OOTD: Ellie Goulding espadrilles

12 september 2017 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Een tijdje geleden ben ik met mijn nicht nog een keer op pad geweest om outfitfoto’s te maken. Eén van de twee outfits heb ik al wel laten zien op mijn blog, dat was er namelijk één met de hoed en de espadrilles van Sacha. Ik kwam er achter dat ik die andere foto’s nog helemaal niet had laten zien op mijn blog. En omdat het eigenlijk bijna geen zomer meer is, deel ik ze nog even voordat het weer helemaal omslaat. Kijk je naar mijn outfit met de Ellie Goulding espadrilles?
Ellie Goulding Espadrilles

OOTD: Ellie Goulding espadrilles

De outfit kan eigenlijk nog prima met dit weer als je er een vestje, blazer of iets anders met lange mouwen over heen draagt. Maar toen de foto’s gemaakt werden was het nog super lekker weer om het zo te dragen. De foto’s zijn gemaakt op een dinsdagavond, net iets meer dan een maand geleden. Ik draag één van mijn favoriete spijkerbroeken, waarvan ik de broekspijpen een paar keer heb opgerold, om de schoenen beter uit te laten komen. Ik combineer de jeans met een blousje die ik zowel zakelijk als casual kan dragen. Het is een prachtige crèmekleurige blouse die hoog aansluit, maar door de stof toch niet zo degelijk is. Ik vind het effect van de espadrilles heel erg leuk onder een spijkerbroek en het oogt lekker zomers door de kleur en het materiaal. De schoenen kocht ik een paar maanden geleden bij de Duitse ‘Van Haren’, de Deichmann. Het enige nadeel is wel dat ik blaren op mijn hakken krijg, dus ik moet echt blarenpleisters kopen om dit te voorkomen. Er worden trouwens nog steeds onwijs leuke schoenen verkocht bij de Van Haren van de Ellie Goulding Star Collection.

Jeans – Mango / Top – Guts & Gusto / Espadrilles – Deichmann / Armbandje – Luz.
Ellie Goulding Espadrilles Ellie Goulding Espadrilles Ellie Goulding Espadrilles Ellie Goulding Espadrilles Ellie Goulding Espadrilles Ellie Goulding Espadrilles Ellie Goulding Espadrilles Ellie Goulding Espadrilles Ellie Goulding Espadrilles Ellie Goulding Espadrilles Ellie Goulding Espadrilles Ellie Goulding Espadrilles Ellie Goulding Espadrilles Ellie Goulding Espadrilles

Wat zijn jouw favoriete schoenen?

Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageer Daphne 12 september 2017

  Deze zijn zooo leuk! Echt fijne schoentjes om ‘even snel’ aan te doen!

 • Reageer Loes 12 september 2017

  Wat een leuke outfit! Ik vind je top heel mooi, ik denk dat je die heel goed zowel chique als casual kan dragen. Vind je schoentjes ook heel schattig trouwens!

 • Reageer Chelsey 12 september 2017

  Leuke foto’s allemaal Marloes! En die schoenen… echt tof!

 • Reageer Laura 12 september 2017

  Leuke outfit! Ik vind dat topje vooral heel tof! Met die details van boven.

 • Reageer Beautyjuf 12 september 2017

  Wat een ontzettende leuke outfit! Ik vind je top erg mooi. Staat je goed, meid!

 • Reageer Amy 13 september 2017

  Goede outfit Marloes! Ik vind de top die je draagt vooral heel gaaf

 • Reageer Natascha 13 september 2017

  Wat een mooie top meid, heel mooi!

 • Reageer Sonja 13 september 2017

  Ooooh ik hou van het mooie decolleté…
  Nou, ik heb bij dit soort schoenen dus ook altijd last van mijn hiel!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Indemne Gimme Soothing en Miss Ella Lotion

  Begin augustus schreef ik een review over de Santa Verde Aloe Vera crème die ik ontvangen had in een pakketje...

  Close