Arty Animals op hout + WIN

16 januari 2017 | Geplaatst in Interieur, Lifestyle

Nu ik een huis gekocht heb ben ik ook inspiratie aan het op doen voor de aankleding van mijn woning. Toen ik werd benaderd voor een samenwerking met AnimalPrintShop was ik gelijk enthousiast. Ik mocht een Arty Animal uitzoeken en daarnaast mag ik nog één van mijn volgers blij maken met een wanddecoratie met een krasse kop, klein vriendje of braaf beest. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.
Arty Animals

Arty Animals op hout + WIN

Prachtige foto’s van nog mooiere, brave beesten, kleine vriendjes en krasse koppen. Al deze foto’s op een vakkundige manier bewerkt tot stijlvolle afbeeldingen, dat is AnimalPrintshop.nl Maar liefst 50 dieren staan startklaar om je gezelschap te houden in de woonkamer, kinderkamer, op kantoor of waar je het maar gezellig vindt. Onze fotogenieke vrienden zijn in verschillende formaten op canvas, aluminium, hout en glas te bestellen. Zo bieden we voor ieder interieur een passend product!

Ik ben altijd op zoek naar leuke eyecatchers voor in huis en vind wanddecoratie aan een muur altijd net wat extra’s geven. Een Arty Animal vond ik daarom een erg leuke toevoeging voor mijn collectie wanddecoratie. Maar het was nog lastig kiezen, want er zijn zoveel schattige animals om uit te kiezen. Ik koos uiteindelijk voor een ‘kleine vriend’ op houten planken.
Arty Animals

Hippe dieren voor aan de wand

Bij het inrichten van een kamer heb je naast hippe meubels ook wanddecoratie nodig. Wanddecoratie geeft je woon-, slaap- of kinderkamer namelijk meteen een andere uitstraling. Zowel voor kleine als ook grote kamers, onze professioneel bewerkte foto’s van brave beesten, kleine vriendjes en krasse koppen passen overal. Alle ArtyAnimals staan klaar om geprint te worden, je hoeft er zelf niks meer aan te doen! Jij hoeft alleen nog maar te kiezen welk dier je in huis neemt en op welk formaat en materiaal je je fotogenieke vriend laat printen. Je kunt de wanddecoratie van AnimalPrintShop.nl al binnen 5 werkdagen in huis hebben. Alleen nog even ophangen en genieten maar! Bekijk snel onze wanddecoratie materiaalsoorten!
Arty Animals

Mijn Arty Animal

Op de website kun je per categorie zien welke dieren je kunt laten drukken. De dieren in de categorie ‘Kleine vriendjes’ zijn zoals je al wel vermoedt jonge dieren. Van een jonge kitten tot een konijntje en van een ijsbeertje tot een wasbeer. Alle kleine vriendjes hebben een enorm hoog ‘Ah-gehalte’. Daarnaast heb je ook nog de ‘Krasse koppen’ en hierbij moet je denken aan portretfoto’s van dieren zoals een adelaar, zeehond en chimpansee. De laatste categorie is de ‘Brave beesten’ categorie. Een panda, giraf of beer zijn een aantal opties die je kan kiezen. Daarnaast kan je nog kiezen uit het materiaal waar je je dier op wilt hebben afgedrukt. Dit kan zijn:

 • Canvas
 • Aluminium
 • Plexiglas
 • Hout (planken)
 • Hout (blok)
 • Hout (plaat)

En vind je bovenstaande materialen nou helemaal niks, dan kan je er ook nog voor kiezen om je Arty Animal te laten drukken op een poster.
Arty Animals
Ik koos uiteindelijk voor een kleine vriend in de vorm van een hertje. Ik liet het hert drukken op houten planken, omdat ik zoiets nog niet had. De maat is 40 x 30 cm. En kijk hoe schattig dit hertje eruit ziet! Super tof door de witte achtergrond en het hertje ziet er ook heel realistisch uit. Het formaat is niet te groot, waardoor je het bijvoorbeeld ook op een kast kan neerzetten met een leuke vaas of fotolijst er naast. Daarnaast kun je door middel van het bijgeleverde ophangsysteem er ook voor kiezen om de lijst aan de muur te hangen. Ik vind het idee van de Arty Animals echt heel erg leuk. Zeker voor een kinderkamer zijn de kleine vriendjes natuurlijk erg tof. Een Arty Animal op houten planken van 40 x 30 cm kost € 44,95. De verzendkosten zijn € 5,95 en het ophangsysteem kost € 3,47. Je pakketje wordt uiterlijk 5 werkdagen na bestelling verzonden.

WIN een Arty Animal

Wil jij kans maken op een Arty Animal van 20 x 30 op een materiaal naar keuze? Volg dan mijn blog via Bloglovin’ en like mijn Facebookpagina. Geef daarnaast aan welke Arty Animal jij zou willen hebben en op welk materiaal. Laat een reactie achter en een geldig e-mailadres.

Meedoen kan tot en met 29 januari 23:59 uur.
Arty Animals

Wat vind jij van deze Arty Animals?

liefs marloes

Dit artikel bevat (een) product(en) die is/zijn opgestuurd in samenwerking met een bedrijf.

Vorige post Volgende post

54 reacties

 • Reageer Madeleine 16 januari 2017

  Wat een leukerd <3 Ik vind 'em heel mooi!

 • Reageer Lonneke 16 januari 2017

  Gaaf ik doe heel graag mee voor mijn kleine meid. Ik zou denk ik kiezen voor de uilskuiken en dan wel op Hout (planken). Ik volgde je al op Bloglovin en nu ook op FB

 • Reageer Anita te Gussinklo 16 januari 2017

  Wat een cuty, echt heel lief.
  Ik doe graag mee en mocht ik winnen dan zou ik kiezen voor de kitten.
  Volgen doe ik je op Bloglovin & Facebook.

 • Reageer evelien 16 januari 2017

  Hij is heel gaaf! Zo leuk is die. <3
  Leuk item in het interieur!
  Liefs,
  Evelien

 • Reageer Kelly 16 januari 2017

  Ziet er tof uit! 🙂 De winactie sla ik over.

 • Reageer Nathalie 16 januari 2017

  Ziet er super leuk uit, heel creatief!

 • Reageer Henrieke 16 januari 2017

  Wat lief! Ik zou hem willen precies zoals jij hem hebt. <3

 • Reageer Marian B 16 januari 2017

  Die met dat hertje is echt een van de schattigste! Ik zou ook kiezen voor hout (planken) en dan met het portret van de giraffe. Vind deze dieren gewoon erg leuk!

 • Reageer Anita H. 16 januari 2017

  Moeilijke keuze. Dit wasbeertje denk ik: https://www.artyanimals.nl/wasbeertje. Maar ik vind bijna alle afbeeldingen hartstikke leuk.

 • Reageer Lieke van Veen 16 januari 2017

  Wat een leuke winactie. Ik zou kiezen voor het ijsbeertje op hout (planken)

  Ik volg je op http://www.bloglovin.com/liekevanveen8 en facebook (lieke van veen)

 • Reageer manon 16 januari 2017

  Wat leuk!

 • Reageer Ling Choi 16 januari 2017

  Ai dat is leuk! Zoiets wil ik graag ophangen in mijn nieuwe slaapkamer. Het hertje vind ik zo schattig. Ik volg je op Facebook en Bloglovin en ik hoop op een portie geluk.

 • Reageer Nadine 16 januari 2017

  Leuk! Ik doe mee! Ik volg je op bloglovin en facebook. Zoals jij hem op de foto hebt, vind ik hem prachtig! Die wil ik graag!

 • Reageer Lisette Kleiweg 17 januari 2017

  Wat leuk! Ik kende dit nog niet, dus ik doe graag mee.
  Ik volg je al op Bloglovin , Facebook en Instagram .
  Mijn favoriet is het Uilskuiken op aluminium, van de Krasse Koppen.

 • Reageer Brit 17 januari 2017

  Wat zijn ze lief ik val er voor als een blok ben echt van de natuur. facebook

 • Reageer wilmsen anita 17 januari 2017

  ik kies voor de kitten op hout

 • Reageer melissa 17 januari 2017

  Favoriet van zoontje jarno is de giraffe aangezien hij helemaal gek is op giraffe. een canvasdoek zou perfect zijn om op te hangen op zijn slaapkamer!

 • Reageer Vera Limpens 17 januari 2017

  Oh wat cute! Op hout is het heel apart, omdat het een natuurlijk product is en je kan kiezen om het op te hangen of neer te zetten. Omdat ik een kattenliefhebber ben zou ik het liefst een jonge kitten hebben op een houten plank. Ik smelt al weg bij de gedachte…

 • Reageer janneke 17 januari 2017

  als ik dit zou winnen dan zou ik er graag 1 willen met een olifant

 • Reageer van erum maria louisa 17 januari 2017

  ik zou kiezen voor het hertje het is heel teder

 • Reageer K.C. Hemert 17 januari 2017

  Wat een leuke actie. Ik zou kiezen voor een kameel op hout (indien mogelijk natuurlijk).
  Inheemse diersoorten noem ik het ook wel eens, die mij ontzettend inspireren. De kameel zorgt goed voor zichzelf (zelfvoorzienend) en gaat uitdagingen rustig aan (wil ik ook!), dus ook ik maak graag kans! 🙂

 • Reageer Sieneke van Biessum 17 januari 2017

  het hertje,prachtig!

 • Reageer Josien Hillebrands 17 januari 2017

  het hertje voor op de slaapkamer van mijn prinsesje! ♥

 • Reageer Tessa 17 januari 2017

  Wauw super leuk! Ik zou het echt super leuk vinden om het ‘brave beest’ het jachtluipaard op te kunnen hangen op mijn slaapkamer. Dit lijkt me het mooist op de houten planken.

 • Reageer Jacoba Lamers 17 januari 2017

  Leuk hoor.. al die krasse koppen!! Het zou moeilijk kiezen worden… De giraffe is denk ik mijn favoriet.
  Ik volg je op Bloglovin en Fb.

 • Reageer Jacoba Lamers 17 januari 2017

  Het ezeltje is ook heel schattig!!

 • Reageer lisanne bons 17 januari 2017

  Wij vonden de kleine vriendjes ook echt geweldig. Maar daar valt toch bijna niet uit te kiezen. De baby orang oetan, het vosje of toch het geitje. Echt zo gaaf op hout.

 • Reageer Aniek 17 januari 2017

  Ik ga voor het ijsbeertje

 • Reageer Margret 17 januari 2017

  Ooooh wat schattig. Ik kan niet kiezen maar mijn zoon wil graag de baby orang oetang op houten planken.

 • Reageer Anneliese de Waal 17 januari 2017

  Hout (planken), ik vind het hertje heel erg leuk en lief voor op de kamer van mijn dochtertje Sam, ik doe graag voor mijn dochtertje Sam mee !!.

  Groetjes van,
  Anneliese de Waal

 • Reageer SophiaG 17 januari 2017

  Wat een leuke site! Ik doe mee voor het baby wasbeertje op plexiglas

 • Reageer Erica van Loon voor zoon Floris 17 januari 2017

  De giraffe vindt onze dierenvriend prachtig voor op zijn kamer. Een print op hout is het stoerste.

 • Reageer Nancy van Heck 17 januari 2017

  Wat een mooie lieverd is dat hertje ik zal als ik deze prijs zou winnen een vosje erop zetten want wat is het vosje toch ook wel erg lief .

 • Reageer Marian 18 januari 2017

  Ik vind de ooievaar het mooiste, op een houten plaat!

 • Reageer Anna 18 januari 2017

  Het hertje of het eendje op hout voor op de babykamer

 • Reageer Stefanie 18 januari 2017

  Wat schattig zeg! Ik zou wel het babyvosje willen op hout, leuk voor op de kamer van mijn zoontje.

 • Reageer Grete Karina 18 januari 2017

  Wat ontzettend leuk, ik zou voor de Baby orang oetan op hout kiezen!
  Ik volg, save en love op Bloglovin’
  Ik like & share op Facebook
  Nu maar duimen…..
  Fijne dag en groeten, Grete Karina

 • Reageer Jolijn 18 januari 2017

  Wat een leuk schilderijtje! Ik maak graag lans 🙂 Ik zou ook kiezen voor hout en een schattig dier als een hertje!

 • Reageer Adriana de Ruiter 18 januari 2017

  Wat een geweldige site!!! Ik kende het helemaal nog niet! Ook een leuk cadeautje!!

  Als ik zou mogen kiezen zou ik kiezen voor de krasse koppen de giraf, de giraf is ons huis ingekomen samen met ons eerste pleegkind en sindsdien zijn giraffes heel speciaal voor ons. Op beide kinderkamers zijn ze terug te vinden en ik zou het heel mooi vinden om deze in onze derde kinderkamer straks, te mogen ophangen of neerzetten…

  Voor nu een heel fijne dag,
  Adriana

 • Reageer m chen 18 januari 2017

  Leuke schilderij, ik doe mee! Mijn keuze gaat naar Adelaar-Portret in plexiglas!

 • Reageer lola 18 januari 2017

  och het geitje,
  ik ben verliefd….

 • Reageer Lottie 18 januari 2017

  Het wasbeertje vind ik onwijs leuk voor op de kamer van mijn neefje!

 • Reageer Gea 18 januari 2017

  Bedankt voor je enthousiaste uitleg over deze schitterende wanddecoratie Arty Animals.
  Mijn kinderen kiezen voor het ijsbeertje, dan op hout (planken)
  zou zo gaaf staan in onze woonkamer….droom

 • Reageer Mirjam Hellingman 18 januari 2017

  Ik vind ze geweldig leuk en weet zeker dat mijn tweelingdochters dit geweldig zouden vinden op hun kamer! Ze zijn gek op beren, dus het wordt een ijsbeertje op planken.

 • Reageer Tamara TS 18 januari 2017

  Wat een leuke webshop is dat! Ik vind het kleine vriendjes wasbeertje heel erg leuk en dan het liefste liggend op houten planken.
  (FB Tamara Mara Großmaul, Bloglovin’ Tamara TS)

 • Reageer Marja 18 januari 2017

  Wat leuk, ik kende dit niet. Heel lastig kiezen.
  Ik vind de giraffe op canvas heel erg mooi

 • Reageer sophie 18 januari 2017

  Ik maak graag kans op het kleine hertje op houten planken. Ontzettend schattig!! Zou leuk staan in mijn nieuwe huisje denk ik 🙂

 • Reageer Renske 18 januari 2017

  Ik zou super graag de baby orang oetan willen! Vierkant op houten planken. Maar ik ben met allemaal super blij hoor!

 • Reageer Z. Kumru 20 januari 2017

  Graag een leeuw voor mijn zoon die “Aslan” heet! Betekenis is leeuw!

 • Reageer Myrthe 20 januari 2017

  Ik volg je nu op bloglovin’ (Meermyr).
  De leukste vind ik de Baby orang-oetan en ik heb een voorkeur voor plexiglas.

 • Reageer Jan 22 januari 2017

  Nou , ik weet het in een oog opslag, deze lieve kleine ree is mijn voorkeur.

 • Reageer Tineke 25 januari 2017

  Wauw, wat ontzettend leuk dit! Dit jaar gaan wij het slaapkamertje van ons zoontje opnieuw behangen. Hij is straks geen kleine baby meer, dus we willen een neutraal kamertje maken waar hij jaren mee vooruit kan. Er zijn dus veel accessoires nodig om het leuk te maken. Zo`n schilderij blijft ook jaaaaren!! Leuk. Ik ben helemaal verliefd op die met het vosje!
  Liefs

 • Reageer Oma Will 25 januari 2017

  Schattig zijn ze allemaal.
  Ik kies voor het kleine ijsbeertje op hout (planken).
  Leuk voor op het logeerkamertje van de kleinkinderen.
  Ik volg je op Bloglovin en doe graag mee.

 • Reageer Sabine ypenga 26 januari 2017

  Mooi zeg! Ik maak graag een kansje…

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Recept: Banoffee taart met banaan en karamel

  Voor eerste kerstdag zouden meerdere mensen in de familie wat klaarmaken voor het voor-, hoofd- en nagerecht. Maar daarnaast eten...

  Close