Hometour badkamer 2019

15 mei 2019 | Geplaatst in GLAMOURMOES HOMETOUR, Lifestyle

Vorig jaar februari kwam er een mini make-over video over de badkamer online, waarbij ik wat kleine aanpassingen deed. Maar nu is het eindelijk zover, na heel wat geduld er voor over moeten hebben en de tegels 2 jaar lang in mijn kledingkastkamer hebben gelegen! De badkamer heeft een nieuwe vloer en daarmee is deze zo goed als klaar. Daarom wil gaan beginnen met de hometourvideo’s die ik al heel lang in gedachte gepland had. Vandaag beginnen we met de hometour badkamer 2019!
Hometour badkamer

Hometour badkamer 2019

Je wil niet weten hoe blij ik ben dat er EINDELIJK een nieuwe vloer in de badkamer ligt! Toen ik het huis kocht waren de muurtegels van de badkamer net een jaar of twee geleden vervangen, maar de tegelvloer lag er al 30 jaar in. Hoog tijd dus dat deze ook vervangen zou worden. De tegels had ik dan ook al twee jaar in huis, maar het kwam er eigenlijk steeds niet van om iemand te vinden die de vloer zou kunnen leggen. Uiteindelijk heeft een vriend van mijn broertje de vloer gelegd en ik ben er zo blij mee! De badkamer heeft zo’n enorm andere uitstraling gekregen en lijkt zoveel ruimer. Ik heb voor jullie dan ook een video gemaakt met daarin de voor- en na beelden. Daarnaast laat ik jullie ook zien wat er zoal op mijn badkamer staat aan producten.

Vergeet vooral niet via het tandwieltje de videokwaliteit op 1080P 60 fps te zetten voor de beste kwaliteit. En abonneren op mijn Youtubekanaal is gratis!

Uiteindelijk wil ik nog wel een keer het douchegordijn vervangen voor een glazen wand, maar de kosten voor een op maat gemaakte wand zijn gewoon hoog. Doordat ik echt eerst weer moet gaan sparen, zal het voorlopig zo blijven. En doordat de vloer nu wat hoger is komen te liggen, waait het douchegordijn ook een stuk minder naar binnen, dus dat scheelt een heleboel.

Voor

Hometour badkamer Hometour badkamer Hometour badkamer

Na

Hometour badkamer Hometour badkamer Hometour badkamer Hometour badkamer

Wat vind jij van mijn nieuwe vloer?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

1 reactie

 • Reageer Kelly 15 mei 2019

  Hele gave vloer! Ziet er netjes uit. 🙂

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  BAE Hema Violet & Blackberry en Orange Blossom & Rose

  Eind maart ontdekte ik de nieuwe geurlijn van Hema en reviewde ik al de groene en roze variant. Vandaag zijn...

  Close