Balea Avocado & Honig gezichtsreiniging + crème

13 oktober 2019 | Geplaatst in Beauty, Dierproefvrij, Review

Het is inmiddels drie maanden geleden dat ik een artikel heb geplaatst op mijn blog en dit heeft te maken gehad met allerlei verschillende privé omstandigheden die elkaar hebben opgevolgd. Na drie maanden begint het toch wel weer een beetje te kriebelen en er ligt ook genoeg klaar om over te bloggen, vandaar dat ik vandaag weer een nieuw artikel voor jullie heb. Ik review namelijk de Balea Avocado & Honig gezichtsreiniging en crème. Ik heb deze producten nu al een tijdje in huis en veel gebruikt de afgelopen periode, dus wil ik mijn ervaringen graag met jullie delen.
Balea Avocado & Honig gezichtsreiniging + crème

De combinatie van speciale verzorgende ingrediënten en kostbare ingrediënten uit de natuur transformeert de dagelijkse huidverzorging met het Balea Avocado & Honey Cleansing Foam in een speciaal moment van plezier. Het delicate schuim met honing en avocado-extract bevat milde oppervlakteactieve suikers en reinigt de huid grondig van vuil, talg en make-upresten. De combinatie van hydraterende componenten en de moisturizer provitamine B5 zorgt voor een zachte reiniging. Een hydraterend complex op basis van natuurlijke oliën voorkomt uitdroging. Provitamine B5 helpt het natuurlijke huidvocht te behouden. [DM]
Reinigungsschaum Balea Avocado & Honig

Verpakking

De verpakking van het reinigingsschuim viel me gelijk op in het schap van de gezichtsverzorgingsproducten. Het oogt vrolijk en fris door het kleurgebruik en daarnaast ben ik sowieso fan van reinigingsschuim dat je onder de douche kan gebruiken. Balea maakt altijd gebruik van de afbeeldingen van de belangrijkste ingrediënten. Ook dit keer is het duidelijk dat het om avocado en honing gaat. De pompflacon is handig in gebruik en verder staat alle belangrijke informatie op de verpakking.

Het reinigingsschuim bevat 150 ml en de prijs is € 2,55.
Reinigungsschaum Balea Avocado & Honig

Ingrediëntenlijst

AQUA, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERIN, SODIUM COCO-SULFATE, MEL, DECYL GLUCOSIDE, PANTHENOL, GLYCERYL OLEATE, PROPYLENE GLYCOL, PARFUM, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, COCOYL PROLINE, POTASSIUM SORBATE, PERSEA GRATISSIMA LEAF EXTRACT, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, PHENOXYETHANOL, SODIUM CITRATE, TOCOPHEROL, SODIUM METABISULFITE, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE
Reinigungsschaum Balea Avocado & Honig

Product

Het product is vloeibaar wanneer het in de flacon zit, maar zodra je op het pompje drukt komt er een goede hoeveelheid schuim uit. Zoals ik eerder zei vind ik het prettig om een schuimend product te hebben voor onder de douche. Ik verwijder namelijk ‘s avonds mijn make-up tijdens het douchen met een make-up doekje van de Action en een reinigingsproduct. De geur is fris en zoet.
Reinigungsschaum Balea Avocado & Honig

Gebruik

Ik vind dit product echt ontzettend fijn in gebruik, doordat het dus een schuimende reiniger is. ‘s Ochtends maak ik mijn gezicht nat en breng ik twee pompjes aan op mijn hand. Dit verdeel ik vervolgens over mijn gezicht en masseer het een klein beetje met ronddraaiende bewegingen over mijn huid. Vervolgens spoel ik het af en ga ik verder met een micellair water of tonic. ‘s Avonds breng ik het schuim aan op mijn make-up doekje, maak ik mijn ogen schoon en vervolgens gebruik ik het product op een konjac spons voor het reinigen van de rest van mijn gezicht. Ik denk dat ik het product weer opnieuw ga aanschaffen. Mijn huid voelt niet trekkerig of droog aan na gebruik.

De combinatie van speciale verzorgende ingrediënten en kostbare ingrediënten uit de natuur transformeert dagelijkse huidverzorging met Balea Avocado & Honey 24h care in een speciaal moment van plezier. De delicate textuur met honing en avocado-olie zorgt voor een normale tot droge huid met vocht en verzorgt 24 uur lang. De combinatie van hyaluronzuur, provitamine B5 en glycerine vormt een hydraterend complex dat helpt om eerste rimpels te voorkomen. Provitamine B5 verbetert en verhoogt het vochtretentievermogen van de huid. Glycerine versterkt het hydraterende effect. [DM]
Balea Avocado & Honig 24h Pflege

Verpakking

De crème uit deze lijn in een glazen pot met een stevige deksel en daar omheen zit nog een kartonnen doosje. Verpakking ziet er goed en strak vormgegeven uit. Leuk met de avocado’s en honingraten die zijn afgebeeld. Het nadeel van een potje met crème is natuurlijk wel de hygiëne, omdat je met je vingers de crème eruit moet halen. Balea heeft ook veel gezichtscrèmes in tubes, die natuurlijk veel hygiënischer zijn in gebruik. Maar verder ziet het er allemaal mooi uit.

De crème bevat 50ml en kost € 2,45
Balea Avocado & Honig 24h Pflege

Ingrediëntenlijst

AQUA, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, MEL, PENTAERYTHRITYL DISTEARATE, PERSEA GRATISSIMA OIL, GLYCINE SOJA OIL, COCO-CAPRYLATE, OCTYLDODECANOL, SUCROSE POLYSTEARATE, XANTHAN GUM, PHENOXYETHANOL, UNDECANE, PANTHENOL, HYDROXYACETOPHENONE, PARFUM, TRIDECANE, CETYL PALMITATE, TOCOPHEROL, SODIUM HYALURONATE, LINALOOL, LACTIC ACID, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL

Product

Deze crème is wit van kleur en heeft een mooie gladde substantie. Doordat het product in een potje zit heeft het een goede dikke substantie. De geur is heerlijk fris en een klein beetje zoet.
Balea Avocado & Honig 24h Pflege

Gebruik

Het ideale van dit product is het feit dat je het ‘s ochtends en ‘s avonds kan gebruiken. Daarnaast is het een fijne crème die gemakkelijk over het gezicht te verdelen is. Ook heb je maar een kleine hoeveelheid nodig om het gehele gezicht in te smeren. De Balea Avocado & Honig gezichtscrème trekt snel in en voelt niet plakkerig of vet aan. Bovendien heb ik een gehydrateerde, verzorgde huid de rest van de dag/de volgende ochtend.
Balea Avocado & Honig gezichtsreiniging + crème

Wat voor een gezichtsreinigings- en verzorgingsproducten gebruik jij?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

1 reactie

 • Reageer Marloes 14 oktober 2019

  De volgende keer wanneer ik bij DM ben, neem ik beide producten mee! Je hebt me namelijk zeer nieuwsgierig gemaakt 🙂

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES OP MALLORCA 3: Far de Formentor en Alcúdia

  De afgelopen dagen hebben jullie al kunnen genieten van heel veel zomerse foto's. Zo gingen we naar Cala d'Or, Palma...

  Close