OOTD: Gestreept Levi s shirt

3 mei 2018 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Ik was bijna vergeten dat ik deze foto’s nog had om aan jullie te laten zien. We maakten deze outfitfoto’s op een zonnige zondag begin april. De eerste outfit daarvan met mijn donkerblauwe Adidas Stan Smith’s kwam al online. In de ‘outfit of the day’ van vandaag draag ik wel dezelfde broek en bikerjack, maar heb ik een ander Levi s shirt aan, namelijk een roodwit gestreepte.
Levi s shirt

OOTD: Gestreept Levi s shirt

Mijn favoriete outfits van dit moment zijn een jeans met sneakers, t-shirt en blazer of bikerjack. De broek in deze outfit is ook al aardig verwassen, omdat ik hem zovaak draag. Het is een jeans van Pieces die ik bestelde via Asos. Ik vind het een leuk detail dat de broek aan de onderkant een beetje gerafeld is en dat ie geen lage waist heeft. De afgelopen maanden zag je overal foto’s opduiken van meisjes met het bekende Levi s shirt aan. Die witte met het rode logo. Erg leuk shirt natuurlijk, maar ik wilde niet de zoveelste zijn met dat t-shirt. Dus toen ik een bestelling plaatste bij Zalando, koos ik voor een ander shirt van het merk Levi’s. Ze hebben namelijk ontzettend veel leuke shirtjes. Ik koos voor de roodwit gestreepte variant, want ja ik hou nou eenmaal van roodwit gestreept. Het bikerjack is sinds ik hem gekocht heb een absolute favoriet. Mijn witte sneakers van Nike kocht ik bij de Van Haren, waar ze wel vaker merksneakers voor een leuke prijs hebben.

Jeans – Pieces / Top – Levi’s / Sneakers – Nike / Jack – Only / Ketting – H&M / Horloge – Fossil.
Levi s shirt Levi s shirt Levi s shirt Levi s shirt Levi s shirt Levi s shirt Levi s shirt Levi s shirt Levi s shirt Levi s shirt Levi s shirt Levi s shirt Levi s shirt Levi s shirt Levi s shirt Levi s shirt

Wat is jouw favoriete outfit?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer Loes 3 mei 2018

  Ik ben dol op dit soort outfits! Streepjes vind ik sowieso geweldig en dan gecombineerd met een leren jack, heel erg tof. I like it!

 • Reageer Bertine 3 mei 2018

  Leuke outfit! Zou ik zelf ook precies zo kunnen dragen!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Shoplog Maastricht april 2018

  In de vlog van afgelopen zondag kon je zien dat ik met mijn moeder naar Maastricht ben geweest. En als...

  Close