SHEIN SHOPLOG + TRY-ON juni 2018

14 juni 2018 | Geplaatst in Fashion, Shoplog

Ja, alweer een video én ja weer een shoplog. Maar dit keer is het wel een andere shoplog dan normaal. Want ik heb namelijk voor het eerst een bestelling geplaatst bij Shein.com. Al regelmatig heb ik shoplogs op Youtube voorbij zien komen waarin mensen hun aankopen van deze webshop laten zien, maar nog nooit zelf wat besteld. Tot ik eind mei een advertentie met een topje zag dat mijn aandacht direct trok. En dus bestelde ik in totaal zeven items die ik in de SHEIN SHOPLOG laat zien en aanpas.SHEIN SHOPLOG

SHEIN SHOPLOG + TRY-ON juni 2018

Op 24 mei plaatste ik een bestelling bij de webshop SHEIN, een bekende webshop onder veel bloggers en Youtube. SHEIN verkoopt echt enorm veel kleding van jurkjes tot rokjes en van topjes tot jumpsuits. Daarnaast verkopen ze ook ontzettend veel bikini’s en badpakken. Er is zoveel keuze en het is zo betaalbaar, dat je bijna niet meer kan kiezen. In deze SHEIN shoplog laat ik jullie dus alle bestelde items zien en pas ik ze gelijk aan, zodat jullie ook kunnen zien hoe het staat. Alle kledingstukken heb ik in een maat L besteld.

Vergeet vooral niet via het tandwieltje de videokwaliteit op 1080fp60 te zetten voor de beste kwaliteit. En abonneren op mijn Youtubekanaal is gratis!

Prijzen en linkjes SHEIN items

Levertijd SHEIN

Ik bestelde mijn items op 24 mei ‘s avonds en op 2 juni is het pakketje al bezorgd, al met al was het pakketje dus met 9 dagen binnen. Het moet uit China komen, dus het is niet zo snel als via een Nederlandse webshop natuurlijk.

Heb jij wel eens bij SHEIN besteld?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer Ling 14 juni 2018

  Ja, daar heb ik twee keer besteld. Pas geleden nog. Sommige kledingstukken vallen tegen in het echt. Kwaliteit is minder goed of vallen ze wijd aan. Ik heb alles 1 maat groter gekocht. Ik wou ook gestreepte top bestellen, toch maar niet gedaan.

 • Reageer Mandy 14 juni 2018

  Wat een leuke kleren heb je besteld! Ik zie elke keer leuke dingen voorbij komen, maar ik heb er nog nooit een bestelling geplaatst. Misschien binnenkort eens doen…

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Shoplog Action juni 2018

  Het is weer shoplog tijd en dit keer een Action shoplog. Ik ging naar de Action om nog wat fotolijsten...

  Close