GLAMOURMOES gaat verhuizen 4: Update

24 juli 2017 | Geplaatst in GLAMOURMOES gaat verhuizen, Lifestyle

Het is alweer even geleden dat ik de laatste update plaatste rondom mijn verhuizing. Maar er is in de tussentijd veel gebeurd waardoor ik geen nieuw artikel had gepubliceerd. Ik ben inmiddels verhuist, maar wilde toch graag deze GLAMOURMOES GAAT VERHUIZEN 4 met jullie delen. Zo krijgen jullie stap voor stap te zien hoe mijn huis er uit gaat zien. Kijk je mee?
GLAMOURMOES gaat verhuizen 4

GLAMOURMOES gaat verhuizen 4: Update

Het heeft nogal wat voeten in de aarde gehad, maar sinds 19 juni woon ik in mijn eigen huis. Dat is dus inmiddels alweer een maand geleden dat ik met mijn vader en broertje op de heetste dag ging verhuizen. Maar in de laatste video rondom mijn verhuisvlogs zagen jullie dat de woonkamer geverfd was. In de video van vandaag laat ik jullie mijn keuken zien, die nog steeds niet helemaal af is.

Tijdens heb plaatsen van de keuken bleek het maatwerkblad niet op maat te zijn. Het bedrijf dat mijn keuken heeft ingemeten heeft niet de maten van de hoek doorgegeven. En dat terwijl hij wel aangaf dat ik een ondiep kastje moest hebben, omdat de muur naast het raam naar voren komt. We zijn nu 3 maanden verder, de hoek is uit het blad, maar mijn montageman heeft vakantie. Ik zit dus al een maand in mijn huis zonder een kraan en spoelbak en dat is knap lastig.

Verder moeten de tegels nog gelegd worden in de keuken en badkamer en moet er nog het een en ander aan afwerking gedaan worden. Maar in onderstaande video zien jullie dus nog de beelden van april en mei.

Dit was GLAMOURMOES gaat verhuizen 4. Ik zal binnenkort een video opnemen waarin ik een hometour geef met hoe het huis er tot nu toe uit ziet.

liefs marloes

Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageer Rebecca 24 juli 2017

  De kleur van je muur vind ik zo leuk! Ik wilde ook zo een groen/grijzige kleur maar we moesten toch maar een compromis sluiten haha. Het word erg mooi!

 • Reageer Marije 24 juli 2017

  Ik blijf je bank echt geweldig vinden. Lekker dat je nu in je huisje zit!

 • Reageer Sonja 24 juli 2017

  Heerlijk plekje! Mooie styling. Wel jammer van je keuken zeg!

 • Reageer Elana 25 juli 2017

  Heerlijk dat je nu verhuisd bent! Ziet er al leuk uit! Wel balen van de keuken zeg, hoop dat dat snel komt!

 • Reageer Mariëlle 28 juli 2017

  Zoooo leuk om te zien <3 Ik zat natuurlijk ook helemaal in de verhuissferen, ik ben ook zo goed als klaar!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Wat maakt je mooi bestelling

  Ik heb eindelijk eens een bestelling geplaatst bij de webshop Wat maakt je mooi. Als je het Instagram account van...

  Close