Shoplog DM Drogerie januari 2019

10 januari 2019 | Geplaatst in Beauty, Dierproefvrij, Shoplog

Zo, het was even geleden dat er een artikel gepubliceerd werd op glamourmoes.nl, maar ik wil in 2019 weer wat actiever gaan bloggen. En wat is er nou leuker dan te beginnen met een shoplog van de DM Drogerie! Ik ben namelijk met mijn zus naar Duitsland geweest om weer eens te shoppen. Afgelopen zaterdag gingen we samen op pad en we gingen met een flinke volle tas weer naar buiten. Kijk je mee naar de Shoplog DM Drogerie januari 2019?
Shoplog DM Drogerie januari 2019

Shoplog DM Drogerie januari 2019

Ik vind het zo heerlijk om eens in de zoveel tijd weer eens naar Duitsland te rijden om de DM Drogerie leeg te kopen! Ze hebben zoveel mooie én betaalbare producten. Bovendien is het huismerk van de DM ook nog eens dierproefvrij en verkopen ze Alverde. Dit keer ging ik dus met mijn zus en die had echt een flinke lijst. Zelf had ik vooral een nieuwe mascara, wasmiddel en bodylotion nodig. Uiteindelijk ging ik natuurlijk naar huis met meer producten, maar het mooie was dat ik al flink wat punten gespaard had met de klantenkaart! Ik kon 1315 punten inleveren waardoor ik € 13,15 korting kreeg, dat scheelde nogal op het bonnetje! Bekijk de shoplog DM Drogerie januari 2019 in onderstaande video! De prijzen staan in de video vermeld. Mocht je van een bepaald product een review willen zien, laat het dan vooral weten in de comments.

Vergeet vooral niet via het tandwieltje de videokwaliteit op 1080P 60 fps te zetten voor de beste kwaliteit. En abonneren op mijn Youtubekanaal is gratis!

 

Kom jij wel eens bij de DM Drogerie?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageer Kelly 11 januari 2019

  Oeh, ik krijg spontaan zin om lekker naar de DM te gaan! Heerlijk ook dat je je punten kon inleveren; scheelt toch inderdaad weer een heleboel geld! 🙂

 • Reageer Nicole 13 januari 2019

  Oeh wat een hoop leuke aankopen. Ik heb ook echt zin om weer een keertje naar de DM te gaan, het is zooooo lang geleden!

 • Reageer Balea Bodycreme Sheabutter & Arganöl - GLAMOURMOES.nl 25 januari 2019

  […] mijn shopsessie bij de DM Drogerie in Kleve nam ik een aantal verzorgingsproducten voor mijn droge huid mee. Mijn […]

 • Reageer Balea Mousse-to-oil Bodyschaum - GLAMOURMOES.nl 27 januari 2019

  […] gaan testen. Wil je weten wat ik nog meer tijdens mijn laatste DM sessie kocht? Dan moet je even de shoplog […]

 • Reageer Balea Schönheitsgeheimnisse öl-peeling - GLAMOURMOES.nl 19 april 2019

  […] gebruik ik al een tijdje de Balea Schönheitsgeheimnisse öl-peeling. Deze kwam ik tijdens de shopsessie in Duitsland bij de DM Drogerie tegen. De Balea Schönheitsgeheimnisse producten van de DM zijn er […]

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  3 x Hands off my Chocolate repen

  Vorig jaar testte ik voor het eerst een chocoladereep van Hands off my Chocolate en dat smaakte naar meer. Vervolgens...

  Close