GLAMOURMOES WEEKEND VLOG 1: Gezichtsbehandeling en hardlopen

14 maart 2018 | Geplaatst in GLAMOURMOES WEEKEND VLOG, Lifestyle

Ik liep er al een tijdje mee in mijn hoofd om het uit te voeren, maar het was er nog niet van gekomen om het te doen. Maar afgelopen weekend was het dan wel zo ver, ik heb een echte vlog gemaakt. De camera ging mee tijdens de dingen die ik dit weekend heb gedaan. Het is echt een uitprobeersel, dus ik hoop dat jullie het leuk vinden. Dit is GLAMOURMOES WEEKEND VLOG 1.
GLAMOURMOES WEEKEND VLOG 1

GLAMOURMOES WEEKEND VLOG 1: Gezichtsbehandeling en hardlopen

Het is mijn allereerste echte vlog van het dagelijks leven. Ik heb natuurlijk wel verhuisvlogs gemaakt waarin ik voor de camera praatte. Maar dan wist ik heel goed wat ik ging vertellen en laten zien. In deze vlog was het een beetje aftasten wat ik wel ging filmen en wat niet. Daarnaast is het dan tijdens het bewerken ook nog de vraag wat laat ik er in, hoe lang moeten de beelden duren en is de vlog niet veel te lang? Allemaal dingen waar ik rekening mee probeerde te houden. Ik heb een nieuw intro voor de weekendvlogs en geprobeerd te variëren in de beelden met praten en dingen laten zien.

Ik ging dus naar de schoonheidsspecialist voor een heerlijke gezichtsbehandeling, ruilde mijn biker jack om bij de Only en keek naar PSV op zaterdag. Ik deed ook nog een poging om na die wedstrijd naar Wie is de Mol? te kijken, maar uiteindelijk kreeg ik alleen mee wie de mol was. Zondagochtend ben ik gaan hardlopen zonder hond en ging naar mijn ouders met mijn papieren voor de belastingdienst.

Vind jij het leuk om vaker GLAMOURMOES weekend vlogs te zien?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer Schoonheidssalon Zoetermeer 10 april 2018

  Wat een leuke vlog!!

 • Reageer Gezichtsbehandeling bij Beautysalon Monique - GLAMOURMOES.nl 1 juni 2018

  […] mijn allereerste weekendvlog gaf ik al kort aan dat ik een video zou maken over een gezichtsbehandeling bij de […]

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  THAISE SNACKS PROEVEN in Thailand

  Het lijkt alweer eeuwen geleden dat ik genoot van de zon, palmbomen en 32 graden in Thailand, maar het is...

  Close