Tony’s Chocolonely Wit kokos ananas

6 juli 2018 | Geplaatst in Foodreview, Lifestyle

Hoera! Er is een nieuwe limited edition van Tony’s Chocolonely te koop bij de Albert Heijn. Ik ontdekte hem vorige week toen ik even snel boodschappen ging doen in de pauze. En als er een nieuwe smaak is, dan wil ik die 9 van de 10 keer wel proberen. Hoewel ik niet direct de reep helemaal op wilde eten toen ik hem kocht was ik toch wel heel nieuwsgierig naar deze smaakcombinatie. Een zomerse limited edition: Tony’s Chocolonely Wit Kokos Ananas.
Tony's Chocolonely wit kokos ananas

Tony’s Chocolonely Wit Kokos Ananas

Crazy about chocolate, serious about people. ‘If you like piña coladas..’ Nou zet je dan maar schrap: deze reep van romige, witte chocolade vol ananas en kokos wordt zeker jouw gepassioneerde zomerliefde. Maareh.. pas op! Hecht je niet te veel: Deze tropische estafettereep moet namelijk na de zomer ’t stokje weer doorgeven aan een nieuwe smaak. Oh, those summer nights.. !

Wat we ook graag doorgeven is ons verhaal. Want slaafvrije chocolade is nog steeds niet normaal, en dat vinden wij dus niet normaal. In ons eentje maken we onze chocolade slaafvrij, maar samen maken we alle chocolade 100% slaafvrij. Doe je mee?.[Tony’s Chocolonely]

Tony’s Chocolonely Wit Kokos Ananas is natuurlijk een uitstekende combinatie voor de zomer. En aangezien we hier een heerlijke warme zomer hebben momenteel leek het me wel leuk om deze smaak te testen. Nou ben ik niet perse direct fan van kokos in mijn chocolade, want ik vind een bounty bijvoorbeeld echt niet te eten. Maar ik vind Malibu en Piña Colada wel weer heel lekker, dus nam ik deze nieuwe limited edition reep van Tony’s Chocolonely mee naar huis om te testen. Overheerst de kokos, of proef je alleen maar ananas? Ik ga het jullie zo laten weten.Tony's Chocolonely wit kokos ananasTony's Chocolonely wit kokos ananas

Wit en melkchocolade zijn mijn favoriete basic smaken. Met pure chocolade maak je me gewoon niet zo blij, omdat die vaak niet zo romig is en niet smelt op je tong. Daarom was ik ook heel blij dat er voor deze zomerse reep voor witte chocolade is gekozen. Aan de buitenkant van de reep zie je niet zo heel veel bijzonders. Het lijkt gewoon een simpele witte reep, maar aan de onderkant zie je al wel dat er stukjes in zitten.

Als je een stukje chocolade in je mond doet proef je eerst de witte romige chocolade. Bij het doorbijten voel je de structuur van de stukjes kokos en ananas. In sommige happen zitten ze beide verwerkt en proef je de combinatie. En soms proef ik alleen de kokos of de ananas. Er zit een lekkere bite aan de stukjes kokos, wat ik altijd wel kan waarderen. De kokos is niet te grof en daar was ik wel heel blij mee.

Ik vind de zomerse reep van Tony’s eigenlijk wel echt verrassend lekker. Zeker omdat ik niet een echte kokos liefhebber ben was ik heel verbaasd dat ik de combinatie toch heel lekker vond. Dus als je kokos en ananas in combinatie heel erg lekker vind, zou ik je deze reep zeker aanraden!Tony's Chocolonely wit kokos ananas Tony's Chocolonely wit kokos ananas

Voor zover ik weet is de reep alleen verkrijgbaar bij Albert Heijn of Tony’s Chocolade winkel in Amsterdam. Bij de AH betaal je € 3,19.

Ben jij een Tony’s Chocolonely fan?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

1 reactie

 • Reageer Marije 6 juli 2018

  Het klinkt wel lekker zomers. Wit en kokos lijken me heerlijk, alleen die ananas is een twijfel. Misschien moet ik hem gewoon proberen 😏

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  SHOPLOG ACTION juni/juli 2018

  Twee weken geleden plaatste ik al een Action Shoplog juni 2018, maar ik was nog niet uitgeshopt. Heb je de...

  Close