Shoplog Primark, Action en The Sting

1 oktober 2018 | Geplaatst in Shoplog

Het is vandaag 1 oktober en ik dacht laat ik weer eens een artikel posten op mijn blog. Dat was namelijk alweer even geleden. Niet dat ik geen inspiratie had, maar het was vooral de energie die ervoor ontbrak. In mijn hoofd heb ik namelijk voldoende dingen waar ik over zou willen schrijven, maar het komt er gewoon niet uit. Het liefst zit ik namelijk ‘s avonds gewoon lekker op de bank met thee, chocolade en een goede serie. Maar dit weekend heb ik geshopt en dat wil ik graag met jullie delen. Daarom vandaag een shoplog Primark, Action en The Sting.
Shoplog Primark, Action

Shoplog Primark, Action en The Sting

Ik ging naar de Action, omdat ik schoonmaakhandschoenen nodig had. En je raadt het al, ik ging met een tas met meer dan alleen handschoenen naar buiten. Het is maar goed dat ik mezelf kan inhouden en niet wekelijks een bezoekje breng aan deze winkel. Wel kocht ik een aantal leuke items, maar ook nuttige en huishoudelijke dingen. Omdat ik de aankopen van alleen de Action wat te weinig vond om te laten zien, heb ik ook mijn gekochte items van de Primark Arnhem toegevoegd aan de video. Daarnaast ontdekte ik nog een tof kledingmerk bij The Sting. Dit alles zorgde voor een aardig goedgevulde shoplog Primark, Action en The sting. Kijk je mee naar alle items?

Vergeet vooral niet via het tandwieltje de videokwaliteit op 1080P 60 fps te zetten voor de beste kwaliteit. En abonneren op mijn Youtubekanaal is gratis!

Wanneer heb jij voor het laatst echt geshopt?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Read previous post:
De Tuinen Dode Zee gezichtsproducten

Ik liep al een aantal maanden met een onrustige huid rond, met name rond de kin en voorhoofd. Bovendien had...

Close