OOTD: Luipaard blouse mei 2019

31 mei 2019 | Geplaatst in Fashion, OOTD

De laatste keer dat er een outfit of the day online kwam was op 3 mei 2018. Dat betekent dat ik meer dan een jaar geleden voor het laatst met mijn nicht op pad ging om foto’s te maken. Vandaag is het dan eindelijk weer zo ver, maak je klaar voor drie artikelen met outfitfoto’s. Vorige week ben ik in Duitsland geweest en hebben we drie verschillende outfits op de foto gezet. Mijn haar wilde niet mee werken en het waaide aardig. Maar het is gelukt, het is vandaag de beurt aan een luipaard blouse.
luipaard blouse

OOTD: Luipaard blouse

In de outfit van vandaag draag ik mijn favoriete blouse van dit moment. Dit is een luipaard blouse in een knalrode kleur met zwart/witte luipaard print. Ik kocht deze blouse een tijdje geleden bij de Vero Moda in Arnhem. De blouse zelf is van de Only en is hoog gesloten door de knoopjes aan de achterkant. Dit is typisch een outfit die ik naar mijn werk zou dragen, omdat het heel netjes, zakelijk en classy is. In deze outfit combineer ik de blouse met een zwarte midi rok van de Action en een spijkerjasje van de Primark. Verder draag ik chelseaboots van de Primark die ik echt al zoveel gedragen heb. De panty is ook van de Primark.

Blouse – Only / Rok – Action / Spijkerjasje – Primark / Panty – Primark / Schoenen – Primark / Horloge – Aliexpress.
luipaard blouse luipaard blouse luipaard blouse luipaard blouse luipaard blouse luipaard blouse luipaard blouse luipaard blouse luipaard blouse luipaard blouse luipaard blouse

Wat vind jij van de luipaardprint trend?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Simone 31 mei 2019

  Super toevallig, ik heb ook sinds lange tijd de afgelopen weken weer 2 outfitposts gemaakt. Eigenlijk toch wel leuk om te doen he. De outfit staat je super leuk!

 • Reageer Eveline Fleur 12 juni 2019

  Wat een vrolijke foto’s. De outfit staat je prachtig!

 • Reageer OOTD: Look a like Dr Martens - GLAMOURMOES.nl 30 januari 2020

  […] ouftit als in een outfit met sneakers. Ik heb al een vergelijkbare blouse in mijn kast met luipaardprint. De jeans is mijn favoriete van Tommy Jeans, omdat hij lekker zit en overal mee te combineren is. […]

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Hometour badkamer 2019

  Vorig jaar februari kwam er een mini make-over video over de badkamer online, waarbij ik wat kleine aanpassingen deed. Maar...

  Close