GLAMOURMOES in Groningen 2: Toerist in eigen land

11 februari 2017 | Geplaatst in Lifestyle, Travel

Vorige week deelde ik de foto’s van dag 1 in Groningen waarin we voornamelijk geshopt hebben. Vandaag is het tijd voor GLAMOURMOES in Groningen 2 waarbij we toerist in eigen land zijn. We beklimmen de Martini toren, genieten van een high tea en wandelen door de stad. Ik maakte deze dag foto’s met mijn Panasonic Lumix camera en een paar met mijn telefoon. Ook heb ik het hele weekend stukjes gefilmd, maar die wil ik delen op Youtube.
GLAMOURMOES in Groningen 2: Toerist in eigen land

GLAMOURMOES in Groningen 2: Toerist in eigen land

Groningen is niet alleen een echte shopstad, maar ook qua architectuur en bezienswaardigheden is het een prachtige stad. Voor onze tweede dag hadden we sowieso twee dingen op de planning staan en dat was de Martinitoren beklimmen en een high tea. Wat de rest van de dag ons zou brengen, dat wisten we nog niet. We werden behoorlijk vroeg wakker in het Apollo hotel en hoorden dat het aan het regenen was. Dat is natuurlijk wel even een domper als je een weekendje weg bent. Gelukkig viel de regen overdag uiteindelijk heel erg mee en hebben we flink gewandeld door de stad. We beklommen de 311 treden van de Martini toren en keken uit over de stad. Groningen heeft veel mooie winkelpanden met prachtige gevels en de AH op de Vismarkt zit in een bijzonder pand. Om 14:00 uur meldden we ons bij Het Feithhuis voor een heerlijke high tea! Uiteindelijk belanden we nog even bij de Primark aan het einde van de dag, omdat ik benieuwd was hoe deze eruit zag. Waarna we terug naar het hotel gaan om onze koffers op te halen. Bekijk hieronder de foto’s van GLAMOURMOES in Groningen 2.
GLAMOURMOES in Groningen 2: Toerist in eigen land GLAMOURMOES in Groningen 2: Toerist in eigen land GLAMOURMOES in Groningen 2: Toerist in eigen landGLAMOURMOES in Groningen 2: Toerist in eigen land GLAMOURMOES in Groningen 2: Toerist in eigen land GLAMOURMOES in Groningen 2: Toerist in eigen land GLAMOURMOES in Groningen 2: Toerist in eigen land GLAMOURMOES in Groningen 2: Toerist in eigen land GLAMOURMOES in Groningen 2: Toerist in eigen land  GLAMOURMOES in Groningen 2: Toerist in eigen land GLAMOURMOES in Groningen 2: Toerist in eigen land GLAMOURMOES in Groningen 2: Toerist in eigen land GLAMOURMOES in Groningen 2: Toerist in eigen land GLAMOURMOES in Groningen 2: Toerist in eigen land  GLAMOURMOES in Groningen 2: Toerist in eigen land GLAMOURMOES in Groningen 2: Toerist in eigen land GLAMOURMOES in Groningen 2: Toerist in eigen land GLAMOURMOES in Groningen 2: Toerist in eigen landGLAMOURMOES in Groningen 2: Toerist in eigen land GLAMOURMOES in Groningen 2: Toerist in eigen land    GLAMOURMOES in Groningen 2: Toerist in eigen land GLAMOURMOES in Groningen 2: Toerist in eigen land GLAMOURMOES in Groningen 2: Toerist in eigen land GLAMOURMOES in Groningen 2: Toerist in eigen land GLAMOURMOES in Groningen 2: Toerist in eigen land GLAMOURMOES in Groningen 2: Toerist in eigen land GLAMOURMOES in Groningen 2: Toerist in eigen land GLAMOURMOES in Groningen 2: Toerist in eigen land GLAMOURMOES in Groningen 2: Toerist in eigen land GLAMOURMOES in Groningen 2: Toerist in eigen land

Heb jij al eens een bezoek gebracht aan de stad Groningen?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

1 reactie

 • Reageer Bertine 11 februari 2017

  wat veel foto’s, leuk zeg! die high tea ziet er lekker uit<3

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Shoplog Groningen januari 2017

  In het eerste artikel van GLAMOURMOES in Groningen hebben jullie kunnen lezen dat ik flink gewinkeld heb samen met mijn...

  Close