Adidas sneakers, de ultieme PSV schoenen

26 maart 2017 | Geplaatst in Fashion, New in

Voor de bezoekers die mijn blog al langer volgen weten dat ik fan ben van sneakers. Inmiddels heb ik vier paar Adidas, één paar Nikes en Reeboks en daarnaast nog een paar van Steve Madden en Sacha. Het liefst draag ik witte sneakers, maar een opvallend paar kan ik ook wel waarderen. En laat ik nou de website Sooco hebben ontdekt waar ze ook de bekende merken sneakers verkopen. Ik mocht een paar schoenen uitzoeken en drie keer raden waar ik voor ging… Juist ik koos een paar sneakers en niet gewoon zomaar een paar, nee de perfecte schoenen om aan te trekken naar wedstrijden van PSV. Ik koos voor een nieuw paar Adidas sneakers.Adidas sneakers

Adidas sneakers, de ultieme PSV schoenen

Ik ken best veel webshops die schoenen verkopen, maar de webshop Sooco was nieuw voor mij op dit gebied. Toen ik voor de eerste keer op de website kwam, sprak de uitstraling me al erg aan. Overzichtelijk en makkelijk te navigeren. Ik klikte op ‘damesschoenen’ en kwam er achter dat ze o.a. Nike, Adidas en Asics verkochten. Dit wekte mijn interesse en uiteindelijk kwam ik dan na lang speuren ook uit bij een paar sneakers.
Adidas sneakers

Adidas Superstar Originals Rood-wit

De keuze voor een paar sneakers was voor mij al vrij snel gemaakt toen ik zag dat het merk Adidas verkocht werd op Sooco. Maar dan is het altijd nog de vraag welk model en welke kleurencombinatie. Zou ik kiezen voor de Superstars of toch de Stan Smiths? Tot ik de schoenen tegen kwam die nu in dit artikel centraal staan. Er was geen twijfel over mogelijk dat deze Adidas Superstar Originals in het rood hét paar schoenen voor mij zouden worden. Want hoe kan ik, met een roodwit gestreept hart deze schoenen negeren. Juist, niet dus! En toen was het heel gemakkelijk deze roodwitte Adidas sneakers verdwenen in mijn winkelmandje. En op het moment dat het pakketje binnen kwam kon ik niet wachten om de doos open te maken. Deze schoenen gaan aan als ik naar PSV ga. Het tijdloze model van de Superstar en de combinatie van rood met de witte strepen is perfect. Match made in heaven zou ik zeggen! Binnenkort kun je nog een outfit of the day verwachten met deze sneakers.

De Adidas Superstar Originals zijn verkrijgbaar voor € 99,95.
Adidas sneakers Adidas sneakers Adidas sneakers Adidas sneakers

Over Sooco.nl

Sooco neemt jou aan de hand om je op een verrassende manier kennis te laten maken met de topmerken van de schoenenwereld. Wij volgen alle fashiontrends wereldwijd op de voet en bezoeken alle (inter)nationale modebeurzen, zodat wij jou van de beste sneakers en de mooiste schoenen kunnen voorzien.

Bekijk op je gemak de collectie met meer dan 1.500 modellen van 100 merken in onze webstore of bezoek de showroom van onze Sooco Footbar Store aan de Langestraat 27a in Enschede. Daar staan onze style advisors voor je klaar met de beste, persoonlijke adviezen.

Sooco is de meest complete en verrassende multibrandstore in shoe- & sneakerfashion.

Mijn ervaring met Sooco is erg positief. De webshop heeft een uitgebreide keuze aan schoenen van merken zoals Adidas, New Balance, Tamaris en Converse. Maar ook Timbalands, Bjorn Borg en Havaianas. Ik bestelde op 3 maart mijn favoriete sneakers en ontving op 6 maart een mailtje dat mijn bestelling was verzonden. Bestellingen boven de 75 euro worden gratis verzonden en je kunt kiezen uit verschillende betalingsmethodes zoals iDEAL, creditcard en PayPal.
Adidas sneakers

Wat is jouw favoriete paar schoenen?

liefs marloes

Dit artikel bevat (een) product(en) die is/zijn opgestuurd in samenwerking met een bedrijf.

Vorige post Volgende post

7 reacties

 • Reageer femketje 26 maart 2017

  ze zien er gaaf uit 😀

 • Reageer Iris 26 maart 2017

  Wat leuk! Ik heb zelf stoffen Stan Smiths en die vind ik niet zo fijn (zo snel vies), maar deze wil ik ook nog een keertje aanschaffen!

 • Reageer Nina Simplynspecial 26 maart 2017

  Wat een leukies! Ik snap wel dat je hier blij mee bent. Superstars zijn heel fijn 🙂

 • Reageer Sonja 28 maart 2017

  Ik heb vroeger ook wel eens bij Socoo besteld, fijne shop! Ik vind deze echt retro chique!

  • Reageer GLAMOURMOES 29 maart 2017

   Ja ik ga wel vaker bestellen bij deze webshop!

 • Reageer Natascha 28 maart 2017

  Gave schoenen hoor meid! Ik ben ook gek op sneakers en kan eigenlijk geen favoriet kiezen! Zo jammer dat ik geen sneakers naar m’n werk aan kan 😉

  • Reageer GLAMOURMOES 29 maart 2017

   Ja daar baal ik ook wel van haha. Zitten we in hetzelfde schuitje.

  Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Favoriete parfums met o.a. YSL en Lancome

  Ik ben iemand die eigenlijk dagelijks parfum draagt en ook een best uitgebreide collectie parfums heeft. Ik kan een goed...

  Close