OOTD PORTO: Midi rok en sneakers

24 augustus 2017 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Jullie hebben nog een allerlaatste OOTD tegoed van Porto. Ik deelde al een aantal outfits met jullie die ik gedragen heb tijdens de citytrip. Vandaag is het tijd voor de laatste outfit, die ik ook op de laatste dag droeg. Kijken jullie mee naar deze OOTD met midi rok en sneakers.
midi rok

OOTD PORTO: Midi rok en sneakers

Op de laatste dag, dag 6, in Porto droeg ik een outfit die een groot deel van mijn huid beschermde tegen de zon. Ik was de dag ervoor best wel verbrand op het strand, waardoor het leek alsof ik in de fik stond. Ik wilde daarom niet te bloot gekleed zijn, ook al was het heel erg warm. Mijn huid had al veel te veel te verduren gehad en daarom draag ik in deze outfit een midi rok. Deze rok bestelde ik volgens mij ergens in september vorig jaar bij de Wehkamp en hij is van de WE. Het topje dat ik draag is ook van de WE en kocht ik voor The Flying Dutch 2016, omdat het thema in Eindhoven wit was. Verder draag ik een spijkerjasje van ONLY dat ik al een paar jaar heb en mijn Superstars van Adidas.

Midi rok – WE / Top – WE / Spijkerjasje – ONLY / Sneakers – Adidas / Zonnebril – Rayban / Horloge – TomTom
midi rok midi rok midi rok midi rok midi rok midi rok midi rok midi rok midi rok midi rok

Draag jij wel eens een midi rok?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

10 reacties

 • Reageer Laura 24 augustus 2017

  De outfit staat je goed! Echt iets totaal anders dan waar ik voor zou gaan. Ik draag echt bijna geen wit of andere lichte kleuren. Spijkerjasje zou ik wel dragen. Ik heb geen midi rokken trouwens. Het is allemaal boven de knie.

 • Reageer Lindsey Beljaars 24 augustus 2017

  Wat een leuke foto’s!!

 • Reageer Simone 24 augustus 2017

  Jazeker! Heb een zwart model wat ik heel graag draag naar kantoor, vind het zo’n fijne lengte.

 • Reageer Jorinda 24 augustus 2017

  Wat een leuke outfit weer =)
  Ik draag eigenlijk nooit een rok , past niet bij mij vind ik.
  Liefs Jorinda

 • Reageer Loes 24 augustus 2017

  Wat een leuke outfit! Je hebt de rok heel leuk gecombineerd. Ik draag de laatste tijd ook graag een iets langere rok!

 • Reageer Natascha 24 augustus 2017

  Wat heb je toch een prachtig figuur Marloes! En ik vind dat je maar snel weer op vakantie moet gaan voor nog meer leuke OOTD’s 😉

 • Reageer Sonja 24 augustus 2017

  Het is zo goed op elkaar afgestemd! Echt een leuke outfit. Het shirtje zou ik ook zo kopen!

 • Reageer Marije 25 augustus 2017

  Super leuke outfit! Staat je super.

 • Reageer Nina Simplynspecial 25 augustus 2017

  Looking good! Een lekker zomerse outfit, perfect voor op vakantie ook 🙂

 • Reageer Chelsey 25 augustus 2017

  Heerlijke outfit en leuke foto’s!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES WEEKLY 151: Ik heb water in de keuken!

  Ik zat weer lekker in een blogflow de afgelopen tijd, maar afgelopen week had ik totaal geen energie. Daarom is...

  Close