The girl behind

Het meisje achter deze blog is 29 jaar en woont in het prachtige Gelderland, zou liever in Eindhoven wonen en is in 2011 afgestudeerd aan de Hoger Toeristische en Recreatieve Opleiding. Ik ben een vrolijk, gek, voetballiefhebbend meisje die haar creativiteit stopt in bloggen, fotograferen en kleding maken.

Ik blog sinds september 2010 en ben in maart 2014 overgestapt van het oude vertrouwde Blogger naar WordPress. Dit betekende ook dat de link http://glamourmoes.blogspot.nl wordt vervangen door www.glamourmoes.nl

The Girl Behind

Brabant
Sinds ik er stage heb gelopen in 2008 (Center Parcs de Kempervennen) ben ik helemaal gek van Brabant. De mensen zijn ontzettend gezellig, de omgeving is prachtig en daarnaast wonen een aantal van mijn beste vrienden er. Vooral de omgeving van Eindhoven is mijn favoriete deel van Brabant. Als het kon ging ik er wonen. Momenteel woon ik op een uur rijden van Eindhoven.

PSV
Mijn liefde voor PSV is groot, heel groot. Al op de basisschool tekende ik het PSV logo in mijn schrijfschrift en mijn voorkeur voor deze geweldige Eindhovense voetbalclub is alleen maar meer geworden. Ik heb sinds het seizoen 2013/2014 een seizoenskaart en ga iedere thuiswedstrijd met twee vrienden met veel plezier naar het stadion. Ik ben een supporter en goede en slechte tijden en onwijs fanatiek, daarnaast ben ik heel chagrijnig als mijn club verliest.

GLAMOURMOES WEEKLY

20120704_211008

Hond Nani en konijn Cocu

Ik ben gek op mijn twee lieve huisdieren. Ik heb een hond, Nani, van 8 jaar. Ze is knettergek, net zoals ik en komt oorspronkelijk uit Portugal. Als men vraagt wat voor een ras het is, dan is het altijd: “Nani is een Portugese springer/sprinter.” Ze is ontzettend snel en kan heel hoog springen. Het is echt een schat van een hond, hoewel ze naar andere mensen wel ‘lelijk’ kan zijn. Maar hé dat zit in de aard van het beestje, ze is nou eenmaal een zwerfhond geweest.

Cocu is mijn dikke konijntje, die ik gekregen heb, als klein hummeltje in juni 2008. Ik behaalde mijn propedeuse en kreeg hem cadeau. Mijn moeder wilde hem Gomes (oud keeper van PSV), of Cocu (trainer PSV) noemen. Uiteindelijk is het Cocu geworden. Inmiddels is het geen klein hummeltje meer en ben ik helaas ontzettend allergisch voor konijnen, maar ik ben dol op hem. Helaas heb ik op 27 november 2016 afscheid moeten nemen van mijn dikzak.
20130823_194049

Konijn Luuk

Sinds februari 2017 heb ik een nieuw konijn die ik vernoemd heb naar voetballer Luuk de Jong. Luuk heeft zelfs zijn eigen instagram account.

Thee
Ik kan het zelf nog niet echt geloven, maar sinds ik in oktober 2013 weer thee heb geproefd, ben ik verslaafd. Ik drink bijna alle soorten thee en op het werk is het niet aan te slepen. Mijn favorieten zijn Green tea Cranberry, Witte Thee Lotus Lychee (AH) en Caramelised Pear (Pickwick). Maar tegenwoording houd ik ook van losse thee en Chai Tea Latte.

Sven Kramer fan
Sven Kramer, de prachtige mooie man uit Friesland. De man die wereldtitels, Europese titels en Olympische medailles behaald. Al zolang Sven Kramer op het hoogste niveau schaatst ben ik fan. Ik had vroeger zelfs een Sven Kramer Fansite en ik was beheerder op de Sven Kramer Hyves. Ik kijk dan ook ontzettend graag schaatsen en ik baal ontzettend als hij niet wint ;).

Seat Mii
Ik ben sinds 16 maart 2013 de trotse eigenaar van een Seat Mii. Ik ben zo blij dat ik vorig jaar de stap heb gezet om een gloednieuwe auto te kopen. Inmiddels is deze auto niet meer weg te denken uit mijn leven. Ik kan niet meer zonder. Ik voel me ook iedere keer weer trots als ik in de auto stap. Het geeft je zoveel vrijheid.
20130316_102138

Droomauto Seat Ibiza
Hoewel ik echt heel erg blij ben met mijn auto nu, droom ik al heel heel lang van een Seat Ibiza. Dit vind ik echt een geweldige auto en ik weet zeker dat ik er in de toekomst een keer een Seat Ibiza bij mij voor de deur zal staan.

Wil je meer over the girl behind weten? Schroom niet om een e-mail te sturen naar glamourmoes@gmail.com

liefs marloes

2 reacties

 • Reageer Worldofideas 14 december 2014

  Je blog is echt helemaal geweldig! Ik heb hem net ontdekt en ben nu alles eens aan het bekijken! 🙂

  Liefs!

 • Reageer Raymonde 3 december 2015

  Leuk blog! ik ga het volgen 😉

 • Laat een reactie achter

  WordPress spam blocked by CleanTalk.