OOTD: Donkerblauwe Adidas Stan Smith

9 april 2018 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Zo het was weer even geleden dat er een ander artikel online kwam dan mijn weekend vlogs. En daarnaast was het ook al even geleden dat er een outfit of the day online kwam. Maar, ik heb nieuwe schoenen en die moeten dan ook even geshowd worden. In deze outfit of the day laat ik jullie mijn donkerblauwe Adidas Stan Smith sneakers zien. Deze prachtige nieuwe sneakers heb ik besteld via Footway, een webshop die ik nog niet kende.
donkerblauwe Adidas Stan Smith

OOTD: Donkerblauwe Adidas Stan Smith

Ik ben een echt sneakermeisje en zou het liefst iedere dag een ander paar aantrekken. Helaas heb ik een baan waarbij dit niet kan, dus dat betekent dat ik meestal in het weekend op sneakers rondloop. Ik kreeg van Footway een mail of ik wilde samenwerken en toen ik zag dat ze veel sneakers verkochten, kon ik daar natuurlijk geen ‘nee’ op zeggen. Na lang wikken en wegen en alle pagina’s met sneakers zo ongeveer te hebben bekeken heb ik uiteindelijk een keuze kunnen maken. Het werden uiteindelijk donkerblauwe Adidas Stan Smith met als redenering ik heb al 4 paar witte sneakers, dus ik wil een keer wat anders. Ook in de gezinsapp werd er democratisch besloten dat ik deze blauwe Adidas moest kiezen.

De outfit die ik in deze foto’s droeg is een favoriete look van mij. Het is namelijk een combi van zakelijk en sportief. Ik draag mijn meest gedragen broek van Pieces, donkerblauwe top van Levi’s en knalrode blazer van de Primark.

Broek – Pieces / Top – Levi’s / Sneakers – Adidas Stan Smith / Blazer – Primark / Horloge – Fossil / Ketting – H&M.
donkerblauwe Adidas Stan Smith donkerblauwe Adidas Stan Smith donkerblauwe Adidas Stan Smith donkerblauwe Adidas Stan Smith donkerblauwe Adidas Stan Smith donkerblauwe Adidas Stan Smith donkerblauwe Adidas Stan Smith donkerblauwe Adidas Stan Smith donkerblauwe Adidas Stan Smith donkerblauwe Adidas Stan Smith donkerblauwe Adidas Stan Smith donkerblauwe Adidas Stan Smith donkerblauwe Adidas Stan Smith donkerblauwe Adidas Stan Smith donkerblauwe Adidas Stan Smith donkerblauwe Adidas Stan Smith

Footway.nl

Footway is een webshop, die hoe kan het ook anders, schoenen verkoopt. Schoenen in alle soorten en maten, voor dames, heren en kinderen. De webshop is pas opgericht in 2010 en is volgens mij in Nederland nog niet zo heel bekend. Maar het is een fijne website met een uitgebreid assortiment aan schoenen. Lekker makkelijk dat je gelijk op de startpagina al kan kiezen voor damesschoenen en jouw maat. Vervolgens kies je naar welk model schoenen je op zoek bent en krijg je alle resultaten. Ik bestelde de donkerblauwe Adidas Stan Smith sneakers op 26 maart en op 28 maart werden ze al bezorgd. Daarnaast werd ik netjes via de SMS op de hoogte gehouden over de bezorging van DHL. Ze verkopen merken als Adidas, Nike en New Balance, maar ook Tommy Hilfiger, Uggs en Dr. Martens. Kortom een ruime keuze aan schoenen. De verzendkosten bedragen € 5,99.

Ben jij al bekend met Footway?

liefs marloes

Dit artikel bevat (een) product(en) die is/zijn opgestuurd in samenwerking met een bedrijf.

Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Lieke van Veen 10 april 2018

  Wat een leuke sneakers! Alleen vind ik de verzendkosten wel aan de hoge kant.

 • Reageer Sonja 10 april 2018

  Ze zien er echt heel tof uit! Leuke combinatie met je shirtje!

 • Reageer Chelsey 10 april 2018

  Die zijn tof! Ze matchen ook goed met je shirt

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES WEEKEND VLOG 4: PSV – NAC en Paasweekend

  Ik ben een slechte blogger, want het enige dat online komt zijn mijn vlogs. Momenteel heb ik gewoon geen inspiratie...

  Close