Foto op canvas van Fotofabriek

28 januari 2020 | Geplaatst in Lifestyle, New in

Op zaterdag 16 november hebben wij helaas afscheid moeten nemen van onze fantastische hond Nani. Gelukkig hebben we in de 13 jaar dat we haar bij ons hebben mogen hebben ontzettend veel foto’s gemaakt en heel veel herinneringen. Toen Fotofabriek mij benaderde voor een samenwerking was ik daarom ook erg enthousiast. Een canvas maken waarbij ik de foto’s van Nani kon gebruiken is natuurlijk een mooie herinnering. Dus ik ging aan de slag om via Fotofabriek een foto op canvas te maken. En het resultaat wil ik graag aan jullie laten zien.
Foto's op canvas

Fotofabriek: foto op canvas

Fotofabriek biedt een gratis softwarepakket voor het vormgeven en bewerken van fotoproducten van perfecte kwaliteit. Maak een fotoalbum, verjaardagskalender, canvas, wenskaarten of één van onze vele fotoproducten en verstuur het bestand vervolgens naar de fotoservice van Fotofabriek. Wij drukken, binden en verpakken het product op professionele wijze en verzenden de bestelling binnen twee tot zeven (afhankelijk van het product) werkdagen naar ieder adres in Nederland en België.

Ik mocht in samenwerking met Fotofabriek twee canvassen laten drukken en ging daar dus mee aan de slag. Ik besloot om voor één grote foto te gaan en één keer een collage van twaalf afbeeldingen. Hieronder ga ik jullie de collage en de grote foto op canvas laten zien.

Collage op canvas

Fotofabriek geeft je de mogelijkheid om meerdere foto’s op canvas af te drukken in de vorm van een collage. Het formaat van dit canvas is 40 x 30 cm en hierop kon ik een collage van maximaal 12 foto’s maken. Ik wilde zoveel mogelijk foto’s van Nani in de collage hebben, dus uiteindelijk ging ik dan ook voor die 12. Doordat je gebruik kan maken van het template, staan alle foto’s perfect onder en naast elkaar. Ik koos er uiteindelijk voor om de naam van Nani ook nog op het canvas te plaatsen, maar die is toch een klein beetje weggevallen bij het omvouwen. Dit was niet zichtbaar op het voorbeeld, voordat ik het product in mijn winkelmandje plaatste. Het uiteindelijke resultaat vind ik heel erg mooi geworden. De kwaliteit is goed, de kleuren zijn mooi en het canvas ziet er strak uit. Ik kreeg zelfs nog een e-mail van de Fotofabriek om te verifiëren of het klopte dat er wit tussen de afbeeldingen zat. Ik heb toen aangegeven dat dit juist was, omdat ik een collage wilde afdrukken en dezelfde dag nog kreeg ik een bevestiging dat het canvas was gedrukt en verzonden.
Foto op canvas Foto op canvas Canvas maken

Foto op canvas

Het maken van de foto op canvas was een fluitje van een cent. Na een aantal opties qua foto’s te hebben geprobeerd was het overduidelijk dat onderstaande foto de winnaar werd. Deze foto van Nani is namelijk gewoon zo sprekend, dat ie op canvas perfect uit komt. Ik heb deze foto zelf al op posterformaat in de hal hangen en daarnaast staat ze op mijn pinpas. Ik word zo ontzettend blij van de foto, omdat ze er gewoon heel erg vrolijk uitziet. De foto is ook echt heel mooi geworden op het canvasdoek. Super scherp en de kleuren zijn prachtig, echt een plaatje! Het formaat van het canvas is 60 x 40 cm.
Foto op canvas Foto op canvas Canvas maken

Fotofabriek levert de canvasframes met een gratis ophangsysteem, zodat je de foto thuis eenvoudig aan de muur kan ophangen. Het canvasframe is 2cm dik en het doek is gemaakt van 100 % katoen. Je bestelling wordt binnen 24 uur afgedrukt en wordt dezelfde dag nog verstuurd als je voor 12:00 uur besteld. Het doek zit mooi strak gespannen om het frame en daardoor komt je foto op canvas er mooi uit te zien!
Achterkant foto op canvas

Reactie op de canvassen

Ik heb de reactie van mijn ouders en broertje gefilmd toen ik de canvassen aan hen cadeau deed. Zie hieronder de korte video die ik daarvan gemaakt heb. Mijn broertje wilde niet in beeld, omdat hij dat niet prettig vindt en daarnaast net van de bouw van zijn huis af kwam.

Bij Fotofabriek kan je niet alleen een foto op canvas laten drukken, maar kun je ook een fotoboek maken. Ben jij al bekend met Fotofabriek?

liefs marloes

Dit artikel is geschreven in samenwerking met een bedrijf.

Vorige post Volgende post

1 reactie

 • Reageer Kelly 28 januari 2020

  Wat zijn ze leuk geworden! 🙂

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  OOTD: Biker Boots met gouden details

  De outfitfoto's die ik vandaag laat zien zijn alweer een tijdje geleden gemaakt, namelijk begin december. Maar het weer is...

  Close