Balea Antitranspirant 5 in 1 Protection deo

11 december 2017 | Geplaatst in Beauty, Dierproefvrij, Review

Iets wat in mijn ochtendroutine altijd standaard is toegevoegd, is natuurlijk deodorant. Ik vind het belangrijk om een schoon en fris gevoel te hebben en dat begint bij mij vooral bij mijn oksels. Niets vervelender dan halverwege de dag geen droge oksels meer te hebben, of nare geurtjes te ruiken. Als ik bij de DM ben kijk ik altijd of ik weer een nieuwe deodorant kan vinden. Dit keer ging de Balea Antitranspirant 5 in 1 protection deo mee naar huis. Vandaag review ik deze multitaskende deodorant voor jullie.
Balea Antitranspirant 5 in 1 Protection deo

Balea Antitranspirant 5 in 1 Protection deo

Anti-transpirant BALEA geeft u de zekerheid van mooie en verzorgde oksels met effectieve bescherming – voor een langdurige droge huid. De BALEA 5-in-1 bescherming anti-transpirant verzacht en beschermt de huid onder de oksels en biedt bescherming tegen lichaamsgeur – gedurende 48 uur. Zonder alcohol (ethanol). [DM]

Ik vind het belangrijk als een deodorant een lekkere frisse, schone geur heeft, mij de hele dag beschermd en geen witte strepen achterlaat op donkere kleding. Deze deodorant belooft alle zojuist genoemde punten, dus ik ben benieuwd of dat inderdaad zo is.

 • 48 uur frisheid.
 • Effectieve bescherming tegen lichaamsgeur.
 • Tegen witte resten.
 • Tegen gele vlekken.
 • Milde verzorging voor de huid.

Balea Antitranspirant 5 in 1 Protection deo

Verpakking

Het is een opvallende verschijning deze deodorant van Balea door de mintgroen/blauwe en paarse accenten. Het is gelijk duidelijk dat het om een deodorant en wat voor een bescherming deze deo biedt en dat het een 5 in 1 variant is. Verder is er eigenlijk niet zo heel veel op aan te merken. Opvallend en met deze winterse weersomstandigheden past het er perfect bij. De flacon bevat 200 ml en kost € 0,85 bij de DM Drogerie in Duitsland.
Balea Antitranspirant 5 in 1 Protection deo

Ingrediëntenlijst

Hieronder is de ingrediëntenlijst afgebeeld van de deodorant. Er zit geen alcohol en dat vind ik altijd heel belangrijk bij deodorant, want dan prikt het sowieso niet als je je oksels net geschoren hebt. Er zit wel Aluminium Chlorohydrate in, waarover nog steeds wel veel discussie is of het schadelijk is voor de gezondheid ja of nee.
Balea Antitranspirant 5 in 1 Protection deo

Mijn ervaring

Ik moet altijd even ruiken aan deodorant in de winkel, om te kijken of de geur me wel aanspreekt. Soms denk je namelijk dat iets heel lekker gaat ruiken en dan blijkt het thuis heel erg tegen te vallen. Gelukkig heb je bij de DM in Duitsland altijd wel de gelegenheid om even te sprayen met een tester. Deze geur sprak me gelijk aan en ging daarom mee in mijn mandje. Inmiddels heb ik de deodorant echt uitgebreid getest en kan ik zeggen dat hij heel erg goed bevalt. De geur is lekker schoon, fris en ruik je de hele dag door.

Ik heb de test gedaan met een zwart shirt, door er flink wat op te sprayen, maar er was geen witte waas te zien. Top! De term 48 uur frisheid vind ik altijd een beetje raar, want ik gebruik sowieso iedere dag een spray of roller. Dit heb ik dan ook niet kunnen controleren. Wel blijft het de hele dag fris en schoon onder mijn oksels. Alleen als ik een synthetisch blouseje aan heb wil het nog wel ietsje klam zijn, maar dat komt dan door de stof. Of de Balea Antitranspirant gele vlekken tegen gaat weet ik niet, want daar heb ik sowieso nooit last van.

Ik ben erg te spreken over deodorant! Hij ruikt lekker, geeft me een schoon en fris gevoel en laat geen strepen achter. De deodorant prikt niet en mijn huid reageert er heel goed op. Daarnaast is het product ook nog eens zuinig in gebruik, dierproefvrij én vegan. Een budgettopper!
Balea Antitranspirant 5 in 1 Protection deo

Wat voor een deo gebruik jij? Spray, stick of roller?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer Fabienne, Enjoyyourownbeauty 11 december 2017

  Balea is echt 1 van mijn favorieten!
  Leuk artikel!

  Liefs
  x

 • Reageer Lindsey Beljaars 11 december 2017

  Oeh dat klinkt heel erg goed zeg!

 • Reageer Iris 11 december 2017

  Ik gebruik echt al eeuwen Dove deo. Wissel wel regelmatig de geuren, maar ik vind niet dat er veel betere deo’s zijn ofzo haha. Wel een mooi prijsje dit!

 • Reageer Manon 11 december 2017

  Er zitten wel stoffen is wat verbonden is met alchohol, heb deze deoderant namelijk ook ahah, maaar…. ik vind hem erg fijn!

  • Reageer GLAMOURMOES 11 december 2017

   Oh dat zou best kunnen, maar het prikt totaal niet bij mij.

 • Reageer Jouvence 12 december 2017

  Klinkt goed! Ik kom regelmatig bij de DM, maar heb eigenlijk nog nooit een deodorant van hun eigen merk geprobeerd.

 • Reageer Sonja 12 december 2017

  Mijn man is ook fan van Balea! Hij wilt niks anders meer.

 • Reageer Nienke 15 december 2017

  Klinkt goed. Ik wissel af tussen spray en roller. Er zijn weinig deo’s waar ik echt tevreden over ben maar dat ligt denk ik meer aan mij aangezien ik best snel zweet. Maar ik denk dat Dove wel boven aan m’n lijstje staat.

 • Reageer Instagram tag 2017 - GLAMOURMOES.nl 18 december 2017

  […] Balea Antitranspirant 5 in 1 Protection deo […]

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  Canicross met schoenen van OutdoorSupply

  Vandaag ga ik jullie eindelijk wat meer informatie geven over iets wat ik regelmatig doe namelijk hardlopen met mijn hond....

  Sluiten