Gezichtsbehandeling bij Beautysalon Monique

1 juni 2018 | Geplaatst in Beauty

In mijn allereerste weekendvlog gaf ik al kort aan dat ik een video zou maken over een gezichtsbehandeling bij de schoonheidsspecialist waar ik altijd kom. Ik had nog nooit een gezichtsbehandeling gehad, dus toen ze aanbood om dit een keer te doen, zodat ik er een artikel over kon schrijven was ik gelijk enthousiast. Het is dus al wel weer een tijdje geleden (maart) dat de beelden zijn gemaakt, maar dat maakt voor de gezichtsbehandeling niet uit. Als je benieuwd bent naar Beautysalon Monique en de gezichtsbehandeling lees en kijk dan snel verder. Er komt ook nog een winactie online op mijn Facebookpagina en een kortingscode voor een gezichtsbehandeling in dit artikel.
Beautysalon Monique

Gezichtsbehandeling bij Beautysalon Monique

Ik laat al jaren mijn wenkbrauwen harsen en epileren bij Monique, maar ik had nog nooit een gezichtsbehandeling gedaan. Dus voor mij was het de eerste keer dat mijn gezicht eens lekker uitgebreid gereinigd en verzorgd werd. De behandeling duurt ongeveer 75 min. In onderstaande video zie je alle stappen die horen bij de behandeling.  Ik heb ze in het kort hieronder nog even toegevoegd.

  • Intense huidreiniging
  • Epileren van de wenkbrauwen
  • Scrub of peeling
  • Stomen
  • Onzuiverheden verwijderen
  • Masker
  • Voedend serum
  • Afsluiting met oogcrème en dagcrème

Vergeet vooral niet via het tandwieltje de videokwaliteit op 1080fp60 te zetten voor de beste kwaliteit. En abonneren op mijn Youtubekanaal is gratis!

Beautysalon Monique

Mijn naam is Monique Kersbergen ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialist met een eigen salon sinds 1998. Gespecialiseerd in huidverzorging, huidverbetering en huidverjonging. Ik werk uitsluitend met de topmerken Courtin en Lanèche. In mijn salon adviseer ik u over de beste behandeling met bijbehorende producten. Door mijn jarenlange ervaring en frequente bijscholing behaal ik het beste resultaat voor uw huid. [Beautysalon Monique]

Heerlijk, tijd voor jezelf, tijd om te stralen!

Maandag: 9.00 – 14.15 / 18.00-22.00
Dinsdag: 9.00-11.30 / 18.00 – 21.00
Zaterdag: 10.00 – 16.00
Beautysalon Monique Beautysalon Monique Beautysalon Monique

€ 10 korting op een gezichtsbehandeling + gratis parfum na de behandeling

Als je naar aanleiding van mijn video ook eens een gezichtsbehandeling wilt, dan ben je van harte welkom bij Beautysalon Monique. Je krijgt ook nog eens € 10 korting als je aangeeft dat je via mijn Youtube kanaal / blog bij haar salon terecht bent gekomen. En als je dan een afspraak hebt gepland en de heerlijke behandeling hebt gehad mag je nog een parfum van Yodeyma uitzoeken.

Heb jij wel eens een gezichtsbehandeling gehad?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Read previous post:
MEGA SHOPLOG: DM, Primark, Kruidvat en Aliexpress

Vandaag heb ik een mega shoplog voor jullie, want ik heb geshopt bij de Primark, DM Drogerie en de Kruidvat....

Close