Verkade Digestive Bites Melk en Karamel

25 februari 2017 | Geplaatst in Food, Lifestyle

Soms ben je in de supermarkt voor je avondeten en dan loop je per ongeluk langs het schap met koekjes. Heel vervelend als je dan iets nieuws ontdekt, wat je gelijk wilt testen. Ik kwam bij de Jumbo twee weken geleden de nieuwe producten van Verkade tegen: Verkade Digestive Bites met een laagje chocolade en karamel. Ik ben gek op de Digestive koekjes en óók op chocolade dus daarom was ik wel nieuwsgierig of deze producten ook lekker waren. Ik heb ze voor je getest en je leest er alles over in dit artikel.
Verkade Digestive Bites

Verkade Digestive Bites Melk en Karamel

Verkade Digestive Bites zijn de perfecte combinatie van brosse, goudgebakken balletjes gemaakt van Verkade Digestive koek, overgoten met een heerlijk laagje chocolade. Door de handige stazak zijn ze ideaal om te delen of gewoon om lekker voor jezelf te houden. Verkrijgbaar in de smaken: melk, dubbel choco en karamel.

Verkade Digestive Bites, het perfecte gezelschap voor een avondje relaxen![Verkade]

De Digestive Bites van Verkade zijn te koop in de smaken Melk, Karamel en Double Choc. Ik nam de smaken Melk en Karamel mee bij de Jumbo supermarkt. Ze zijn denk ik zo ongeveer bij iedere supermarkt wel te koop.

Verpakking Verkade Digestive Bites

De Digestive Bites zitten in een zak van 120 gram die je gemakkelijk op tafel neer kunt zetten. De Melk variant is blauw gekleurd en de karamel variant oranje/geel, niet heel verrassend. Wel viel de verpakking me gelijk op in de winkel, dus dat hebben ze goed gedaan. De bites zijn al te zien op de verpakking en het ziet er gewoon heel vrolijk uit. Ik dacht in eerste instantie dat het Maltesers waren in een nieuwe verpakking. Per slot van rekening lijken ze daar ook wel een beetje op qua uiterlijk. De zakken zijn niet zwaar of groot, waardoor je ze ook makkelijk mee kunt sneaken de bioscoop in ;).
Verkade Digestive Bites

Digestive Bites Melk

De Digestive Bites Melk zijn bolletjes koek omhuld met zachte melkchocolade. En ik kan je vertellen dat als je er één in je mond hebt gestopt dan wil je alleen maar meer. De herkenbare smaak van de Digestive biscuits kun je er heel goed uit halen. Door de melkchocolade erom heen krijgt het geheel nog eens een extra lekkere smaak. De chocolade is zacht en in combinatie met de krokantheid van het koekje is dit een hele lekkere snack voor een avondje film of serie kijken.
Verkade Digestive Bites Verkade Digestive Bites Verkade Digestive Bites

Digestive Bites Karamel

De Digestive Bites Karamel zijn lekker krokant en bevatten naast een laagje melk ook nog een klein beetje karamel. Toen ik deze bite voor het eerst in mijn mond had, kon ik die karamel niet direct herkennen.  Maar als je een paar van de balletjes te gelijk in je mond doet proef je de zoetigheid van karamel. Ook deze zijn echt heerlijk en je blijft er van eten. De Verkade chocolade is ook gewoon erg lekker en samen met een van mijn favoriete koekjes is dit een top combinatie.
Verkade Digestive Bites Verkade Digestive Bites Verkade Digestive Bites

Conclusie

Ik ben over dit nieuwe product van Verkade erg enthousiast, zoals je wellicht al wel kon raden. De balletjes zijn heerlijk krokant en de romige chocolade geeft de lekkerste koekjes van Verkade nog meer smaak. Ik vind beide varianten eigenlijk heel erg lekker, maar die met melk waren net iets eerder op. Dat komt omdat de karamel net iets te subtiel is denk ik. Maar deze bites zet je snel op tafel tijdens een feestje of verjaardag en je weet zeker dat het bakje snel leeg is.
Verkade Digestive Bites

Heb jij deze bites al gespot in het supermarktschap?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer priscilla 25 februari 2017

  Oooh die met karamel lijkt mij geweldig lekker! Snel even proeven 🙂

 • Reageer Jenn 25 februari 2017

  Klinkt goed!

 • Reageer Marsha 28 februari 2017

  Dat klinkt echt super lekker!

 • Reageer Charlotte 2 maart 2017

  Yum! Die met karamel klinken goed! Mooie foto’s erbij

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Even voorstellen: nieuw fluffy vriendje

  Deze week even geen GLAMOURMOES WEEKLY, want ik heb eigenlijk niet zo heel veel boeiends te vertellen en foto's te...

  Close