Shoplog Arnhem 2019

10 maart 2019 | Geplaatst in Beauty, Dierproefvrij, Fashion, Shoplog

Regelmatig bloggen zit er nog steeds niet in, maar hopelijk lukt dat als de dagen weer langer worden. Oftewel als het weer langer licht is, kan ik weer vaker foto’s maken voor mijn blog. Ik heb best veel reviews die ik nog wil plaatsen, maar óf ik heb geen foto’s óf ik heb geen energie om ‘s avonds bij mijn laptop te gaan zitten. Zo heeft het dan ook twee weken geduurd, voordat ik de video had opgenomen die in dit artikel staat. Maar vandaag is het tijd voor de shoplog Arnhem 2019.
Shoplog Arnhem

Shoplog Arnhem 2019

Eindelijk had ik dan tijd om de items in een video te laten zien, die ik twee weken geleden kocht in Arnhem. We begonnen bij de The Sting, waar ik altijd super goed kan slagen. Omdat het de eerste winkel was, kocht ik er alleen een broek. Achteraf had ik misschien nog wel veel meer willen kopen, maar goed alsnog heb ik genoeg geld uitgegeven. In de Primark besefte ik weer dat ik er al lange tijd niet meer slaag voor kleding. Wel voor wat accessoires en panty’s. Verder ging ik nog naar de Vero Moda, Only en Hunkemöller, waar ik ook goed slaagde. Bij de H&M was het net zoals bij de Primark, niks vond ik leuk. Wel slaagde ik zelfs bij de Coolcat nog. Kijk je mee naar al mijn geshopte items? Wat je veel zult zien in panterprint, dat verklap ik alvast.

Vergeet vooral niet via het tandwieltje de videokwaliteit op 1080P 60 fps te zetten voor de beste kwaliteit. En abonneren op mijn Youtubekanaal is gratis!

Wanneer heb jij voor het laatst echt een shopsessie gehad? En waar ga je dan het liefste winkelen?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Kelly 11 maart 2019

  Wat een leuke aankopen, je bent goed geslaagd! Ik vind de rode blouse je prachtig staan, past ook perfect bij je haarkleur 🙂

 • Reageer BAE parfum Green Apple & Amber en Peony & Raspberry - GLAMOURMOES.nl 31 maart 2019

  […] en bloemig. Maar ook deze geur vind ik fantastisch! Mijn vriendinnetje had dit parfum tijdens onze shopsessie in Arnhem op haar sjaal gespoten en dat rook ik vervolgens de hele dag. Dus ik wilde de hele tijd aan die […]

 • Reageer OOTD: Luipaard blouse mei 2019 - GLAMOURMOES.nl 31 mei 2019

  […] van dit moment. Dit is een luipaard blouse in een knalrode kleur met zwart/witte luipaard print. Ik kocht deze blouse een tijdje geleden bij de Vero Moda in Arnhem. De blouse zelf is van de Only en is hoog gesloten […]

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Lascana lingerie met kant en figuuradvies

  Ik vind dat wij vrouwen soms nog een beetje te preuts zijn wat betreft bloggen over lingerie. En daarom wil...

  Close