Zwitsal deodorant original & poederzacht

15 oktober 2019 | Geplaatst in Beauty, Review

Eind juli maakte Zwitsal bekend dat er een nieuw product op de markt zou komen en in augustus werd duidelijk wat precies. Sinds 5 augustus kun je namelijk bij de Etos terecht voor deodorant met de echte Zwitsal geur. De deodorant wordt in twee varianten verkocht namelijk original en poederzacht. Naast de Etos zijn de Albert Heijn en Bol.com inmiddels ook verkooppunt van de deodorant. Na twee filialen van de Etos te hebben bezocht waar de deodorant was uitverkocht, had ik de mazzel dat een collega ze tegenkwam op de Vlegeldag in Bennekom. Hij nam beide geuren voor me mee en die heb ik direct getest. Vandaag review ik ze daarom ook op mijn blog.
Zwitsal deodorant

Zwitsal deodorant Original & Poederzacht

Zwitsal weet hoe belangrijk een fijne geur is. Na vele verzoeken van fans introduceert Zwitsal deze zomer een zachte deodorant met de geur van Zwitsal. De deodorant komt in 2 varianten, namelijk de Original en Poederzacht. Met deze deodorant kun je vertrouwen op zachte bescherming de hele dag door. Verwen jezelf met de nieuwe Zwitsal deodorant. [Zwitsal]

Al vanaf kind af aan ben ik fan van de geur van de Zwitsal producten. Regelmatig heb ik in de afgelopen jaren dan ook de Zwitsal zachte crème, zeep, wasmiddel en – verzachter gekocht. Ook de geurbuiltjes en tegenwoordig de geurstokjes worden regelmatig aangeschaft. Toen Zwitsal met het nieuws kwam dat er een deodorant met dezelfde geur werd geïntroduceerd, wist ik dat ik deze wilde hebben. Na een paar weken heb ik ze eindelijk kunnen bemachtigen voor een zachte prijs (2 voor 5 euro).

Nieuwe producten van Zwitsal zijn dierproefvrij, vandaar dat ik ze wel heb gekocht. Zie artikel van Naoki hierover.
Zwitsal deodorant

Verpakking

De deodorant zit in een herkenbare verpakking namelijk: een sprayflacon. Het ideale aan deze deo is het feit dat het een super handig formaat heeft. De flacons bevatten 100ml en zijn daarom ideaal om mee te nemen in je tas voor onderweg. Waar Zwitsal om bekend staat is de bekende gele kleur met het lachende baby gezichtje. Ook bij deze producten zie je dit duidelijk terug. Ik vind het spraygedeelte ook erg fijn, want hier zit een soort van anti-slip laagje overheen, waardoor je goede grip hebt tijdens het sprayen. De original heeft de bekende oranje kleuren van het logo, de poederzacht variant heeft paarse accenten.

De deodorant is verkrijgbaar bij Bol.com, AH en Etos en kost  €3,89.
Zwitsal deodorant

Original

Zwitsal Original deodorant is een milde deodorant met de bekende Zwitsal geur. Hiermee kun je vertrouwen op zachte bescherming de hele dag door. Verwen jezelf met de nieuwe Zwitsal deodorant.
Zwitsal deodorant original

Ingrediëntenlijst

Hieronder zie je de ingrediëntenlijst van de Zwitsal Original variant. Zoals je kan zien zit er geen alcohol in, heel fijn voor je net geschoren oksels. Daarnaast zit er geen aluminiumzout in de deodorant, dus dat vind ik ook een pluspunt. Vaak heb je namelijk deodorant waar geen alcohol in zit, maar wel aluminiumzout en andersom. Deze is daarom perfect!
Zwitsal deodorant original

Product + gebruik

De Zwitsal deodorant Original ruikt dus naar de originele Zwitsal geur en daar hou ik van! Heerlijk om ‘s ochtends deze frisse, schone en zachte deodorant aan te brengen on der mijn oksels. Het is een fijne spray, die geen witte strepen achterlaat en daarnaast direct opgedroogd is. Gedurende de hele dag ruik ik de subtiele zwitsalgeur en ervaar ik geen vervelende luchtjes. Ik heb geen last van irritaties of een prikkend gevoel.

Poederzacht

Zwitsal weet hoe belangrijk een fijne geur is. Na vele verzoeken van fans introduceert Zwitsal deze zomer een zachte deodorant met de geur van Zwitsal. De Zwitsal deodorant komt in 2 varianten, namelijk de Original en Poederzacht. Met deze deodorant kun je vertrouwen op zachte bescherming de hele dag door. Verwen jezelf met de nieuwe Zwitsal deodorant.
Zwitsal deodorant poederzacht

Ingrediëntenlijst

De ingrediëntenlijst van de Poederzacht variant is hetzelfde als de original variant. Alleen de samenstelling van het parfum is anders, omdat deze een rustgevende geur van rozenblaadjes heeft ten opzichte van de original.
Zwitsal deodorant poederzacht

Product + gebruik

De Zwitsal Poederzacht heeft dezelfde werking als de original en is daarom ook heel fijn in gebruik. De geur is iets sterker, maar je herkent nog steeds de Zwitsal geur. Daarnaast is het nog steeds een zachte schone geur, die je de hele dag blijft ruiken.
Zwitsal deodorant

Conclusie

Zoals verwacht ben ik heel enthousiast over deze nieuwe producten van Zwitsal. Ze zijn fijn in gebruik, hebben een heerlijke geur en ik voel me de hele dag ‘okselfris’. Kortom deze zal ik vaker gaan aanschaffen!

Ben jij ook zo’n fan van Zwitsal?

liefs marloes

 

Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer Kelly 15 oktober 2019

  Ik vind ze echt heerlijk! 🙂

 • Reageer Bianca 15 oktober 2019

  Alleen al vanwege de geur ga ik deze deodorant een keer proberen 🙂

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Balea Avocado & Honig gezichtsreiniging + crème

  Het is inmiddels drie maanden geleden dat ik een artikel heb geplaatst op mijn blog en dit heeft te maken...

  Close