Balea Cremedusche Do what you love

12 maart 2019 | Geplaatst in Beauty, Dierproefvrij, Review

Vandaag staat één van mijn favoriete douchegels in de spotlight op mijn blog, want deze gebruik ik heel vaak tijdens het douchen. Het is de Balea Cremedusche Do what you love. Ik weet eigenlijk niet eens meer wanneer ik deze gekocht heb, maar hij is al wel een tijdje te koop. Dus vandaag review ik deze roze/lila douchegel van Balea. Ben jij ook benieuwd?Balea Cremedusche Do what you love

Balea Cremedusche Do what you love

Voor ontspannen momenten in de winter: The BALEA Cremedusche pruim / witte bloesem geeft je speciale momenten van welzijn met fruitige delicate geur – de perfecte onderbreking voor koude winterdagen. De voedende formule beschermt de huid tegen uitdrogen.[DM]

Balea heeft altijd eens in de zoveel tijd nieuwe douchegels in het assortiment. En als ik dan een bezoekje breng aan de DM dan moet ik altijd even langs het gangpad met de douchegels. Want voor € 0,55 per stuk kan ik er altijd wel een paar meenemen. Een van de laatste keren dat ik er was, nam ik dus de Balea Cremedusche Do what you love mee naar huis.
Balea Cremedusche Do what you love

Verpakking

Kijk hoe leuk en vrolijk deze verpakking is! De vorm van de flessen is altijd hetzelfde, maar ze weten wel altijd een feestje te maken van de verpakking. Deze ziet er heel lieflijk en vrolijk uit door het roze en paars. Daarnaast zijn altijd de hoofdgeuren afgebeeld op de fles. In dit geval is dat pruim en witte bloesem. Er zit een fatsoenlijke klikdop op, die niet snel kapot gaat én de fles bevat 300 ml.
Balea Cremedusche Do what you love

Ingrediënten

En dan is dit de ingrediëntenlijst van de cremedusche. Parfum staat heel laag op de lijst, er zit geen aluminiumzout in, het product is vegan en ph-huidneutraal.

INGREDIENTS: AQUA | SODIUM LAURETH SULFATE | COCAMIDOPROPYL BETAINE | SODIUM CHLORIDE | COCO-GLUCOSIDE | GLYCERYL OLEATE | GLYCERIN | HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE | PANTHENOL | OPUNTIA FICUS-INDICA STEM EXTRACT | GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE | CITRIC ACID | GLYCOL DISTEARATE | XANTHAN GUM | HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE | TOCOPHEROL | PARFUM | LIMONENE | LINALOOL | SODIUM BENZOATE | PHENOXYETHANOL.

Product

De naam zegt het natuurlijk al, het is een crème dusche. Het is een semitransparante douchegel die je hieronder op mijn hand ziet. Op de foto daaronder zie je hoe het product wordt als je water toevoegt. Het lijkt misschien alsof het niet zo goed schuimt, maar als je dit product op een spons aanbrengt, dan schuimt het als een malle. Dus dat is sowieso al geslaagd. En die GEUR! Die is zo fantastisch! Door de pruim is het een zoete geur, maar niet te zoet door de bloesem. Ik ben echt heel erg fan van deze geur. Iedere keer weer als ik hem gebruik, word ik blij.Balea Cremedusche Do what you love Balea Cremedusche Do what you love

Conclusie

Nou, zoals te verwachten ben ik ook over deze douchegel weer heel erg enthousiast. Bij mijn oma stond de handzeep van deze geur op het aanrecht en word er heel blij van als ik mijn handen was. Deze douchegel voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Hij ruikt ontzettend lekker, is dierproefvrij en schuimt heel goed. Mijn huid voelt niet droog of trekkerig aan na die tijd. En als ik deze Balea Cremedusche Do what you love heb gebruikt, voelt mijn huid eigenlijk heel erg zacht de volgende dag. Dus dit is wel echt een aanrader!Balea Cremedusche Do what you love

Wat is jouw favoriete douchegel?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

1 reactie

 • Reageer Wendy (B) 13 maart 2019

  Deze heb ik ook met bijhorende bodylotion 🙂

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Shoplog Arnhem 2019

  Regelmatig bloggen zit er nog steeds niet in, maar hopelijk lukt dat als de dagen weer langer worden. Oftewel als...

  Close