OOTD Porto: Tezenis tanktop

12 juli 2017 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Het is alweer ruim een maand geleden dat ik in Porto ben geweest, maar door privé omstandigheden heb ik sinds 7 juni geen artikelen meer gepubliceerd. Ik heb voor het eerst tijdens een vakantie outfitfoto’s gemaakt en ik vind het ook ontzettend leuk om deze alsnog te delen op mijn blog. Daarnaast zijn het allemaal outfits die ik hier ook zou dragen bij mooi weer. Dus vandaag deel ik de eerste outfit van Porto. Een outfit met een hele vrolijke en tropische Tezenis tanktop.Tezenis tanktop

OOTD Porto: Tezenis tanktop

De stad Porto leende zich perfect voor het maken van mooie foto’s. Overal leuke straatjes en mooie uitzichten. De eerste outfitfoto’s maakte we met uitzicht op de Douro. We hebben alle dagen echt ontzettend mooi weer gehad en daarom kwamen de korte broeken ook goed van pas. In deze outfit draag ik shorts die al wel vaker zijn voorbij gekomen op mijn blog zoals bijvoorbeeld vorig jaar juli en september. Ik ben nog steeds heel erg fan van het broekje, hij zit heel lekker en je kan hem overal mee combineren. In dit geval is het een simpele outfit met een hele vrolijke Tezenis tanktop die ik in Porto kocht. In de grote winkelstraat van Porto zit een Tezenis en dat is een lingerie/beachwear winkel. Ze hadden er allerlei verschillende tanktops te koop en ik koos voor deze top en nog één met een andere print.

Top – Tezenis / Shorts – H&M / Sneakers – Adidas / Horloge – TomTom
Tezenis tanktop Tezenis tanktop Tezenis tanktop Tezenis tanktop Tezenis tanktop Tezenis tanktop Tezenis tanktop Tezenis tanktop Tezenis tanktop Tezenis tanktop Tezenis tanktop Tezenis tanktop

Ken jij de winkel Tezenis?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

7 reacties

 • Reageer Femke 12 juli 2017

  Wat een mooie stad lijkt Porto mij. Leuke outfit.

 • Reageer Marije 12 juli 2017

  Leuke foto’s! Zeker vaker doen

 • Reageer Natascha 12 juli 2017

  Fijn om te zien dat je weer een beetje terug bent Marloes 🙂 Ik vind dat je er in elk geval geweldig uit ziet!

  • Reageer GLAMOURMOES 12 juli 2017

   Dank je wel Natascha! 😀

 • Reageer Oui Nathalie 12 juli 2017

  Wat een leuke zomerse top en wat een mooie foto’s heb je gemaakt!:-)
  Liefs, Nathalie

 • Reageer Sonja 12 juli 2017

  Wat een leuke foto’s! Vooral die spontane kiekjes! De top is een plaatje, kan ook nog met een vestje!

 • Reageer Bertine 13 juli 2017

  prachtige plek voor foto’s! leuke top!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES WEEKLY 147: Chillen en The Flying Dutch

  GLAMOURMOES WEEKLY 147: Vandaag is het weer tijd voor een uitgebreid fotoverslag van mijn leven van de afgelopen twee weken....

  Close