Shoplog DM Drogerie april 2018

11 april 2018 | Geplaatst in Beauty, Dierproefvrij, Shoplog

Afgelopen maandag was ik onverwacht in de middag vrij, dus besloot ik naar Duitsland te rijden. Ik was er al sinds begin januari niet meer geweest, reden genoeg om weer eens te gaan. Daarnaast was er tijdens de no-buy periode in maart het een en ander opgegaan waardoor ik nieuwe items nodig had. Daarom vandaag een shoplog DM Drogerie april 2018. Kijk je mee?
shoplog DM Drogerie april 2018

Shoplog DM Drogerie april 2018

Ik was dus al een paar maanden niet meer bij de DM Drogerie geweest en dat betekent altijd weer mijn ogen uitkijken. Ze hadden veel nieuwe merken en limited editions. Maar ik heb de verleiding weerstaan om volledig los te gaan. Wel kocht ik twee nieuwe shampoo’s en conditioners van merken die ik nog niet kende. Allerlei huishoudelijke dingen gingen mijn winkelwagentje in en daarnaast ook wat reinigingsproducten voor mijn gezicht. Ik kocht ook een nagelverharder van Essence, maar die is achtergebleven bij de kassa, omdat ie ergens onder terecht is gekomen. Ik heb alle prijzen in de video vermeld, dus vermeld ze daarom niet meer hieronder.

Vergeet vooral niet via het tandwieltje de videokwaliteit op 1080fp60 te zetten voor de beste kwaliteit.

Waar ben jij het meest nieuwsgierig naar?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageer Beautyjuf 11 april 2018

  Gezondheid!

  Leuk dat je weer hebt geshopt bij DM. En nee, je maakt me helemaal niet jaloers, haha! Ik heb ‘wilde’ plannen om er in de meivakantie heen te gaan. Paar uurtjes rijden, maar ach… Ik ben ontzettend nieuwsgierig naar de nieuwe lijn shampoos. Ga je er nog een review over schrijven?

 • Reageer pris 27 april 2018

  Hoi Marloes, waarom staan je vlogs niet op deze website? Op insta zag ik dat je een break neemt, ook op YouTube? Dat zou ik jammer vinden.
  Ik hoor het wel!
  Xoxo

  • Reageer GLAMOURMOES 28 april 2018

   Hoi Priscilla,

   Ik had de afgelopen tijd niet zoveel energie om te bloggen, vandaar dat ze niet op mijn blog zijn verschenen. Wel staat er gewoon video’s op Youtube. Ik probeer het bloggen wel weer op te pakken ūüôā

   Groetjes Marloes

 • Reageer MEGA SHOPLOG: DM, Primark, Kruidvat en Aliexpress - GLAMOURMOES.nl 28 mei 2018

  […] laat zien. Diezelfde zaterdag bracht ik ook een bezoek aan de DM Drogerie in Duitsland, waar ik in april ook al was geweest. Ik kocht er wat voor mezelf, maar besloot ook spontaan om voor jullie een leuk […]

 • Reageer DM liebt Langhaarm√§dchen shampoo en conditioner - GLAMOURMOES.nl 29 oktober 2018

  […] mij en ik kom dan ook regelmatig bij de DM Drogerie in Kleve. Alweer een tijd geleden nam ik een shampoo en conditioner mee van een nieuwe lijn producten: DM liebt Langhaarm√§dchen. Alleen de verpakking is al een […]

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  OOTD: Donkerblauwe Adidas Stan Smith

  Zo het was weer even geleden dat er een ander artikel online kwam dan mijn weekend vlogs. En daarnaast was...

  Close