Outfit recap 2017 – Een jaar vol outfits

3 januari 2018 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Ook dit jaar blik ik nog even terug op de outfits van  het afgelopen jaar. Toen ik de OOTD’s aan het opzoeken was, kwam ik er achter dat ik dit keer niet zoveel op pad ben geweest als het jaar ervoor. In 2017 kwamen er namelijk maar 10 outfit of the day’s online. Terwijl dat er in het jaar 2016 nog 19 outfits waren. Toch altijd leuk om na een jaar nog even terug te kijken naar alle outfitfoto’s. Kijk je mee naar mijn outfit recap 2017?
outfit recap 2017

Outfit recap 2017 – Een jaar vol outfits

Ik had me voorgenomen om in 2017 meer outfitfoto’s te maken en te variëren met poses, maar dat is toch echt wel lastig. Ook was het dit jaar gewoon niet het jaar waarin ik veel energie had voor outfitfoto’s. Vier van de 10 outfits zijn dan ook tijdens mijn vakantie naar Porto gemaakt. Dit vond ik overigens wel erg leuk, want je bent in een hele andere omgeving met andere temperaturen. Het zijn daarom ook lekker zomerse foto’s geworden. Ik heb nog steeds niet echt één kleding stijl en vind het dragen van jurkjes net zo leuk als een jeans met sneakers. Ik kan een mooie rok met heels heel erg waarderen, maar een hele dag op pumps lukt me dan weer niet. Anyway, hopelijk wordt 2018 weer een jaar waarin ik veel outfitfoto’s ga maken met lekker veel nieuwe en leuke items.

1 Outfit eerste kerstdag 2016

Deze hoort eigenlijk niet in dit overzicht, maar hij is pas in januari van 2017 online gekomen, dus neem ik hem mee in deze recap. Ik vind het nog steeds een erg toffe outfit en zou willen dat ik meer ‘balls’ had om de rok wat vaker aan te trekken. Het slankt heel mooi af en ziet er super chique uit. Het kan ook prima voor naar mijn werk, alleen vind ik deze rok het mooiste met huidskleurige panty en pumps. Die draag ik echter nooit een hele dag naar mijn werk.
outfit recap 2017

2. Outfit met rode Adidas Superstars

Deze outfit foto’s maakte we op het voetbalveld in de buurt waar mijn oma woonde. Perfecte gelegenheid natuurlijk, want ik wilde graag mijn nieuwe Adidas sneakers laten zien. De rood met witte sneakers draag ik vaak naar PSV, dus hoe kan het ook anders dat die in een outfit gecombineerd werden met mijn PSV trui en shirt.
outfit recap 2017

3. Outfit witte blouse met stippen

Dit is een outfit die ik echt heel veel aan heb gehad het afgelopen jaar. Het is comfortabel en zakelijk, maar kan ook gewoon als dagelijkse outfit gedragen worden. De blouse heb ik gekocht in Groningen bij de H&M en daar ben ik nog steeds heel blij mee. En de zwarte Chelsea boots van Sacha zijn ook nog steeds favoriet.
outfit recap 2017

4. Outfit Porto 1

De eerste outfitfoto’s die we maakten in Porto waren deze zomerse. Het was echt prachtig weer en het uitzicht hier is natuurlijk ook geweldig. In de zomer loop ik het liefst in dit soort simpele outfits, shorts met een top en sneakers. Bij deze foto vond ik het efffect van mijn haren zo leuk. De top kocht ik trouwens ook in Porto bij de Tezenis.
outfit recap 2017

5. Outfit Porto  Off shoulder top

Al een langere tijd was ik op zoek naar een leuke off shoulder top en toen ik deze gepast had, wist ik dat die het moest worden. Ik vind het model en de print erg leuk en combineerde het daarom gelijk in een outfit. We waren in een park en besloten om foto’s te maken bij een trap. Ik had geen strapless bh bij me dus vandaar dat je rechts wel een bandje ziet zitten.
outfit recap 2017

6. Outfit Porto  Basic jurkje

Ook in de derde outfit heb ik een nieuw item aan dat ik kocht tijdens het verblijf in Porto. Dit jurkje kocht ik bij de H&M en is zo fijn, want er zitten namelijk zakken in. Verder is het een heel simpel model met een elastiek in de taille. Het strand en de oceaan maken de foto natuurlijk helemaal af.
outfit recap 2017

7. Outfit Porto Midi rok

Deze outfitfoto’s maakte we op de laatste dag dat we in Porto waren. Eigenlijk heeft Porto ontzettend veel mooie plekjes om foto’s te maken en deze deur was er één van. Ik droeg die dag een spijkerjasje, omdat ik ontzettend verbrand was. Deze rok kocht ik vlak voordat ik naar Rome ging en is ideaal voor citytrips, want het zit lekker en je kunt het gemakkelijk combineren.
outfit recap 2017

8. Outfit luipaard espadrilles

Dit vind ik echt een super toffe foto geworden. Ik heb de hoed gekocht in Rome, maar draag hem eigenlijk verder nooit. Toch staat het super leuk en is het echt fijn als de zon schijnt, omdat je hoofd dan goed beschermd is. De combinatie van de okergele top, de luipaard espadrilles en de blauwe lucht op de achtergrond. Ik word gewoon heel blij van deze foto.
outfit recap 2017

9. Outfit Ellie Goulding espadrilles

Een broek waar ik na 2 jaar nog steeds ontzettend blij mee ben is deze jeans van de Mango. Als het niet warm genoeg is voor blote benen in de lente en zomer, draag ik het liefst deze broek. Hij zit lekker en heeft een mooie lichte wassing. De blouse heb ik bij Guts & Gusto besteld en vind ik echt prachtig. Guts & Gusto heeft trouwens echt ontzettend veel mooie items in hun webshop.
outfit recap 2017

10. Outfit eerste kerstdag 2017

De laatste outfit van 2017 werd gemaakt op eerste kerstdag. Eindelijk had ik een leuk rokje gevonden die er ook nog eens heel erg feestelijk uitziet. Daarnaast vind ik de blauwe top uit de Fred van Leer x Shoeby collectie ook echt heel erg mooi. Al met al een mooie, chique kerstoutfit. Het rokje kan ik zeker nog vaker dragen met feestjes of uitgaan. De top kan casual gecombineerd worden, maar ook zakelijk met een blazer.
outfit recap 2017

Heb jij in 2017 een eigen stijl ontwikkeld, of ben je net zoals ik van alles een beetje?

liefs marloes

 

 

Vorige post Volgende post

1 reactie

 • Reageer femketje 3 januari 2018

  Ik ben ook van alles een beetje ♡

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Terugblik 2017, vooruitblik 2018

  Gelukkig nieuwjaar lieve bezoekers van GLAMOURMOES.nl. Ik hoop dat jullie allemaal het jaar 2017 hebben afgesloten met de mensen die...

  Close