OOTD: Sorel boots van Snowbootsexpert

17 december 2019 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Het is eindelijk weer eens tijd voor een outfitartikel! Vorige week zondag ben ik weer op pad gegaan met mijn nicht om foto’s te maken. Dit keer kozen we voor een aantal locaties in Arnhem. De eerste locatie werd de Rijnkade waar veel ‘georganiseerde’ graffiti op de muren is aangebracht. Het werd een winderige fotoshoot, waarbij mijn haar alle kanten opgeblazen werd. Uiteindelijk leverde het toch wel leuke foto’s op die ik vandaag aan jullie wil laten zien. In dit artikel staan de Sorel Boots van Snowbootsexpert in de spotlight.
Outfit met snowboots

OOTD: Sorel boots van Snowbootsexpert

Snowbootsexpert heeft een ruim assortiment snowboots van de beste merken voor zowel dames, heren als kinderen. Door de zachte binnenvoering zijn snowboots lekker warm in de koude wintermaanden of tijdens uw wintersportvakantie. Een snowboot heeft een extra stevig profiel waardoor u meer grip heeft in de sneeuw of op andere gladde ondergronden. [Snowbootsexpert]

Zoals ik al zei staan de Sorel Boots centraal in dit outfitartikel. En hoewel ik niet direct een type ben voor wintersport (wellicht in de toekomst), vind ik een paar goede warme laarzen natuurlijk heel fijn. Deze boots zijn gemaakt van waterafstotend suède en vilt, waardoor ze goed tegen sneeuw en regen kunnen. Bovendien zijn ze volledig gevoerd met een heerlijke zachte stof. Ik kan je verzekeren dat je in deze laarzen geen koude voeten krijgt.

In de outfit draag ik mijn favoriete zwarte broek van Tommy Jeans. Deze kocht ik bij de Open32 in Arnhem tijdens een middagje shoppen. De broek was afgeprijsd van € 99,95 naar € 69,95 en vervolgens ging er nog 20% vanaf, super goede deal dus! Verder draag ik een spijkerblouse van G-star, die ik kocht op de zaterdag voor Black Friday met 30% korting in Den Bosch. Ik zocht al heel lang een spijkerblouse en toen ik deze zag, was ik gelijk verkocht. Het is een comfortabele en vrij basic outfit, maar dat vind ik af en toe echt heerlijk.

Sorel boots – Snowbootsexpert / Broek – Tommy Jeans / Blouse – G-star / Horloge – Samsung / Hempje – H&M.
Spijkerblouse van G-star Sorel boots Outfit met snowboots Spijkerblouse van G-star Sorel boots Outfit met snowboots Spijkerblouse van G-star Sorel boots Outfit met snowboots Spijkerblouse van G-star Sorel boots Outfit met snowboots Outfit met snowboots Spijkerblouse van G-star

Heb jij een paar echte winterschoenen/laarzen?

liefs marloes

Dit artikel is geschreven in samenwerking met een bedrijf.

Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer Natascha 18 december 2019

  Wat een prachtige foto’s Marloes! En wat een toffe boots, laat die winter nu maar komen! Ik heb alleen (zegt ze bijna beschamend) uggs als echte winterlaarzen haha.

 • Reageer OOTD: Biker Boots met gouden details - GLAMOURMOES.nl 14 januari 2020

  […] De outfitfoto’s die ik vandaag laat zien zijn alweer een tijdje geleden gemaakt, namelijk begin december. Maar het weer is eigenlijk niet dramatisch veranderd, dus wat ik aan had kan ik nu nog steeds dragen als we kijken naar de temperatuur. Ik vond het echt weer heel erg leuk om op pad te gaan om foto’s te maken en ben ook weer heel blij met het resultaat. Inmiddels is er wel een stuk van mijn haren af, want toen ik deze outfitfoto’s bekeek viel het me op hoe lang mijn haar was. Ik deel vandaag de outfit met mijn biker boots van H.I.S. Ik draag dezelfde broek als in de vorige OOTD. […]

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  The Body Shop Banana shampoo en conditioner

  In augustus ging ik met mijn moeder een dagje op pad naar de Designer Outlet in Roermond. Naast kledingwinkels bezochten...

  Close