Hema Tompouce Shower Mousse

22 februari 2019 | Geplaatst in Beauty, Dierproefvrij, Review

Ja, het is echt waar! Hema heeft een douche product met de geur van tompouce! Als ik het zo op internet leest is deze al vaker te koop geweest, maar ik zag hem vorige week voor het eerst bij de Hema. En ik ben een echte Hema Tompouce fan, dus toen ik bij de kassa stond en mijn oog op dit product viel, moest ik het wel meenemen. Vandaag review ik de Hema Tompouce Shower Mousse. Als het net zo lekker ruikt als de tompoucen smaken, dan is het een succes!
Hema Tompouce Shower Mousse

Hema Tompouce Shower Mousse

Voor de échte tompouce liefhebbers is er de tompouce douche mousse. De mousse heeft een friszoete geur en wanneer het uit de bus komt lijkt de zeep op echte gele room. [Hema]

Als er iemand gek is op tompoucen dan ben ik het wel. En ik kan je vertellen dat ik al heel wat soorten heb geproefd, maar zelfs die van een bakker kunnen niet op tegen de Hema Tompouce. Ik vind de room die er tussenin zit gewoon het allerlekkerste van de Hema. Het knapperige bladerdeeg en het roze fondant (ik eet altijd eerst de bovenkant op) maken het helemaal af. En ze kosten maar € 0,80. Goed, nu weer terug naar de shower mousse natuurlijk.

Ik ben gek op shower mousses, foams en doucheschuim en heb er ook al heel wat reviews over geschreven. Vandaag dus aandacht voor dit kleine flesje.
Hema Tompouce Shower Mousse

Verpakking

Wat zou een shower mousse met tompouce geur zijn zonder tompouce afgebeeld op de verpakking. Het is een witte flacon met allemaal kleine tompouce afbeeldingen erop, I like it! Verder heeft de flacon een roze dop en staat er in het klein ‘Hema’ en ‘Shower mousse’ op. Verder eigenlijk heel weinig informatie over het product zelf. Uiteraard vind je aan de achterkant de ingrediëntenlijst. Het is een vrolijke zoete verpakking, die past bij de inhoud! Deze fles bevat 100 ml en kost € 2.
Hema Tompouce Shower Mousse

Ingrediënten

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Butane, Propane, Parfum, Coco-Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Glyceryl Oleate, Polysorbate 20, Hydroxpropyl Guar Hydroxypropyltrimonium, Chloride, Argania Spinosa Kernel Oil, Phenoxyethanol, Ethyllexyglycerin, Tocepherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, Sodium Sulfate, CI45100, CI47005

Product

Je was natuurlijk wel benieuwd hoe het product er dan uitziet als het uit de flacon komt. Nou dat zie je hieronder op de foto. Het is een zachte roomkleurige substantie, net als de room die tussen de twee bladerdeeg lagen van de tompouce zit. Het product zet gelijk uit als je het op je huid of spons aanbrengt. Het voordeel van de shower mousses is dat je het lekker makkelijk kunt verdelen met een spons. Je hebt er niet zoveel van nodig om je hele lichaam in te zepen. En dan hebben we natuurlijk nog de geur! Ik had de dop er in de winkel niet afgehaald om te ruiken, maar thuis heb ik dat natuurlijk gelijk gedaan. En ja, het ruikt heerlijk! Het is zoet, maar ook romig en warm. Ik ben fan!
Hema Tompouce Shower Mousse

Conclusie

Jep, dit is een nieuwe favoriet, jammer dat het maar 100 ml is. Maar deze gaat zeker heel vaak gebruikt worden onder de douche! Misschien ook maar aanschaffen voor in de handbagage op vakanties haha. Het is echt een fantastische ontdekking deze Hema Tompouce Shower Mousse. Dus wil je eens wat anders proberen dan zou ik zeker naar de Hema rennen en voor € 2 deze mousse halen. De mousse ruikt lekker, schuimt goed en is gemakkelijk te verdelen. Bovendien zorgt het ook nog eens voor een zacht en verzorgd huidje. Wie wil dat nou niet? Vanmiddag tijdens het maken van bovenstaande foto heb ik mijn hadden gewassen en die ruiken nu nog steeds naar tompouce!
Hema Tompouce Shower Mousse

Vind jij de tompoucen van de Hema ook de lekkerste?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer Kelly 22 februari 2019

  Haha deze klinkt fantastisch!

 • Reageer Bertine 22 februari 2019

  oooh lijkt me heerlijk!!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Treaclemoon Wild Cherry Magic

  Ik weet dat ik een lange tijd terug ook producten van Treaclemoon uit deze lijn heb gereviewd. Dat waren toen...

  Close