The Body Shop Banana shampoo en conditioner

3 november 2019 | Geplaatst in Beauty, Dierproefvrij, Review

In augustus ging ik met mijn moeder een dagje op pad naar de Designer Outlet in Roermond. Naast kledingwinkels bezochten we ook de winkel van The Body Shop. Het leuke van de winkel in de Designer Outlet is natuurlijk de korting die je krijgt op je producten. De volledige shoplog kun je hier bekijken, maar vandaag review ik The Body Shop Banana shampoo en conditioner. Lees snel verder om uit te vinden hoe ik deze producten heb ervaren.
The Body Shop Banana shampoo en conditioner

The Body Shop Banana shampoo en conditioner

Ik hou van banaan, bananenbrood en Haribo banaantjes. Maar ook de geur van banaan vind ik heel erg lekker. Er zijn alleen weinig beautyproducten met de geur van banaan ben ik achter gekomen. Toen ik dan ook de The Body Shop Banana lijn in de Designer Outlet zag en er aan rook was ik verkocht. Deze producten moesten mee naar huis. Inmiddels heb ik ze uitgebreid getest en kan ik mijn mening er over geven. Maar eerst gaan we even naar de verpakking kijken.
The Body Shop Banana shampoo en conditioner
The Body Shop heeft haar producten eigenlijk altijd in hele herkenbare verpakkingen zitten. Zo ook deze shampoo en conditioner. Simpele doorzichtige plastic flessen met een zwarte dop. Op de bovenkant van de klikdop is het logo van The Body Shop zichtbaar. De lijn is herkenbaar aan de gele kleur en uiteraard staan er schijfjes banaan afgebeeld aan de voorkant. Ik vind het formaat van de flesjes ideaal, omdat ze niet zo lomp en groot zijn. Hierdoor nemen ze weinig ruimte in in je toilettas. Ook vind ik het ideaal dat beide producten evenveel inhoud bevatten, namelijk 250 ml. Wie heeft er ooit bedacht dat er in een conditionerfles minder inhoud moet zitten dan in een shampoo fles?

The Body Shop Banana shampoo en conditioner zijn verkrijgbaar voor € 7,00.
The Body Shop Banana shampoo en conditioner

The Body Shop Banana Shampoo

Deze pure en voedende shampoo is verrijkt met fantastische rijpe biologische Community Trade-bananenpuree uit Ecuador. Je haar wordt mild gereinigd en krijgt een opwekkende, tropische geur.[The Body Shop]

 • Voor normaal tot droog haar
 • Voor verzorgd, geurig en zacht haar
 • Verrijkt met biologische Community Trade-bananenpuree uit Ecuador
 • 100% vegetarisch
 • Zonder siliconen

The Body Shop Banana shampoo

Product en gebruik

De shampoo is geel van kleur en heeft een prima substantie. Hij is niet te dun, waardoor ie goed op je handen blijft liggen. Zodra het product in aanraking komt met water en mijn haar begint het heel goed te schuimen. Hierdoor kan ik de shampoo makkelijk verdelen over mijn haar. Over de geur kan ik alleen maar ontzettend enthousiast zijn, want die ruikt écht naar banaan en wow, dat is heerlijk! Het is echt een tropisch feestje onder de douche. Na gebruik van de shampoo is mijn haar wel wat stroef, maar dat vind ik niet erg. Ik gebruik na de shampoo altijd een conditioner.
The Body Shop Banana shampoo

The Body Shop Banana Conditioner

Verrijkt met heerlijk rijpe Community Trade biologische bananenpuree uit Ecuador, voedt deze heerlijk geurige conditioner het haar diep en voelt het zachter aan en ziet het er glanzender uit. [The Body Shop]

 • Voor normaal tot droog haar
 • Voor verzorgd, geurig en zacht haar
 • Verrijkt met biologische Community Trade-bananenpuree uit Ecuador
 • 100% vegetarisch
 • Zonder siliconen

The Body Shop Banana conditioner

Product en gebruik

De shampoo was al goed en dan gaan we nu door naar de conditioner. The Body Shop Banana conditioner heeft een lekkere dikke substantie die ik er prettig vind bij dit soort producten. Hieronder op de foto zie je goed dat het een dikke conditioner is, die niet van je hand af loopt. Na gebruik van de shampoo breng ik dit product royaal aan in mijn haar. Ik laat het een minuutje of twee inwerken en spoel het dan uit. De geur is net zoals de shampoo heerlijk en herkenbaar banaan. Als de conditioner is uitgespoeld merk je helemaal niks meer van het stroeve haar. Mijn haar voelt zacht en verzorgd aan.
The Body Shop Banana conditioner

Conclusie

Dat ik enthousiast ben over deze producten mag duidelijk zijn. Ik gebruik de shampoo en conditioner met heel veel plezier en bovendien heeft mijn haar er ook nog heel erg baat bij. Ik merk dat mijn krullen mooier vallen en zachter zijn. Bovendien is die geur ook na het douchen nog te ruiken en dat vind ik echt heel erg fijn. Hierdoor houd ik ook na het douchen nog een tropisch gevoel. Ik heb van deze lijn ook de bodybutter in huis, maar die is op dit moment helaas niet te koop. Mocht je van de geur van banaan houden dan zou ik deze producten zeker een keertje proberen. Ze zijn trouwens geschikt voor normaal tot droog haar.
The Body Shop Banana shampoo en conditioner

Ken jij deze lijn van The Body Shop al?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

1 reactie

 • Reageer Marloes 9 november 2019

  Ja, deze ruikt echt heerlijk! Ik heb hem een paar jaar geleden eens gebruikt!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Hunkemöller wishlist + tips voor ultieme relaxdag

  Het is oktober en dat betekent dat de zomer nu toch echt wel voorbij is. Het is 's ochtends nog...

  Close