What’s in my bag 2: Tijdens een date?!

13 februari 2017 | Geplaatst in Fashion, New in

Ok, het is bijna 14 februari en dat betekent dat het dan weer Valentijnsdag is. Voor velen een dag die tegenwoordig gezien wordt als “te commercieel” en “je kunt toch op elke willekeurige dag elkaar lief hebben en verrassen”. Maar goed dat ter zijde, als je de wekelijkse folders van eind januari en begin februari ziet dan zijn er nog genoeg mensen die wel speciaal Valentijnscadeaus kopen en zijn of haar geliefde verrassen. Ik moet zeggen dat ik zelf ook nooit zo van Valentijnsdag ben geweest en ik ben single. Maar om toch een beetje in de stijl van Valentijnsdag te blijven heb ik een ‘What’s in my bag 2’ voor jullie. Wat zit er in mijn tas tijdens een date/afspraakje? En hoe toevallig is het, dat dit een Valentino clutch is?
What's in my bag #2

What’s in my bag 2: Tijdens een date?!

Ik heb in het verleden wel eens een artikel gemaakt over de inhoud van mijn handtas. Dit waren meestal grote handtassen waar ik alles in meezeulde voor werk of een dagje shoppen. Maar dit keer wilde ik het eens hebben over de inhoud van mijn tas tijdens een date. Want als je single bent, dan ga je wel eens op date en ik neem dan altijd wel een tas mee. Maar ik wil niet aankomen met mijn dagelijkse handtas gevuld met allemaal onzin. Nee dan wil je een subtiele mooie tas in een handig formaat, maar waar je wel alles in mee kunt nemen. Mijn nieuwste liefde is daarom deze prachtige clutch van Valentino die ik binnen één dag in huis had via Brandfield.
Valentino Handbags

Deze clutch is echt een plaatje! Toen ik op de site van Brandfield aan het kijken was naar een mooie clutch viel mijn oog eigenlijk gelijk op deze zwarte. Het is namelijk een tas die stijlvol is, overal mee gecombineerd kan worden en daarnaast kan deze ook als cross body bag gedragen worden. En het is niet alleen een hele mooie clutch, maar er kan ook nog super veel in en je kan zelfs nog een stuk open ritsen, waardoor je er een grotere tas van maakt. Deze Valentino Handbag is gemaakt van kunstleer en de binnenkant is van polyester.

De inhoud van mijn Valentino Clutch

Maar dan het belangrijkste, de inhoud van mijn Valentino Clutch als ik een date zou hebben. Ik neem niet teveel mee, maar wel belangrijke essentials. Natuurlijk kan mijn portemonnee met sterren niet ontbreken, want de man hoeft niet perse te betalen in deze moderne tijd. Ook mijn telefoon is niet geheel onbelangrijk, want ik wil toch wel bereikbaar zijn en stel dat ik nou pech onderweg heb. Dan is het fijn als je iemand kan bellen. Tijdens de date hou ik mijn telefoon gewoon in mijn tas. Ik vind het belangrijk om mezelf lekker fris en schoon te voelen dus neem ik een kleine Dove deodorant mee. De finishing touch is mijn La Vie Est Belle parfum, lipstick en vaseline voor droge lippen. Kauwgom is absoluut onmisbaar voor iedere afspraak die ik heb. What's in my bag 2

Veelzijdigheid van de Valentino clutch

Niet alleen voor een date is deze tas een perfect item, ook voor andere afspraken kun je deze handbag uit de kast halen. Hij ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook gewoon super makkelijk mee te nemen. Je kunt de hem echt als clutch in je hand vast houden door de korte lus te gebruiken, maar er zit ook een hengsel bij waarbij je de tas schuin over je lichaam kunt dragen. Ik vind het fijn dat de tas meerdere vakken heeft en dat je in de ‘klep’ zelfs nog een rits hebt zitten waardoor je de inhoud van je tas twee keer zo groot kan maken. Kortom ik ben super blij met mijn Valentino clutch. Verkrijgbaar voor € 94,90 bij Brandfield.
Valentino Handbags

Wat vind jij van mijn nieuwe aanwinst van Valentino? En vind je deze what’s in my bag 2 voor herhaling vatbaar?

Dit artikel bevat (een) product(en) die is/zijn opgestuurd in samenwerking met een bedrijf.

Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer Kelly 13 februari 2017

  Leuke tas zeg! En een leuke inhoud 🙂

 • Reageer Manon 13 februari 2017

  Leuk tasje en er kan genoeg in!

 • Reageer Bertine 13 februari 2017

  wat een prachtige clutch! en er past lekker veel in!

 • Reageer CJM de Kok 14 februari 2017

  Wat een geweldige tas!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES in Groningen 2: Toerist in eigen land

  Vorige week deelde ik de foto's van dag 1 in Groningen waarin we voornamelijk geshopt hebben. Vandaag is het tijd...

  Close