Echtepostiscool 5.0 – Mijn ontvangen pakket

23 oktober 2017 | Geplaatst in Lifestyle

Misschien heb je het op Twitter of Instagram de afgelopen periode wel voorbij zien komen, de hashtag: Echtepostiscool. Je vraagt je misschien af wat het betekent, of je hebt zelf al eens meegedaan aan dit project georganiseerd door Northflix en Monsieur Mango. Ik laat vandaag mijn Echtepostiscool 5.0 pakketje zien.
Echtepostiscool 5.0

Echtepostiscool 5.0

Afgelopen zaterdag, 21 oktober was het zover: Unboxing day voor Echte Post is Cool 5.0. Het pakketje dat ik had ontvangen stond al een paar dagen op tafel te wachten totdat deze mocht worden uitgepakt. Ik heb vorig jaar meegedaan aan de allereerste editie van echtepostiscool, maar daarna had ik er geen tijd voor, of vergat ik me in te schrijven. Dit keer meldde ik me wel weer aan en kreeg ik een paar weken geleden mijn lootje toegestuurd.

Het is de bedoeling dat je bij Echtepostiscool voor je swapmaatje een pakketje samenstelt met een budget van € 7,50 (exclusief verzendkosten) en dit dan opstuurt. Aan de hand van het uitgebreide aanmeldingsformulier en de Social Media kanalen van je maatje kun je dit doen. Wat ik voor mijn swapmaatje kocht kun je zien op de blog van Chelsey. Als je foto’s of berichtjes plaatst over het project gebruik je de #echtepostiscool. Het was één groot feest op Social Media met heel veel vrolijke foto’s en mooie pakketjes.
Echtepostiscool 5.0

Unboxing van mijn ontvangen pakket

En dan gaan we nu over naar het grote pakket dat ik ontving. Het is natuurlijk een grote verrassing wat er in het pakketje zit en van wie je het hebt ontvangen. Ik dacht dat ik wist van wie het kwam, door het inpakpapier, maar uiteindelijk bleek dit niet te kloppen. Desalniettemin was ik blij verrast met de ontzettend leuke inhoud en de manier waarop het ingepakt was. Ik ontving mijn echtepostiscool 5.0 pakket van Nickynailsnl.
Echtepostiscool 5.0 Echtepostiscool 5.0
Allereerst was de doos heel mooi ingepakt en toen ik het papier eraf had en deze opende zat er een leuk persoonlijk berichtje van Nicky bij. Het pakket zou mij de koude herfstdagen wel laten overleven en uiteraard kon er natuurlijk een Brabants tintje niet ontbreken. Bij het openen zat er een labeltje aan waarop stond ‘Zet mij aan’. Dat deed ik en de doos werd prachtig verlicht! Super leuk. Vervolgens haalde ik alle cadeautjes eruit en ging ik ze één voor één uitpakken. Een feestje opzich!
Echtepostiscool 5.0 Echtepostiscool 5.0
Uiteindelijk had ik een heleboel leuke en lekkere cadeautjes op mijn bed liggen! Mijn swapmaatje heeft echt haar best gedaan om een origineel pakket samen te stellen en dit is heel goed gelukt. Ik ben ontzettend gek op chocolade en deze smaak van Delicata wilde ik nog graag proeven. De paspoorthouder en sticker van Brabant zijn natuurlijk geniaal en gaan zeker in gebruik genomen worden. De thee komt heel erg goed van pas en hoe schattig is de verpakking van die bussen! Als laatste de super zachte sokken en vanille waxinelichtjes! Super bedankt Nicky!

Heb jij al eens meegedaan aan Echtepostiscool?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

13 reacties

 • Reageer Daphne 23 oktober 2017

  Hahah hoe leuk, dat paspoorthoudertje en die sticker! Supertoffe inhoud <3

 • Reageer Lindsey Beljaars 23 oktober 2017

  Aah hele leuke inhoud!

 • Reageer Iris 23 oktober 2017

  Leuk die verlichting, daar zou ik wel blij van worden! Ik heb niet meegedaan, zie het altijd pas als de pakketjes worden vestuurd op een of andere manier.. :’)

 • Reageer Anna Gerrie 23 oktober 2017

  Heel tof pakketje heb je gekregen!

 • Reageer Kelly 23 oktober 2017

  Wat een leuk pakketje, gezellig ook met de lichtjes! 🙂

 • Reageer Jenn 23 oktober 2017

  Ah wat een leuk pakket heb je gekregen! Ik deed ook mee, voor de vierde keer nu 🙂

 • Reageer Nina Simplynspecial 23 oktober 2017

  Super leuk weer hè?! Wat een leuk pakket heeft Nicky ervan gemaakt 🙂 Snap wel dat je daar blij van werd! Die paspoorthouder is ook geweldig!

 • Reageer femketje 23 oktober 2017

  ik heb er zelf nog nooit aan meegedaan maar het lijkt me super leuk!

 • Reageer Manon 23 oktober 2017

  Ik vind het een leuke inhoudt. Lekker veel thee!

 • Reageer Sonja 23 oktober 2017

  Vooral die sticker doet het hem! ❤️ Nee serieus, prachtig pakket ontvangen! Op naar de volgende EPIC.

 • Reageer Miss Frenchy 24 oktober 2017

  Wat leuk! ik heb ook meegedaan! Wat een leuke initiatief hé! Lekker genieten van je pakketjes!

 • Reageer Dana 24 oktober 2017

  Super leuke swap heb je! Zelf was dit mij even allemaal ontgaan, maar ik doe de volgende keer wel mee 🙂

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Shoplog DM Drogerie oktober 2017

  Ik denk dat dit voorlopig de laatste shoplog is, want ik moet echt sparen voor mijn vakantie van januari. Maar...

  Close