GLAMOURMOES WEEKEND VLOG 6: Weekendje Maastricht

29 april 2018 | Geplaatst in GLAMOURMOES WEEKEND VLOG, Lifestyle

Mijn vorige GLAMOURMOES WEEKEND VLOG ben ik vergeten hier op mijn blog te zetten, maar vlog 5 kan je uiteraard op mijn Youtube kanaal terug vinden. In die vlog neem ik jullie o.a. mee naar Eindhoven tijdens de kampioenswedstrijd van PSV. De vlog van afgelopen weekend is een hele zonnige in het zuiden van het land. Ik ging namelijk voor GLAMOURMOES WEEKEND VLOG 6 samen met mama op pad. Kijk je mee?
GLAMOURMOES WEEKEND VLOG 6

GLAMOURMOES WEEKEND VLOG 6: Weekendje Maastricht

Vorig weekend bracht ik door in het zonnige zuiden van ons land, namelijk in Maastricht. Mijn moeder had nog een weekendje weg tegoed van mij, dat ik haar vorig jaar cadeau gaf. In eerste instantie wilden we naar Den Bosch, maar ik zag een hele goede aanbieding bij de Hema. Het was namelijk een aanbieding waarbij je trein, overnachting en ontbijt voor twee personen kon boeken, voor een super goede prijs. Hotels in Den Bosch stonden echter niet in het rijtje dat meedeed. Toen wilden we naar Rotterdam, maar dat hotel bleek na het kopen van de tickets niet meer beschikbaar te zijn. Uiteindelijk liet mijn moeder mij kiezen en was het dus voor haar een verrassing. Pas op het station kwam ze te weten dat we naar Maastricht zouden gaan. We verbleven in Aparthotel Randwyck, op 200 meter van station Maastricht Randwyck.

Zaterdag

Na een reis van meer dan 3 uur, we stonden ook nog ruim een kwartier stil, omdat er een suïcide persoon langs het spoor liep, kwamen we aan op het station. Het hotel was snel gevonden, want dit lag er letterlijk heel dichtbij. We hadden geluk en konden al op onze kamer, hartstikke netjes en een prima uitzicht. Vervolgens pakten we de trein weer richting Maastricht Centraal en startte onze shopsessie. Maastricht is een mooie stad met een grote keus aan winkels. Daarnaast was het heerlijk zonnig en genoten we aan het einde van de dag op het terras van een heerlijke pasta met zalm.

Zondag

Op zondag waren we al op tijd wakker, maar we hadden gekozen voor laat ontbijt, dus moesten nog even geduld hebben. Het ontbijt was goed en lekker, waarna we met een volle maag uitcheckten en weer richting de stad gingen. We kozen voor een rondvaart op de Maas en genoten van de zon. Om 13 uur regende het even, maar nadat we een paraplu hadden gekocht was het weer droog. We shopten nog wat en gingen rond half 3 met de trein weer naar huis. Rond kwart voor 6 waren we bij mij thuis en werd het enorm slecht weer.

Ben jij wel eens in Maastricht geweest?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer Susan 29 april 2018

  Oh nee! Daar wil ik echt nog graag een keer heen, ik hoor altijd zoveel goeds.

 • Reageer Sonja 30 april 2018

  Maastricht is prachtig!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Shoplog DM Drogerie april 2018

  Afgelopen maandag was ik onverwacht in de middag vrij, dus besloot ik naar Duitsland te rijden. Ik was er al...

  Close