Outfit: Witte blouse met stippen

28 april 2017 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Een tijdje terug liet ik jullie mijn nieuwe schoenen van Sacha zien, schoenen waar ik nog steeds heel blij van word. Toch is het leuker om een nieuw paar schoenen te laten zien in een outfitartikel. Daarom ben ik samen met mijn nicht op tweede paasdag (en oma’s verjaardag) ‘s middags naar buiten gegaan en hebben we weer wat foto’s gemaakt. Ik presenteer vandaag mijn outfit met de witte blouse met stippen en natuurlijk de Sacha boots.
witte blouse met stippen

Outfit: Witte blouse met stippen

In deze outfit combineer ik dus een witte blouse met stippen van de H&M, een soepel vallende zakelijke blouse. Ik vind dit soort blousjes echt heel erg leuk, omdat ik ze zakelijk kan dragen, maar daarnaast ook gewoon kan combineren in een outfit voor een dagje shoppen of een verjaardag. De blouse kocht ik tijdens mijn shopsessie in Groningen samen met mijn moeder. Het is een betaalbare model en ze hebben hem ook in andere kleuren en patroontjes. Ik ben sinds ik in de bankwereld werk steeds meer blousjes gaan waarderen, omdat ze heel gemakkelijk te combineren zijn. In deze outfit combineer ik dit vrolijke witte item met een zwarte broek, mijn zwarte chelsea boots met gouden detail en het Zinzi horloge.

Blouse – H&M / Broek – H&M / Chelsea boots – Sacha / Horloge – Zinzi / Ketting – Sacha.
witte blouse met stippen witte blouse met stippen witte blouse met stippen witte blouse met stippen witte blouse met stippen witte blouse met stippen witte blouse met stippen witte blouse met stippen witte blouse met stippen witte blouse met stippen witte blouse met stippen witte blouse met stippen witte blouse met stippen

Draag jij vaak blousjes?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

10 reacties

 • Reageer femketje 28 april 2017

  love zulke blousejes 😀

 • Reageer evelien 28 april 2017

  Ah je blouse is zo leuk! Ben gek op stippen 🙂
  Liefs,
  Evelien

 • Reageer Amy 28 april 2017

  Wat een gave blouse! Heel mooi gecombineerd ook.

 • Reageer Jolanda 28 april 2017

  Superleuk! Je laarsjes en horloge zijn ook echt heel gaaf!

 • Reageer Lindsey Beljaars 28 april 2017

  Staat je heel erg goed Marloes!

 • Reageer Sonja 28 april 2017

  Leuke outfit! Ik heb toevallig ook een blouse recent gekocht! Mooi figuurtje heb je!

 • Reageer Manon 28 april 2017

  Wat een leuke outfit. Ik vind het bloesje je heel erg leuk staan

 • Reageer Chelsey 28 april 2017

  Leuke outfit en mooie foto’s! Zo te zien was het ideaal weer voor outfitfoto’s hihi.

 • Reageer Astrid 3 mei 2017

  Leuke outfit! Lekker stoer en toch ook vrouwelijk. Ik draag niet vaak bloesjes, maar dat is meer omdat ik een hekel heb aan strijken haha!

 • Reageer Eva 9 mei 2017

  Wat een leuke outfit! Vooral de blouse is erg leuk!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES WEEKLY 144: Verven, keuken en PSV

  GLAMOURMOES WEEKLY 144: In mijn vorige GLAMOURMOES WEEKLY gaf ik al aan dat ik tijdelijk mijn foto's per twee weken...

  Close