Mijn ultieme festivaloutfit met sneakers

25 mei 2017 | Geplaatst in Fashion, New in

Nu de zon steeds meer begint te schijnen krijg ik echt weer de festivalkriebels. En 3 juni staat voor mij het eerste festival van het seizoen op het programma namelijk: The Flying Dutch. Een festival waar ik voor het derde jaar op rij naar toe ga. Natuurlijk hoop ik op een mooie warme dag en daarom deel ik mijn ultieme festivaloutfit.
Mijn ultieme festivaloutfit

 

Mijn ultieme festivaloutfit met sneakers

Als ik aan een festival denk, dank denk ik aan zon, vrolijke mensen, lekkere cocktails en goede muziek. Niet geheel onbelangrijk tijdens zo´n festival is natuurlijk je outfit. Je hoopt altijd op mooi weer, zodat je niet zo´n ubersexy regenponcho hoeft aan te trekken. En daarnaast wil je natuurlijk niet dat je er na een uur al als een poedel bij loopt. In dit artikel wil ik jullie mijn ultieme festivaloutfit laten zien voor tijdens The Flying Dutch op 3 juni.
Mijn ultieme festivaloutfit
Tijdens een festival draag ik het liefst een korte broek, zodat mijn witte melkflessen ook een paar uur zon mee kunnen pikken. In deze festivaloutfit kies ik voor mijn highwaisted shorts van de H&M, omdat die zo lekker zit. Daarnaast ben ik een groot fan van streepjes dus dit gestreepte ‘Boef’ shirt van Colourful Rebel is perfect voor boven de shorts. Het stofje is erg zacht en daarnaast niet te dik en de top heeft korte mouwen. Verder alleen een horloge als accessoires, want sieraden krijg ik vaak alleen maar last van als het warm is.

Sacha sneakers

De schoenen die ik aantrek onder de outfit zijn deze nieuwe exemplaren van Sacha! En ondanks dat ze wit zijn vind ik ze perfect voor een feestje met goede muziek. Het zijn geen standaard witte sneakers, omdat er super leuke ‘doodles’ op staan. Van een pizza tot een zak friet en van sterretjes tot een badmintonshuttle. Ik vind deze sneakers echt super tof en ze lopen daarnaast ook nog eens lekker. Alleen de veters zijn wat stroef, dus ik overweeg om nieuwe veters te kopen. Als je nou geen type bent voor sneakers, dan kun je natuurlijk altijd gaan voor een paar sandalen. Dan kunnen je voeten ook een beetje bruin worden en ziet iedereen je mooi gelakte teennagels.
Mijn ultieme festivaloutfit Mijn ultieme festivaloutfit Mijn ultieme festivaloutfit Mijn ultieme festivaloutfit

Tot slot

Mocht het nou toch wat gaan afkoelen dan moet ik natuurlijk wel iets met lange mouwen aan kunnen trekken. Daarnaast moet het kledingstuk dan ook nog een beetje tegen regen kunnen, dus koos ik voor mijn leren jack van Only. Dit grijze jasje heb ik al een paar jaar en is ideaal om snel aan te schieten als het wat afkoelt of iets begint te regenen. Natuurlijk ga ik niet zonder een tas naar een festival en daarom neem ik mijn Valentino clutch mee, waar ik wel een schouderhengsel aanklik, zodat ik het niet in mijn hand hoef te houden. Er is genoeg ruimte voor mijn telefoon, parfum, sleutels, geld, pasjes en muntjes.
Mijn ultieme festivaloutfit

Wat draag jij graag tijdens een festival?

liefs marloes

Dit artikel bevat (een) product(en) die is/zijn opgestuurd in samenwerking met een bedrijf.

Vorige post Volgende post

14 reacties

 • Reageer Tineke 25 mei 2017

  Mooie outfit, je shirtje is leuk! Ik hou van streepjes!
  Liefs

 • Reageer evelien 25 mei 2017

  Oh wat een leuke outfit! Ik vind je sneakers heel erg leuk <3
  Ik heb dat shortje ook! Hij zit zo onwijs fijn!
  Liefs,
  Evelien

 • Reageer Susan 25 mei 2017

  Je sneakers zijn zo gaaf!! Sowieso deze hele outfit: tof!

 • Reageer femketje 25 mei 2017

  super leuke combinatie! 🙂

 • Reageer Marije 25 mei 2017

  Love it! Je shirt en sneakers zijn geweldig.

 • Reageer Donna 25 mei 2017

  Super leuke outfit! Ik ben altijd zo bang dat mijn schoenen heel erg vies worden, daarom trek ik meestal maar mijn oude paar aan. Vergeet ook niet dat je parfum misschien afgepakt kan worden! Bij veel festivals mag je niks meenemen dat in een spuitfles zit.

  • Reageer GLAMOURMOES 25 mei 2017

   Thanks! Van het parfum weet ik ;).

 • Reageer Sonja 25 mei 2017

  Liefde voor je sneakers! Ja er staan 3 sterren op!

 • Reageer Girls-things 25 mei 2017

  Super leuke outfit!
  Dat Boef shirt is so fun!
  En je schoenen zijn tof. Zo leuk!!

 • Reageer Nicole 26 mei 2017

  Zo een leuke outfit! Ik vind het shirt heel leuk.

 • Reageer Nina Simplynspecial 26 mei 2017

  Yes, super leuk! Dit zou ik ook zo aantrekken 🙂 Wat een leuke sneakertjes ook, die figuurtjes zijn cute.

 • Reageer Jasmijn 29 mei 2017

  Top festivaloutfit! Ik heb wel nu al een beetje medelijden met je sneakers, die zien er natuurlijk aan het eind van de dag heeeeel anders uit hahaha

 • Reageer Jonna@burgertrutjes 3 juni 2017

  Toffe outfit, ik kies meestal voor een paar zwarte gympies. Die overleven het bij mij langer hahaha

 • Reageer gea 8 juli 2017

  Echt een hele leuke outfit voor een festival, ik zou het zelf ook zo aantrekken. Het broekje heb ik ook ^^

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES WEEKLY 146: Terschelling en kledingkast

  GLAMOURMOES WEEKLY 146: Vandaag is het weer tijd voor een uitgebreid fotoverslag van mijn leven van de afgelopen twee weken....

  Close