Kerstshow Intratuin Duiven 2017 – Christmas World

3 november 2017 | Geplaatst in Fotografie, Lifestyle

Al een aantal jaar ga ik samen met mijn moeder naar de kerstshow van de Intratuin. Ik hou van al die mooie landschappen, versierde kerstbomen en heel veel decoratie. De Intratuin waar ik ik altijd naar toe ga is dit jaar verbouwd en heeft dan ook een nog grotere kerstshow. De show van vorig jaar viel wat tegen, waardoor ik er ook geen artikel over heb geschreven. Die van 2015 is wel terug te kijken op mijn blog. Het thema van dit jaar is Christmas World. Als je benieuwd bent naar heel veel kerstfoto’s, lees dan zeker verder.
Kerstshow Intratuin Duiven 2017

Kerstshow Intratuin Duiven 2017 – Christmas World

De Intratuin in Duiven is sinds de uitbreiding naar 26.000 m² weer het grootste filiaal van Nederland. En een kerstshow maken dat kun je wel aan ze over laten. Dit jaar staat Christmas World in het teken van sprookjes. De Kerstshow Intratuin Duiven 2017 is sinds 14 oktober te bezichtigen tot en met 26 december aanstaande. Je vindt er complete dorpjes, skihellingen en spoorbanen. Maar ook de Efteling is van de partij, daarnaast waan je je net in de Droomvlucht als je de roltrap naar boven pakt om alle kerstballen en decoratie te bezichtigen. Ik heb mijn ogen weer uitgekeken en heel veel foto’s gemaakt. Ik vind de kerstdagen zelf nooit zo heel boeiend, maar de gezelligheid van de kerstboom, lichtjes en decoratie kan ik echt heel erg waarderen. Het kan ook niet snel genoeg december zijn, zodat ik voor het eerst mijn kerstboom in mijn eigen huis kan opzetten. Voor nu genoeg gepraat, laat de foto’s maar spreken. De belichting is niet op alle foto’s even mooi, maar ik was aan het spelen met alle instellingen.
Kerstshow Intratuin Duiven 2017Kerstshow Intratuin Duiven 2017

Kerstlandschap

Kerstshow Intratuin Duiven 2017 Kerstshow Intratuin Duiven 2017 Kerstshow Intratuin Duiven 2017 Kerstshow Intratuin Duiven 2017 Kerstshow Intratuin Duiven 2017 Kerstshow Intratuin Duiven 2017 Kerstshow Intratuin Duiven 2017

Decoraties en meer

Kerstshow Intratuin Duiven 2017 Kerstshow Intratuin Duiven 2017 Kerstshow Intratuin Duiven 2017 Kerstshow Intratuin Duiven 2017 Kerstshow Intratuin Duiven 2017 Kerstshow Intratuin Duiven 2017 Kerstshow Intratuin Duiven 2017 Kerstshow Intratuin Duiven 2017 Kerstshow Intratuin Duiven 2017 Kerstshow Intratuin Duiven 2017 Kerstshow Intratuin Duiven 2017 Kerstshow Intratuin Duiven 2017

Sprookjesachtige roltrap

Kerstshow Intratuin Duiven 2017 Kerstshow Intratuin Duiven 2017 Kerstshow Intratuin Duiven 2017 Kerstshow Intratuin Duiven 2017

Kerstballen en – bomen etc

Kerstshow Intratuin Duiven 2017 Kerstshow Intratuin Duiven 2017 Kerstshow Intratuin Duiven 2017 Kerstshow Intratuin Duiven 2017 Kerstshow Intratuin Duiven 2017 Kerstshow Intratuin Duiven 2017 Kerstshow Intratuin Duiven 2017 Kerstshow Intratuin Duiven 2017 Kerstshow Intratuin Duiven 2017 Kerstshow Intratuin Duiven 2017 Kerstshow Intratuin Duiven 2017 Kerstshow Intratuin Duiven 2017 Kerstshow Intratuin Duiven 2017 Kerstshow Intratuin Duiven 2017 Kerstshow Intratuin Duiven 2017 Kerstshow Intratuin Duiven 2017 Kerstshow Intratuin Duiven 2017
Wij bezochten de kerstshow op vrijdagavond en het was zo rustig! Heerlijk om er rond te kunnen lopen zonder gillende kinderen en mensen die in de weg staan. Ik kon nu foto’s maken zonder dat er overal mensen bij op stonden. Hierdoor lijkt het alsof de winkel helemaal leeg was, maar dat was het dus niet. De kerstshow Intratuin Duiven 2017 vond ik weer als vanouds ontzettend mooi! De sprookjesachtig versierde roltrappen deden het ook weer goed. Ook de kerstbomen waren weer ontzettend mooi versierd. Dus houd je van kerst en alle decoraties die daar bij horen? Neem dan zeker een kijkje bij de Intratuin.

Ben jij al bij een kerstshow geweest?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageer Lindsey Beljaars 3 november 2017

  Jeeetje, wat een kerstfoto’s! Kom helemaal in de sferen haha, leuk!

 • Reageer Kelly 3 november 2017

  Wat leuk zeg! Ik was gisteren bij Intratuin, gewoon zonder kerstshow haha. Ik ben helemaal fan van de nieuwe kerstserie van Kurt. S. Adler!

 • Reageer Simone 3 november 2017

  Jaaaa leuk! Ik ben twee weken geleden ook al naar een kerstshow geweest en ik vond het heerlijk! Daarna warme chocolademelk gedronken ook haha, dan kom je helemaal in de stemming!

 • Reageer Donna 3 november 2017

  Ik hou echt van de kerstshow, ben ook al geweest. Ik wil ook dolgraag al die Efteling huisjes hebben.

 • Reageer Henrieke 3 november 2017

  Wat ziet het er weer mooi uit! Misschien moet ik binnenkort dan toch maar weer gaan kijken. 🙂

 • Reageer Manon 3 november 2017

  Ik zag al een foto voorbij komen op Instagram. Ik wil ook snel bij ons eens naar de Intratuin

 • Reageer Sonja 4 november 2017

  Wat een mooie kerstshow! Bij ons mag je geen foto’s maken… stom he?

 • Reageer Jouvence 25 november 2017

  Mooie foto’s. Ben er een aantal weken geleden ook geweest, maar had het op een gegeven moment echt gehad, hij is zo groot geworden de Intratuin, pff..

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES WEEKLY 155: Foto’s van vier weken

  Zo het is alweer even geleden dat er een foto diary online kwam. Dit kwam vooral omdat ik eigenlijk heel...

  Close