Etos The Journey Of Beauty Hawaii

9 maart 2018 | Geplaatst in Beauty, Dierproefvrij, Review

Een tropische ervaring onder de douche? Ik hou ervan als mijn douche producten ervoor zorgen dat ik me op een tropisch eiland waan. Etos The Journey of Beauty Hawaii is daar een ontzettend goed voorbeeld van. Eerder reviewde ik al de Africa producten uit de the journey of beauty lijn en daar was ik heel erg over te spreken. Vandaag besteed ik aandacht aan de heerlijke Guava & Pineapple lijn geïnspireerd door het eiland Hawaii. Ben je benieuwd wat ik van die lijn vind? Kijk dan snel verder in dit artikel.
Etos The Journey of Beauty Hawaii

Etos The Journey Of Beauty Hawaii

Geïnspireerd door de schoonheidsrituelen uit Afrika, Nepal, Nieuw-Zeeland en Hawaï introduceert Etos Journey of Beauty. Een nieuwe wellness-lijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten die hun oorsprong vinden in deze landen. Journey of Beauty bestaat uit 4 lijnen welke ingrediënten bevatten met ieder een eigen verhaal. Van de spirituele tree of life in Afrika tot aan de Maori in Nieuw-Zeeland.

Door de verpakkingen werd mijn aandacht getrokken, de eerste keer dat ik de producten zag. Hoe fotogeniek zijn deze tube en fles? Ik vind dat Etos dit echt super goed heeft gedaan. De Africa lijn gaf een Afrikaans gevoel door het kleurgebruik. Deze verpakkingen geven je echt een tropisch en vrolijk gevoel. De combinatie van verschillende tinten roze met wit en zwart ziet er heel goed uit. De Shower Jelly zit in een fles met een klikdop en bevat 250 ml. De bodylotion zit in een tube en bevat 150 ml. Ik vind de verpakking gewoon super tof en origineel, het past heel goed bij het thema dat ze uitgedacht hebben.

Shower Jelly – €3,29 / Bodylotion – € 3,49
Etos The Journey of Beauty Hawaii

Aloha island

You had me at aloha! Het woord ‘aloha’ neemt je al meteen mee naar de zonovergoten stranden en het weelderige groene regenwoud van Hawaï. Duiken in kristalhelder water; oog in oog met scholen vol vissen in alle mogelijke kleuren. Om vervolgens de dag te eindigen met een heerlijke Mai Tai en een fantastische zonsondergang. Aloha staat bekend als groet, een vaarwel en een manier om liefde te uiten, maar het is meer. Het is een way of life. Letterlijk betekent het ‘het vreugdevol delen van het leven’. Meer dan duizend jaar geleden kwamen Polynesische reizigers aan op deze eilandengroep en namen daarmee ook hun ‘aloha spirit’ van liefde, vrede, goedaardigheid en compassie mee. Een levenswijze die nu, nog altijd, kenmerkend is voor de Hawaiiaanse cultuur.

De paradepaardjes uit de Hawaiian Guava & Pineap­ple-lijn zijn – zoals de naam al aangeeft – guave en ananas, twee zoetsappige vruchten boordevol vitamine C. De heerlijk verfrissende producten zijn daarnaast verrijkt met provitamine B5 en E en geven je een energieke boost. De zoete exotische geur maakt de tropische beleving compleet. [Etos]

Etos The Journey Of Beauty Hawaii Shower Jelly

Etos reist voor jou de hele wereld over om inspiratie op te doen voor unieke en hoogwaardige ingrediënten speciaal voor jouw huid. Ga met ons mee op wereldreis en raak geïnspireerd door het exotische en zonnige eiland Hawaii. Deze verfrissende shower jelly is verrijkt met extracten van guave en ananas en bevat provitamine B5 en E. Deze zoetsappige vruchten geven je huid een heerlijk frisse boost.

Rise & Shine met de zacht schuimende shower jelly, die een heerlijke oppepper geeft voor onder de douche en je huid laat stralen. Ervaar een tropische beleving door de zoete exotische geur.
Etos The Journey of Beauty Hawaii

Ingrediëntenlijst

In de ingrediëntenlijst is de Guave en Ananas een beetje halverwege de lijst terug te vinden. De provitamine B5 (pathenol) staat iets verder eronder. Daarnaast is vitamine E terug te vinden verderop onder de naam Tocopheryl Acetate. Glycerine is als vierde op de lijst genoemd, maar ook parfum staat heel erg hoog. Voor gevoelige huidjes misschien dus niet zo heel geschikt. Sodium Coco-Sulfate is een zachtere reiniger dan de SLS die je normaal vaak in shampoo’s en doucheproducten ziet.
Etos The Journey of Beauty Hawaii

Product

De naam shower jelly verraad natuurlijk al een beetje hoe het product eruit ziet. Hieronder een foto van de jelly zoals deze eruit ziet als je een klein beetje aanbrengt op je hand. Het is een bijna volledig doorzichtige substantie die gellachtig aanvoelt. Je moet ook wel echt oppassen, want het glijdt heel snel van je hand af. Ik gebruik met douchen altijd een spons dus dat scheelt een heleboel. Op de tweede foto heb ik een beetje water toegevoegd, om te laten zien hoe de jelly schuimt. Wat mij betreft goedgekeurd, want op de spons schuimt ie nog veel beter! En de geur, die is zo lekker! Het doet me een beetje denken aan winegums, maar wel echt heel lekker zoet. De geur is namelijk zoet fruitig en dan kan ook niet anders met guave en ananas.
Etos The Journey of Beauty Hawaii Etos The Journey of Beauty Hawaii

Etos The Journey Of Beauty Hawaii Bodylotion

Etos reist voor jou de hele wereld over om inspiratie op te doen voor unieke en hoogwaardige ingrediënten speciaal voor jouw huid. Ga met ons mee op wereldreis en raak geïnspireerd door het exotische en zonnige eiland Hawaii. Deze verzorgende bodylotion is verrijkt met extracten van guave en ananas en bevat provitamine B5 en E. Deze zoetsappige vruchten geven je huid een heerlijk frisse boost. De intensief hydraterende bodylotion trekt snel in en laat een subtiele geur achter. Ervaar een tropisch beleving door de zoete exotische geur.
Etos The Journey of Beauty Hawaii

Ingrediëntenlijst

De ingrediënten van de bodylotion zie je hieronder. Glycerine en sheabutter voor het hydrateren van de huid. Ook hier staan guave en ananas extract halverwege de lijst. Maar het zit erin en ook de provitamine B5 en E. Voor mij geen vervelende ingrediënten, maar mensen die niet tegen parfum kunnen, moeten deze toch maar overslaan.
Etos The Journey of Beauty Hawaii

Product

De bodylotion van deze lijn is heel zacht/lichtroze van kleur. Hij is redelijk dun qua substantie, want als je de dop van de tube afdraait loopt het er al bijna uit. Dat vind ik wel jammer, want daardoor moet je echt opletten om te voorkomen dat je bodylotion verspilt. Het voordeel van een wat dunnere bodylotion is wel dat je het gemakkelijk kan uitsmeren. Daarnaast trekt deze variant echt heel snel in, dus je kan daarna weer lekker snel je kleding/pyjama aan doen. De geur is natuurlijk hetzelfde als de shower jelly, maar ik heb wel het idee dat hier iets extra’s aan toegevoegd is. Het ruikt wat warmer en kruidiger, ondanks de zoete guave en ananas, maar wel super lekker uiteraard!
Etos The Journey of Beauty Hawaii

Ervaring met beide producten

Het mag duidelijk zijn dat ik heel erg blij ben met deze twee producten uit de Etos The Journey of Beauty Hawaii lijn. De geur is ontzettend lekker zoet en fruitig, waar ik heel erg van hou. De shower jelly zorgt voor een tropisch feestje onder de douche met een lekkere geur en heerlijk zacht schuim. Na het douchen gebruik ik de bodylotion, die makkelijk intrekt en een zoete/warme geur achterlaat. De bodylotion is voedend en hydraterend, maar ik merkte dat het voor de kou van afgelopen weken niet voldoende was voor mijn droge huid. Ik denk dat dit een fijne bodylotion is voor in de zomer. Al met al twee heerlijk betaalbare producten die ik graag gebruik tijdens en na het douchen.
Etos The Journey of Beauty Hawaii

Heb jij de Etos The Journey of Beauty Hawaii al geprobeerd?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer Sarah 9 maart 2018

  Wordt toch echt eens tijd dat ik eens een kijkje ga nemen bij de Etos. Lees al een aantal positieve reviews over deze lijn! En ze lijken mij gewoon heerlijk ruiken. Ben benieuwd!

 • Reageer Susan 11 maart 2018

  Ik heb hier al zoveel goeds over gehoord! Ik moet echt eens langs de Etos.

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Essence Lashes of the Day & Catrice Lashes to Kill mascara review

  In mijn zoektocht naar fijne mascara's ben ik weer twee budgettoppers tegen het lijf gelopen. De ene mascara kocht ik...

  Close