Outfit: Rode Adidas Superstar Originals

19 april 2017 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Een tijdje terug liet ik jullie de perfecte PSV schoenen zien in een artikel en beloofde ik jullie er nog een outfit mee te laten zien. Vandaag is het dan zover ik laat jullie zien hoe ik de rode Adidas Superstar Originals combineer in een outfit. En hoe kan dat beter dan in een outfit die ik draag naar mijn geliefde PSV? Kijk je mee naar de outfitfoto’s, waar we overigens heel veel lol hebben gehad in het maken ervan.
Rode Adidas Superstar Originals

Outfit: Rode Adidas Superstar Originals

Dat ik een voetbalfan ben is voor de meeste wel duidelijk die regelmatig mijn blog bezoeken. Ik blog niet veel over voetbal, behalve dat je in mijn wekelijkse foto diaries foto’s van het stadion voorbij ziet komen, of dat ik voor de TV zit om voetbal te kijken. Toch vond ik het wel eens een keer wat anders om een outfit of the day te delen die ik graag draag naar het Philips Stadion in Eindhoven. Zeker nu ik prachtige Rode Adidas Superstar Originals heb mogen toevoegen aan mijn collectie schoenen ben ik helemaal in de wolken met deze outfit.

Dit liefde voor PSV zit heel diep, ik steun mijn club in goede, maar ook in slechte tijden. Momenteel hebben we het wat zwaar te verduren door onnodig gelijk te spelen tegen FC Twente en afgelopen weekend tegen Ado Den Haag. Het kampioenschap kunnen we nu zeker wel uit ons hoofd zetten, maar toch hoop ik zondag op een heerlijke overwinnen op Ajax. En ik zal deze outfit met veel trots dragen.

Outfitdetails

Broek – H&M / Trui – PSV Casual collectie / PSV shirt – Umbro / Sneakers – Adidas via Sooco
Rode Adidas Superstar Originals Rode Adidas Superstar Originals Rode Adidas Superstar Originals Rode Adidas Superstar Originals Rode Adidas Superstar Originals Rode Adidas Superstar Originals Rode Adidas Superstar Originals Rode Adidas Superstar Originals Rode Adidas Superstar Originals Rode Adidas Superstar Originals Rode Adidas Superstar Originals Rode Adidas Superstar Originals Rode Adidas Superstar Originals Rode Adidas Superstar Originals Rode Adidas Superstar Originals Rode Adidas Superstar Originals Rode Adidas Superstar Originals

Je zult mij regelmatig zo in Eindhoven zien lopen met trui als het koud is én zonder trui als de zon schijnt en het 20 graden is. Op naar de wedstrijd van zondag.

liefs marloes

Vorige post Volgende post

12 reacties

 • Reageer Jamey 19 april 2017

  Wat een toffe sneakers!

 • Reageer Donna 19 april 2017

  Super leuk! Ze passen ook echt perfect bij PSV. Wat een leuke aanwinst 🙂

 • Reageer Lindsey Beljaars 19 april 2017

  Super tof!

 • Reageer Amy 19 april 2017

  Wat een waanzinnige outfit, perfect stadionmateriaal! Vind de trui trouwens ook erg tof, zag hem laatst ook in een flyer die we thuisgestuurd kregen.. wellicht koop ik hem zelf ook 😉 Hoe valt-ie qua maat?

  • Reageer GLAMOURMOES 19 april 2017

   Dank je 😀 Ik heb een S gekocht, die is voor mij ruim zat.

 • Reageer TypischKim 19 april 2017

  Wat een gave schoenen! Mooie foto’s ook.

 • Reageer Nicole 19 april 2017

  Super toffe sneakers! Hele leuke outfit ook!

 • Reageer Nina Simplynspecial 19 april 2017

  Jeej leuk 🙂 de schoenen matchen heel goed zie ik!

 • Reageer Manon 19 april 2017

  IK vind ze heel erg gaaf

 • Reageer Sonja 19 april 2017

  Oooooh echt leuk! Foto’s zijn echt lekker spontaan, hou ik van!

 • Reageer Jolanda 20 april 2017

  Hele gave schoenen!!!

 • Reageer Eva 9 mei 2017

  Super leuke schoenen!!

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  Zomerschoenen van Deichmann/Van Haren

  Ik heb al heel veel schoenen, maar een vrouw kan nooit genoeg schoenen hebben toch? En toen ik afgelopen woensdag...

  Sluiten