Shoplog Arnhem en DM april 2019

9 april 2019 | Geplaatst in Beauty, Dierproefvrij, Fashion, Shoplog

Afgelopen donderdag ben ik spontaan met een vriendinnetje naar de DM in Kleve geweest, omdat ik opmerkte dat mijn mousse voorraad bijna op was. Toen gaf ze aan dat ze wel mee wilde, maar ze had niks nodig. Maar je weet hoe dat gaat als je in de DM loopt, daar ga je net zoals bij de Action niet met lege handen naar buiten. Voordeel van het feit dat we er op donderdagmiddag waren, was dat het heerlijk rustig was, dus we hadden vrij snel alle gangpaden gehad. Vandaag laat ik jullie deze aankopen zien, maar ook wat ik afgelopen zaterdag kocht tijdens een korte shopsessie in Arnhem. Omdat beide niet extreem veel waren voor een aparte video laat ik de geshopte items in een gecombineerde shoplog Arnhem en DM zien.Shoplog Arnhem en DM

Shoplog Arnhem en DM april 2019

In deze video laat ik jullie alle items zien die ik kocht bij de DM Drogerie in Kleve. Daarnaast zien jullie ook wat ik in Arnhem kocht toen ik met een vriendinnetje de stad in ging. De reden dat we gingen shoppen was om de tijd te voldoen die het in beslag zou nemen om mijn auto weer helemaal als nieuw eruit te laten zien. De vriend van een van mijn vriendinnetjes had aangeboden om mijn auto eens goed te poetsen, maar daar had hij wel ongeveer 3 uur voor nodig. Voor ons een goed excuus om de stad in te gaan, dus zo geschiedde. Kijk je mee naar de shoplog Arnhem en DM?

Vergeet vooral niet via het tandwieltje de videokwaliteit op 1080P 60 fps te zetten voor de beste kwaliteit. En abonneren op mijn Youtubekanaal is gratis!

 

Wanneer heb jij voor het laatst een dagje gewinkeld?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Read previous post:
BAE parfum Green Apple & Amber en Peony & Raspberry

Op 5 februari lanceerde Hema een volledige nieuwe make-up lijn: B.A.E. by Hema. Naast make-up bestaat deze volledige vegan lijn...

Close