Paaschocolade Tony’s Chocolonely & Hands Off My Chocolate

2 maart 2018 | Geplaatst in Food, Fooddiary, Lifestyle

Oeh, vandaag is het weer tijd voor een chocolade review. Ik als chocoladefan moet altijd de nieuwe repen testen van Tony’s en Hands Off My Chocolate. Er zijn al regelmatig reviews voorbij gekomen van chocolade op mijn blog. Vandaag ga ik jullie kennis laten maken met de paaschocolade van Tony’s en Hands Off My Chocolate.
Paaschocolade

Paaschocolade Tony’s Chocolonely & Hands Off My Chocolate

Het is weer volop Pasen in de winkels, want overal liggen paaseitjes, koeken en paashazen in de winkel. Dit keer hebben Tony’s Chocolonely en Hands Off My Chocolate ook paasgerelateerde producten uitgebracht. En nieuwsgierig als ik was heb ik twee repen gekocht, toen ik ze spotte bij de Jumbo. Ik nam de Tony’s Chocolonely Paasei in je reep mee en de Hands Off My Chocolate The Egg Bar Crushed Toffee Eggs. Ik kon niet wachten om ze te proeven, maar het zal je verbazen dat ik ze pas afgelopen zondag op de foto heb gezet en geproefd. Ze lagen denk ik al twee weken in een tas met aankopen van de Action en Jumbo. Maar nu zijn ze dan ook al bijna op. Ik kan alvast verklappen dat beide repen erg geslaagd zijn, dus als je ook graag paaschocolade in huis wil halen, kan ik je deze zeker aanraden. En dan nu over naar de review van beide repen.

Hands off my chocolate The Egg Bar Crushed Toffee Eggs

Crushed Toffee Eggs. Gemaakt van zoete karamel met een crunchy bite en in de vorm van 11 veel te lekkere eitjes die je met niemand hoeft te delen, want we hebben jouw naam er gewoon weer opgezet (mine!). 🙂 [Handsoffmychocolate]

De verpakking

De Egg Bar is verpakt in een lekker pastelkleurige verpakking in de kleur lila. Het ontwerp is verder vergelijkbaar met de gewone repen. Verschillende lettertypes en een getekende afbeelding, dit keer van een kip. Erg toepasselijk aangezien de reep een ‘Egg bar’ heet. Ik vind de repen er altijd tof uitzien en ben dan ook benieuwd hoe de paaschocolade reep eruit ziet als hij uit de verpakking komt. Dat zie je onder het volgende kopje.
Hands off my chocolate The Egg Bar Crushed Toffee Eggs 

De smaak

Deze reep van Hands Off My Chocolate is in de vorm van allemaal kleine eitjes. Een bruin eitje met een gele stip erop. Perfect natuurlijk voor Pasen, maar ik vind dat je deze reep altijd moet kunnen eten. Zoals ook bij de gewone repen van dit merk staat er op ieder stukje ‘Mine’ en op één stukje staat ‘Yours’. De melkchocolade van Hands Off My Chocolate is lekker vol van smaak en daarnaast ook heel romig. En als je een eitje in je mond hebt en door bijt dan proef je de krokante stukjes toffee die erin verwerkt zitten. Ik hou zo van de combinatie chocolade met toffee, dat dit natuurlijk echt een reep is voor mij. Chocolade om je vingers bij op te eten en eigenlijk zou je het liefst die hele reep in één keer naar binnen werken. Maar dat heb ik dus niet gedaan. Ik heb het netjes verdeeld over een aantal dagen. Maar tijdens het typen van deze review gaat het laatste stukje mijn mond in.

Hands off my chocolate The Egg Bar Crushed Toffee Eggs  is verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo, Marqt, Plus, Deen, Spar, Jan Linders en op Schiphol. Bij de Jumbo waar ik de reep kocht, betaal je € 2,19. De Egg Bar is er ook nog in twee andere smaken, namelijk: Milk & White chocolate en Carrot Cake 70 % darkchocolate.
Hands off my chocolate The Egg Bar Crushed Toffee Eggs  Hands off my chocolate The Egg Bar Crushed Toffee Eggs 

Tony’s Chocolonely Paasei in je reep

Gevonden.. hij zit gewoon in deze reep! Tony’s paasei in je reep, met een toepasselijke smaakcombinatie. Melkchocolade met merengue (uiteraard gemaakt van vrije-uitloopeieren) en ‘n zuurtje van citroen. Nog meer blijheid aan ‘t paasontbijt op de binnenkant van deze wikkel. Eén ei is geen ei, dus wil je nog meer eieren? Kom ze zoeken in Tony’s Store in de Beurs van Berlage. Gegarandeerd ‘n blij ei! [Tony’s Chocolonely]

Verpakking

De reep van Tony’s Chocolonely zit niet in een typische paasverpakking, want de hoofdkleur is namelijk rood. Rood staat bij Tony’s natuurlijk voor melkchocolade. Wel is de chocolade paasei te zien op de voorkant. Daarnaast oogt het frisse groen en geel lekker lenteachtig. Bovendien hoort Pasen natuurlijk wel bij de lente, dus wat dat betreft past het wel. Het is een lekker vrolijke verpakking.
Tony's Chocolonely Paasei in je reep

De smaak

Deze Tony’s Chocolonely Paasei in je reep is fantastisch. Ze hebben de vorm van de reep aangepast, want in het midden vind je een groot paasei. Daarom heen nog wel altijd de herkenbare ongelijk verdeelde stukjes Tony’s. Deze reep is ook speciaal voor Pasen aan het assortiment toegevoegd. Het is een melkchocoladereep met citroen en stukjes merengue. Ik was ontzettend benieuwd naar deze combinatie van smaken. Ik hou van melkchocolade en merengues, maar ik wist niet of ik citroen daar bij vond passen. Maar de reep heeft me echt verrast, want juist door de citroen krijgt de chocolade een hele lekkere smaak. De melkchocolade van Tony’s is sowieso goed, maar de citroen geeft er een bijzondere twist aan. Daarnaast heb je een extra bite door de stukjes merengue die erin verwerkt zijn. De citroen is niet te overheersend, zoals zuurtjes bijvoorbeeld, maar je proeft het wel.

Tony’s Chocolonely Paasei in je reep is verkrijgbaar in de Tony’s Shop (€ 3,29), maar o.a. ook bij de Jumbo (€ 2,99) en Albert Heijn (€ 3,19).
Tony's Chocolonely Paasei in je reep Tony's Chocolonely Paasei in je reep Tony's Chocolonely Paasei in je reep

Heb jij deze paaschocolade repen al gespot en/of geproefd?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Manon 2 maart 2018

  Ik heb die van tony’s op werk gekregen heb het eigenlijk nog niet geproefd, omdat er nog een andere reep open is haha! maar ben wel benieuwd

 • Reageer Chelsey 2 maart 2018

  Oehh de Egg Bar lijkt mij wel erg lekker! Die ga ik binnenkort ook maar eens proberen.

 • Reageer Sonja 4 maart 2018

  Oh hou op… ik ben zo gek op chocolade! Het ziet er heerlijk uit!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Shoplog Primark Arnhem & meer

  Zo dat is lang geleden dat ik echt flink geshopt heb in een stad. Ik denk dat het januari 2017...

  Close