Treaclemoon Wild Cherry Magic

23 april 2017 | Geplaatst in Beauty, Dierproefvrij, Review

Als ik in de DM Drogerie rondloop kijk ik ook altijd even bij de producten van Treaclemoon. Soms verkoopt dit merk in Duitsland namelijk andere ‘smaken’. En dit keer kwam ik een geurlijn tegen die ik in Nederland niet had gezien, namelijk: Wild Cherry Magic. Als ik iets lekker vind ruiken in verzorgende producten is het wel de geur van kersen. En laat deze lijn nou heel erg naar zoete kersen ruiken! Ben je benieuwd wat ik van de Treaclemoon Wild Cherry Magic producten vind? Lees dan snel verder.
Treaclemoon Wild Cherry Magic

Treaclemoon Wild Cherry Magic

De Treaclemoon Wild Cherry Magic lijn bestaat uit een douchecrème, bodylotion, handcrème en een body scrub. En die laatste twee producten nam ik mee, hoewel ik ook wel graag de douchecrème had willen proberen. Helaas was dat product uitverkocht en toen ik de laatste keer bij de DM was, was de douchecrème al weer uit het assortiment gehaald. De andere producten worden overigens nog wel verkocht.

Handcrème: Märchenhaft und voller Magie: Handcreme wild cherry magic von treaclemoon beflügelt die Fantasie mit fruchtig-süßem Kirschduft und lässt den Alltag wie von Zauberhand davonflattern.

Body scrub: Für seidenglatte Haut: treaclemoon Körperpeeling wild cherry love beflügelt mit fruchtig-süßem Kirschduft die Fantasie und lässt den Alltag wie von Zauberhand davonflattern. Das Körperpeeling lässt sich einfach unter der Dusche anwenden und zeichnet sich durch einen sanften Rubbeleffekt mit umweltfreundlichem Jojobawachs statt Mikroplastik aus.

Verpakking

De verpakkingen van deze lijn producten van Treaclemoon vind ik echt heel erg leuk! Ze zijn handig in gebruik, lekker roze en origineel vorm gegeven. Maar het allerleukste vind ik toch wel het feit dat er een unicorn op de verpakking staat. En daarnaast is de tekst ook super tof namelijk: Hinter dem größten aller Sterne liegt die wundersame Kirscheis-Soufflé-Welt… dort lernst du Wesen kennen mit Hörnern aus purem Zucker auf der Stirn…. und nichts als Flausen im Kopf. / Achter de grootste van alle sterren ligt de wonderbaarlijke wereld van kersen ijs soufflé… daar ontmoet u wezens met horens van pure suiker op het voorhoofd… en niets anders dan onzin in het hoofd.

De handcrème bevat 75 ml en kost € 1,95 en de body scrub heeft een inhoud van 225 ml en is te koop voor € 2,95 bij de DM Drogerie.
Treaclemoon Wild Cherry Magic Treaclemoon Wild Cherry Magic

Ingrediëntenlijst

De ingrediëntenlijsten van beide producten zijn hieronder te zien. Zoals je kan zien zitten er lekkere verzorgende ingrediënten in de handcrème a. Ik zie o.a. Glycerine, Sheabutter, druivenpitolie en kokosolie. De scrub bevat minerale olie, parfum en jojoba olie. Nou moeten natuurlijk vooral de scrubdeeltjes het werk doen bij dit product.

De Treaclemoon producten zijn dierproefvrij en vegan. Daarnaast zijn de scrubdeeltjes van jojoba gemaakt in plaats van plastic.

Handcrème
Aqua (Water), Glycerin, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Phenoxyethanol, Sodium Polyacrylate, Caprylic/Capric Triglyceride, Parfum (Fragrance), Sodium Stearoyl Glutamate, Xanthan Gum, Benzoic Acid, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Dehydroacetic Acid, Tocopheryl Acetate, Citric Acid
Treaclemoon Wild Cherry Magic

Body Scrub
Aqua (Water), Hydrated Silica, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Stearic Acid, Benzyl Alcohol, Parfum (Fragrance), Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Hydrogenated Jojoba Oil, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Tocopherol, CI 16035 (Red 40), CI 17200 (Red 33), CI 77499 (Iron Oxides).
Treaclemoon Wild Cherry Magic

Product

Op onderstaande foto zie je links de bodyscrub in een zacht roze kleur met donkere scrubdeeltjes. Ik vind de substantie fijn, hij is niet te dik en makkelijk uit te smeren als je onder de douche staat. Rechts is de romige handcrème te zien die een gewone witte gladde substantie heeft. Ook deze crème is een lekker product, want je smeert je handen gemakkelijk in. En ja, de geur, die is zo heerlijk! Je ruikt echt de heerlijke zoete kersen in beide producten, maar de geur is niet te zoet en daarnaast ook niet chemisch.
Treaclemoon Wild Cherry Magic

Conclusie

Ik had van Treaclemoon tot nu toe alleen maar de douchecrème en bodylotion geprobeerd en daar was ik al over te spreken. Over deze twee producten ben ik ook razend enthousiast. De body scrub is erg fijn in gebruik, smeert lekker makkelijk en laat een heerlijke zachte huid achter. Daarnaast is de geur van die zoete kersen gewoon super lekker. De handcrème heeft natuurlijk dezelfde geur en trekt daarnaast ontzettend snel in. Mijn handen hebben erg veel baat bij deze handcrème de afgelopen periode, want door al dat klussen en verven hadden mijn handen het zwaar te verduren. Ik kan je deze producten echt aanraden als je eens een keer in Duitsland bent.
Treaclemoon Wild Cherry Magic

Welke geur van Treaclemoon vind jij het lekkerste?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

10 reacties

 • Reageer Susan 23 april 2017

  Ooh dit lijkt me echt heerlijk!

 • Reageer Manon 23 april 2017

  Ik was er gisteren ook en deze zag ik niet liggen, maar heb wel andere geuren gescoord, YAY! deze lijken me overigens ook erg lekker.

 • Reageer Sonja 23 april 2017

  Ik scrub het liefst met TreacleMoon, handig in een tube! Ennnnnn die geuren, jummy! Ik heb nu zelfs 3 bodysprays! Lekkerrrr!

 • Reageer Iris 23 april 2017

  Goed dat ‘ie niet zo’n chemische geur heeft, dat vind ik vaak een probleem bij van die fruitige producten. Treaclemoon is sowieso een fijn merk! Ik ben verslaafd aan hun appeltaart geur haha.

 • Reageer Chelsey 23 april 2017

  De handcrème vind ik zo schattig! Ook een fijn formaat om mee te nemen.

 • Reageer femketje 23 april 2017

  love die handcreme 😀

 • Reageer Joanne 23 april 2017

  Die geur lijkt me heerlijk!

 • Reageer Nina Simplynspecial 23 april 2017

  Ik heb ook de cherry handcreme, love it! Ik ben sowieso gek op kersengeur 🙂 Die scrub ga ik misschien volgende x nog halen. Klinkt goed, namelijk.!

 • Reageer Mariëlle 27 april 2017

  Oehlala zo tof 🙂

 • Reageer Treaclemoon Wild Cherry Magic - GLAMOURMOES.nl 18 februari 2019

  […] weet dat ik een lange tijd terug ook producten van Treaclemoon uit deze lijn heb gereviewd. Dat waren toen een handcrème en een scrub. Dit keer kon ik het niet laten om in de DM de […]

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Outfit: Rode Adidas Superstar Originals

  Een tijdje terug liet ik jullie de perfecte PSV schoenen zien in een artikel en beloofde ik jullie er nog...

  Close