BAE parfum Green Apple & Amber en Peony & Raspberry

31 maart 2019 | Geplaatst in Beauty, Dierproefvrij, Review

Op 5 februari lanceerde Hema een volledige nieuwe make-up lijn: B.A.E. by Hema. Naast make-up bestaat deze volledige vegan lijn met producten ook uit vijf verschillende parfums. En ik als parfum liefhebber wilde uiteraard graag testen of deze geuren de moeite waard zijn. Dus vandaag in de review BAE parfum Green Apple & Amber en Peony & Raspberry. Ben jij ook benieuwd?
B.A.E. parfum

BAE parfum Green Apple & Amber en Peony & Raspberry

De parfumlijn van B.A.E. bestaat uit vijf verschillende geuren die verkrijgbaar zijn in een eau de toilette van 50 ml en 10 ml en daarnaast is er ook een bodymist te verkrijgen. De geuren zijn niet ingewikkeld en er is voor ieder wat wils. Je kunt kiezen uit: Green Apple & Amber, Orange Blossom & Rose, Peony & Raspberry, Vanilla & Liquorice en Violet & Blackberry. Nadat ik ze in de Hema in Arnhem allemaal heb geroken koos ik ervoor om twee van de vijf geuren mee te nemen. Dus vandaag review ik de BAE parfum Green Apple & Amber en Peony & Raspberry. Kijk je mee?
BAE parfum

BAE Green Apple & Amber

Een glazen fles met verstuiver gevuld met B.A.E. eau de toilette in de geur groene appel en amber. Dit formaat past prima op je toilettafel. Er is ook een klein formaat dat je heel makkelijk meeneemt in je tas. Dit artikel is vegan, er zijn geen grondstoffen van dierlijke oorsprong gebruikt. [Hema]
BAE parfum

Verpakking

Ik vind de verpakking van deze lijn parfum fantastisch! Ze hebben bij Hema echt goed nagedacht over de uitstraling van het product. Alle parfum zit verpakt in een kartonnen doosje en iedere lijn heeft z’n eigen kleur. De Green Apple & Amber variant heeft uiteraard een groen accent. Verder is de verpakking heel rustig en simpel gehouden met zwarte tekst en rosé gouden accenten. De flacon zelf heeft ook weinig poespas, alleen een witte sticker met wat mintgroene accenten en een rosé gouden dop. I like!

De 50 ml variant van deze parfum kost € 12,50.
BAE parfum

Geur

Dan is de geur natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk. En serieus ik ben zo blij dat ik deze Green Apple & Amber heb ontdekt, want hij ruikt zo zo zo lekker! Het eerste wat ik dacht toen ik de geur rook was: dit is een dupe van DKNY Be delicious! Die geur vond ik jaren geleden altijd zo ontzettend lekker, maar gezien het feit dat DKNY niet dierproefvrij is koop ik dit niet meer. Maar nu heb ik dus een dupe ontdekt en ik ben fan. Heerlijk zoete geur van appel en als deze een beetje vervlogen is, hou je een wat warmere geur over. Net zoals de DKNY Be Delicious is dit wel een geur die wat sneller vervliegt en heeft het dus af en toe ook wel nodig om bij te sprayen.

BAE Peony & Raspberry

Een verstuiver gevuld met B.A.E. eau de toilette in de geur pioen en framboos. Door het kleine formaat neem je de verstuiver heel makkelijk mee in je tas, on the go! Dit artikel is vegan, er zijn geen grondstoffen van dierlijke oorsprong gebruikt. [Hema]
BAE parfum

Verpakking

Peony & Raspberry heb ik gekocht in een ‘On the go’ variant, omdat ik het ook wel handig vind om een klein parfum in mijn tas te hebben. En deze variant heeft mooie lichtroze accenten gecombineerd met rosé goud. Deze verstuiver is echt ideaal voor onderweg, want hij past in elke tas en heeft ook nog eens een dopje. Nogmaals Hema heeft echt een mooie verpakking ontworpen voor deze lijn parfum.

De B.A.E. parfum Peony & Raspberry on the go kost € 4,50.
BAE parfum

Geur

De Green Apple & Amber variant is echt een fruitige parfum, maar Peony & Raspberry is wat meer zoet en bloemig. Maar ook deze geur vind ik fantastisch! Mijn vriendinnetje had dit parfum tijdens onze shopsessie in Arnhem op haar sjaal gespoten en dat rook ik vervolgens de hele dag. Dus ik wilde de hele tijd aan die sjaal ruiken, omdat de geur zo lekker is haha. Bovendien reageerde ze een paar weken terug op een foto op Instagram dat ze nog steeds de geur in de sjaal rook. Mijn collega’s vinden dit parfum ook heel erg lekker ruiken. Eentje heeft zelf nu ook een on the go variant van BAE parfum gekocht. Maar om terug te komen op de geur, die is dus zoet, een klein beetje fruitig en bloemig. Bovendien blijf je deze dus ook echt lang ruiken.

Conclusie

Ik denk dat je al wel kan raden dat ik heel enthousiast ben over deze nieuwe geuren van de Hema! Dat ben ik dus zeker weten en heel stiekem heb ik dus ook nog de paarse en oranje variant afgelopen vrijdag gekocht. Dus als jullie die ook nog willen zien in een review, laat het dan vooral weten. Verder zijn de verpakkingen dus top, geen ingewikkelde geurnoten en gewoon geslaagde combinaties.
BAE parfum

Heb jij al gesnuffeld aan deze parfums?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer Kelly 1 april 2019

  Dit klinkt goed zeg, leuk dat je zo enthousiast bent!

 • Reageer BAE Hema Violet & Blackberry en Orange Blossom & Rose - GLAMOURMOES.nl 13 mei 2019

  […] maart ontdekte ik de nieuwe geurlijn van Hema en reviewde ik al de groene en roze variant. Vandaag zijn de paarse en oranje geuren van BAE Hema aan de beurt. Omdat ik heel erg enthousiast […]

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Stapelreview 2 x Essence mascara en 2 x Etos mascara

  Het is vandaag eindelijk weer eens tijd voor een stapelreview op mijn blog. De afgelopen tijd heb ik namelijk een...

  Close