3 x Hands off my Chocolate repen

12 december 2018 | Geplaatst in Food, Foodreview, Lifestyle

Vorig jaar testte ik voor het eerst een chocoladereep van Hands off my Chocolate en dat smaakte naar meer. Vervolgens kwam er een nieuw type product uit die ik ook heb geproefd. En dit jaar probeerde ik één van de paasrepen uit. Ik kan wel zeggen dat het merk Hands off my Chocolate bij mij geliefd is en toen ik op de Margriet Winter Fair de stand zag staan moest ik natuurlijk een kijkje nemen. Uiteindelijk ging ik met 4 repen naar huis voor € 5 en drie repen komen dan ook vandaag in deze review aan bod. Twee van de drie had ik nog nooit geproefd. Dus vandaag review ik de Cinnamon Cookies Milk Chocolate, Chocolate Chip Cookie Dough en de Red Velvet & White Chocolate reep.
3x Hands off my Chocolate

3 x Hands off my Chocolate repen

Drie repen van Hands off my Chocolate, alledrie met Belgische chocolade, maar wel totaal verschillende smaken. Ik vind de verpakkingen van dit merk altijd erg leuk gedaan! Een beetje ‘doodle’ achtig met die zwart getekende poppetjes met hun enorme mond. En in die mond is al te zien hoe de chocolade eruit ziet. Bij de kerstreep hebben ze leuk gebruikgemaakt van Rudolf de ‘rednose reindeer’. De Chocolate Chip Cookie Dough en Red Velvet & White Chocolate zitten in het vaste assortiment van Hands off my Chocolate. De Cinnamon Cookies Milk Chocolate reep is een limited edition kerstreep. Naast deze kerstreep is er ook nog een Strawberry Meringue White Chocolate en een Nougat & Macarons 70% Dark Chocolate. Benieuwd wat ik van deze repen vindt? Lees dan snel verder.
3x Hands off my Chocolate

Cinnamon Cookies Milk Chocolate

De eerste kerstkransjesreep ter wereld in de smaak Cinnamon Cookies Milk Chocolate, gemaakt van de allerlekkerste, eerlijke, Belgische chocolade. Deze kransjes hoef je niet in de boom te hangen en te delen, maar zijn helemaal voor jou. En jou alleen. [Handsoff]

Deze speciale limited edition kerstreep van Hands off my Chocolate ziet er natuurlijk super tof uit met z’n rode kerstkransjes bovenkant en melkchocolade onderkant, maar de vraag is, is ie ook lekker? Daar kan ik maar één antwoord op geven en dat is een volmondig JA! Toen ik deze reep proefde op de Margriet Winter Fair was ik na één stukje al verkocht en besloot ik de kerstreep mee te nemen naar huis. De melkchocolade is super romig en lekker en daarnaast zit er een lekkere krokante bite in door de cinnamon cookies en de discodip balletjes. Je kunt de smaak van de kaneelkoekjes er heel goed uit halen. Na één stukje wil je gewoon de hele reep opeten, omdat ie zo lekker is. Ik kon eigenlijk niet stoppen met eten, maar ik was uiteindelijk verstandig ;). Voor het online komen van dit artikel kan ik je wel vertellen dat de reep op is haha.
3x Hands off my Chocolate

Chocolate Chip Cookie Dough

Voor die momenten in het leven die vragen om wat extra cookie do(ugh)ping. Een chocoladereep met de verslavende smaak van cookie dough, een vleugje vanille en echte stukjes koek voor een lekkere crunch. Want waarom zou je cookie dough in de oven doen als je het ook linea recta in je mond kunt stoppen? [Handsoff]

Volgens mij deden we het vroeger allemaal, proeven van het koekjesdeeg voordat het de oven in ging. Daar kon ik mezelf tenminste altijd misselijk aan eten. Hands off my Chocolate heeft zich hierdoor laten inspireren en maakte een reep met Cookie Dough en chocolate chip. Deze reep bestaat uit melkchocolade en bovenop zitten de stukjes chocolade in een lichte kleur chocolade. In het onderste gedeelte zitten dan de stukjes koek die lekker krokant zijn. Ik proef de romige melkchocolade en de stukjes koek, maar ook de pure chocolate chipstukjes en de vanille.
3x Hands off my Chocolate

Red Velvet & White Chocolate

Geïnspireerd op de originele red velvet cake en helemaal voor jou alleen. Deze overheerlijke smaaksensatie bestaat uit een rode laag red velvet-chocolade bedolven onder een laag witte chocolade. Met een crunchy bite en de heerlijke smaak van vanille. De reep smaakt niet alleen zoals de populaire, Amerikaanse chocoladetaart, hij ziet er ook nog eens zo uit. [Handsoff]

Ik ben sowieso een liefhebber van witte chocolade en dan vooral de witte chocolade met crisp. Hands off my Chocolate heeft deze reep dus laten inspireren door de Red Velvet Cake waar ik ook ontzettend gek op ben. Deze romige reep is echt ontzettend lekker! De witte chocolade aan de bovenkant en dan het rode gedeelte waar een heerlijke bite in zit is geweldig. Die bite is lekker krokant en ik het het idee dat er ook iets zouts in zit. De reep kan ik echt in één keer achter elkaar opeten. Zo lekker! Echt een super goede combinatie die White Chocolade met Red Velvet!
3x Hands off my Chocolate

Conclusie

Het mag wel duidelijk zijn dat ik ook echt heel erg te spreken ben over deze drie repen van  Hands off my Chocolate. Ik vind het goed bedachte combinaties en de chocolade is ontzettend lekker. Ik denk dat deze nog wel een keer in huis gehaald worden, vooral de Kerstreep zo lang die nog te koop is. De Red Velvet is daarnaast echt een grote favoriet, maar ook de Cookie Dough reep is lekker. De gewone repen zijn verkrijgbaar bij o.a. de Jumbo, Marqt en AH en op de website van Hands off my Chocolate voor € 1,99. De kerstreep is € 2,49 en sowieso online te bestellen.

Ben jij al bekend met Hands off my Chocolate?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer sabrina 12 december 2018

  Lijkt me heerlijk, eigenlijk te lekker 🙂

 • Reageer Kelly 12 december 2018

  Oh wat ziet die eerste er mooi uit zeg! Klinkt heerlijk 🙂

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Dermolin Pure Care dag- en nachtcrème

  Eens in de zoveel tijd wissel ik van producten voor mijn gezicht. Ik gebruikte al een lange tijd de Dode...

  Close