Zomerschoenen van Deichmann/Van Haren

17 april 2017 | Geplaatst in Fashion, New in

Ik heb al heel veel schoenen, maar een vrouw kan nooit genoeg schoenen hebben toch? En toen ik afgelopen woensdag met mijn moeder een bezoekje bracht aan de DM Drogerie en de Kaufland kwamen we ook langs de Deichmann. Mijn moeder wilde een paar sneakers hebben voor haar werk en toen zag ik ook zoveel leuke schoenen. En ik besefte dat ik eigenlijk heel weinig écht zomerschoenen heb. Nu heb ik twee paar toegevoegd aan mijn toch al uitgebreide collectie met schoenen. Hopen dat we een lange hete zomer mogen hebben. Kijk snel verder om zien welke schoenen ik heb gekocht.
zomerschoenen

 

 

Zomerschoenen van Deichmann/Van Haren

De Deichmann in Duitsland is de Duitse versie van de Van Haren die wij hier in Nederland kennen. In Nederland is dat ook wel een van mijn favoriete schoenenwinkels als ik dan toch eens zelf schoenen koop. Van het merk Graceland heb ik regelmatig schoenen gekocht en gedragen. Ook dit keer was het in het eerste pad eigenlijk gelijk al raak en zag ik een paar super leuke sandalen. Toen ik die aan het passen was viel mijn oog op de Ellie Goulding collectie, waarvan ik al reclames op TV voorbij had zien komen. En zo doende vond ik een tweede paar schoenen in de ‘vorm’ van een paar espadrilles. Hieronder laat ik paren uitgebreid zien, laat die zomer maar komen!

zomerschoenen

Ellie Goulding Star Collection espadrilles

In samenwerking met de Britse zangeres heeft Van Haren een nieuwe collectie schoenen op de markt gebracht. De Ellie Goulding Star Collection is vanaf 13 maart verkrijgbaar bij Van Haren, maar dus ook bij de Deichmann. In de collectie zitten sneakers, killerheels en sandalen, maar ook espadrilles. Espradrilles vind ik echt ontzettend leuk, maar ik had ze nog nooit zelf gekocht. Toen ik dit mintgroene paar zag, was ik eigenlijk al verkocht. Hoe leuk en zomers zijn deze schoenen met het golvende patroon en de mintgroene kleur? Ik ben er super blij mee en hoop ze lekker veel te kunnen dragen tijdens de aankomende zomer.

Deze espadrilles zijn verkrijgbaar bij Van Haren voor € 24,90. (Ik betaalde € 22,90 in Duitsland)
Ellie Goulding Star Collection Ellie Goulding Star CollectionEllie Goulding Star Collection

Graceland sandalen met strik

Het tweede paar zomerschoenen dat ik uitzocht, maar die ik als eerste in de winkel uit koos, zijn deze sandalen. Van deze sandalen krijg je gelijk al een zomers gevoel. Ook al heb ik op dit moment al weken een blauwe teen, ik moest dit paar meenemen. De combinatie van het bruine met de ‘paisley’ print strik vind ik echt heel tof. Daarnaast geeft de kurk ook nog wat extra’s aan deze zomerse schoenen. Ik had eerst een maat 40 aan, maar daar zaten de bandjes vooraan te los en daarnaast kan je aan je enkels alleen het ritsje aan de achterkant dicht doen. Op de gok deed ik maat 39 aan en die zaten perfect. Dus tijd voor blote voetenweer, zodat ik deze beauties kan gaan dragen.

Deze super leuke sandalen zijn verkrijgbaar bij Van Haren voor € 22,90 (Ik betaalde overigens € 19,90)Graceland sandalen Graceland sandalen Graceland sandalen

Heb jij al zomerschoenen gekocht?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Kim 17 april 2017

  De espadrilles zijn echt heel erg leuk! Ik heb nu nog geen zomerschoenen gekocht, maar een paar maanden terug wel al witte sneakers.

 • Reageer Susan 17 april 2017

  Oooh zo leuk allebei zeg! Echt typisch zomer haha.

 • Reageer femketje 17 april 2017

  ik heb toevallig vorige week ook leuke nieuwe sandaaltjes gescoord bij van haren 😀

 • Reageer Chelsey 17 april 2017

  Superleuke schoenen heb je gescoord zeg!

 • Reageer Manon 17 april 2017

  Die espadrilles zijn zoooooo leuk

 • Reageer Jenn 18 april 2017

  Mooie schoenen! Ik hoorde toevallig vorige week dat er een van Haren bij ons in het centrum komt. Niet goed… 😛

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Shoplog DM Drogerie april 2017

  Oeps..., ik ben weer bij de DM Drogerie in Kleve geweest en dit keer was het helemaal niet gepland. Maar...

  Close