KIKO Unmeasurable Length mascara

3 september 2017 | Geplaatst in Beauty, Dierproefvrij, Review

Voor twee weken terug plaatste ik weer eens een bestelling bij KIKO, omdat ik op zoek was naar een vaste concealer en een product tegen puistjes. Uiteindelijk bestelde ik iets meer producten dan ik van te voren nodig had, de shoplog staat al online. Vandaag deel ik met jullie de review van de KIKO Unmeasurable Length mascara, want ik ben heel enthousiast over deze mascara. Een aantal van jullie zal dit waarschijnlijk al wel voorbij hebben zien komen op Instagram.
KIKO Unmeasurable Length mascara

KIKO Unmeasurable Length mascara

Mascara met verlengend effect voor onmiddellijk lange en gedefinieerde wimpers. De zachte, vloeibare textuur vormt geen klonten, is regelbaar en makkelijk aan te brengen. De formule wordt versterkt door een complex van bloemenwas dat helpt de wimpers te beschermen en de textuur crèmiger te maken.

Het borsteltje met vijf bolletjes van elastomeer, exclusief ontwikkeld voor KIKO, verzamelt de juiste hoeveelheid textuur en verdeelt deze gelijkmatig. De ruimten tussen de bolletjes houden de mascara vast en geven deze geleidelijk af. De haartjes grijpen de wimpers voor een onmiddellijk verlengend effect.

De verpakking met exclusief design heeft weelderige, elegante vormen. De bleekgouden kleur en de glanzende finish doen denken aan edelmetalen. Een uniek cosmeticaproduct dat hoge beautyprestaties levert. [KIKO]
KIKO Unmeasurable Length mascara

Verpakking

Toen ik op de website van KIKO aan het kijken was naar nieuwe mascara’s viel mijn oog op de KIKO Unmeasurable Length mascara. De verpakking zag er interessant uit, dus verdween hij in mijn winkelmandje. Uiteraard zitten de meeste producten van KIKO verpakt in het welbekende zwarte doosje met witte opdruk. Als je de mascara uit de verpakking haalt komt er een mooie en elegante huls te voorschijn. De kleur zit tussen zilver en goud in en glanst erg mooi. Dat zorgt uiteraard wel weer voor lekker veel vingerafdrukken op de huls, voor de foto’s zoveel mogelijk weggepoetst. Ik vind het een prachtige huls, waar ook niets meer op staat dat het merk en de naam van de mascara. KIKO Unmeasurable Length mascara kost € 9,95 en bevat 11 ml.
KIKO Unmeasurable Length mascara

Borsteltje

Het borsteltje van deze mascara is iets dat gelijk opvalt als je de mascara opendraait. Ik had deze vorm nog nooit eerder gezien en was benieuwd hoe het zou bevallen. Zoals in de omschrijving van de mascara al staat is het een borsteltje met 5 bolletjes en daarnaast zie je haartjes uitsteken. Ik was erg nieuwsgierig of dit voor die mooie lange wimpers zou gaan zorgen en kon ook niet wachten om de mascara te gaan testen.
KIKO Unmeasurable Length mascara KIKO Unmeasurable Length mascara

Product + resultaat

De mascara zelf  heeft een fijne substantie die weinig tot geen klontjes achter laat op je wimpers. Daarnaast zit er ook geen enorme grote hoeveelheid aan het borsteltje als je deze uit de huls haalt. Alleen soms aan het puntje, maar dat smeer ik weer aan de binnenkant van de hals af. Dan gaan we door naar de foto’s waarop de mascara op mijn wimpers is te zien. Op de een of andere manier kan ik geen mooie foto’s van mijn ogen + wimpers maken. Ik vind dat hierdoor het mooie effect van de mascara niet tot uiting komt. Op de eerste foto zie je mijn wimpers zonder mascara, op de tweede foto met één laag en op de derde foto heb ik twee lagen aangebracht.

Ik vind allereerst het borsteltje super fijn in gebruik en ik kan mijn wimpers makkelijk voorzien van mascara. Op deze foto’s lijkt het alsof mijn wimpers een beetje aan elkaar plakken, maar dat heb ik altijd als ik foto’s wil maken voor mijn blog. De mascara verlengd mijn wimpers en separeert ze ook goed. De kleur is echt zwart en blijft de hele dag goed zitten. Met twee lagen creëer je mooie lange wimpers.
KIKO Unmeasurable Length mascara

Conclusie

Ik ben heel erg fan van deze mascara, maar ik kan me voorstellen dat je niet echt overtuigd bent aan de hand van deze foto’s. Maar sinds ik deze mascara in huis heb, gebruik ik hem bijna iedere dag. Door het speciale borsteltje kan ik mijn wimpers heel goed separeren en krijgen ze een mooie lengte. De mascara is niet waterproof en daarom ‘s avonds weer makkelijk van je wimpers te verwijderen. De mascara blijft bij mij de hele dag goed zitten en geeft geen zwarte vegen onder mijn ogen. Het is natuurlijk afhankelijk van het type wimpers dat je van jezelf hebt, maar voor mij werkt deze mascara goed. Ik denk dat het met name komt door de uitstekende delen van de mascara, hiermee kan ik mijn wimpers heel goed voorzien van een laagje mascara.
KIKO Unmeasurable Length mascara

Heb jij al wel eens een mascara van KIKO geprobeerd?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer Susan 3 september 2017

  Wow ik vind het echt mooi hoor! Heel mooi gescheiden wimpers ook.

 • Reageer Rosanne 3 september 2017

  Je wimpers zien er goed uit! Het lijkt me wel een fijne mascara (:

 • Reageer Sonja 3 september 2017

  Oh wauw wat een apart borsteltje! En megaaaaaaa mooie wimpers! Ik wil ook!

 • Reageer Laura 4 september 2017

  Ziet er inderdaad goed uit op je wimpers! Wat een grappig borsteltje zeg.

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Shoplog KIKO Milano augustus 2017

  Zo af en toe vind ik het heerlijk om eens rond te neuzen in de webshop van KIKO. Het merk...

  Close