Gezonde snack: Nakd repen

7 januari 2017 | Geplaatst in Foodreview, Lifestyle

Nu we weer in januari zitten van een nieuw jaar, hebben de meeste mensen wel goede voornemens. Over het algemeen zijn dit voornemens zoals meer sporten en gezonder eten. En voor dat laatste heb ik nu iets lekkers gevonden, dat ook nog gezond is. Al een tijdje geleden heb ik kennisgemaakt met de Nakd repen en vandaag deel ik deze met jullie in de vorm van een review (niet letterlijk helaas).
Nàkd repen

Gezonde snack: Nakd repen

De repen en snacks van Nakd zijn een goede manier om gezonde voeding te eten zonder af te doen aan de smaak! Onze repen zijn gemaakt van heerlijke natuurlijke ingrediënten zoals fruit en noten die gemengd zijn en daarna koud gedrukt in hun vorm. Glutenvrij, zonder melk, zonder suiker toegevoegd, zonder palmolie, zonder GMOs en zonder “verborgen extra’s”. [Nakd]

De naam klinkt misschien een beetje raar, maar eigenlijk is het gewoon heel erg waar. De repen zijn ‘naked’ want ze hebben geen toegevoegde stoffen zoals geur, kleur en smaak en daarnaast zijn ze o.a. glutenvrij en zit er geen suiker in. De Nakd producten zijn er in de normale variant, maar er zijn ook repen met crunchies, ze hebben Nibbles en rozijnen met smaak. Ik heb inmiddels al heel wat smaken geproefd en tijdens het Margriet Winterfestival kocht ik mijn favoriete smaken met een leuke aanbieding! En toen besloot ik om jullie ook kennis te laten maken met de repen. Dus ben je benieuwd en op zoek naar gezonde snacks, dan moet je zeker even blijven doorlezen.
Nàkd repen

Nakd Cocoa Delight

Anti-stress, stimulerend, antioxidant…. chocolade heeft duizend kwaliteiten maar onze Cocoa Delight meer ! Neem een hap uit dit intens genot en laat je trek naar chocolade stillen (zelfs tot twee uur in de morgen!). Volkomen natuurlijk en gezond, een buitengewone cacao genot dat oneindig is. Je zal er geen spijt van krijgen…

Deze reep is één van mijn favorieten omdat er natuurlijk chocolade in zit. Maar dat is niet het hoofdingrediënt, dat zijn namelijk dadels. Daarnaast zitten er cashewnoten en rozijnen in. Ik vind de de reep erg lekker en hij heeft een stevige bite. Bovendien vult deze snackreep gewoon goed.
Nàkd repen Cocoa Delight

Nakd Banana Crunch

Heb je ooit een crunchie banaan gegeten ? (Toegegeven, deze smaak is uniek en je zal er geen tweede van vinden!) Met een goede zoete smaak en geblazen soja balletjes vol met eiwitten, zal de Banana Crunch je een duwtje in de rug geven ! Concentraat van goede humor en gulzigheid, het is ideaal voor de bananen-gek en sporters. Probeer onze vreugde vol energie, het geeft je een energie-boost en zorgt voor een opwekkende focus!

Sinds ik de crunch repen van Nakd heb ontdekt zijn dit wel echt mijn favorieten. Daarnaast ben ik gek op banaan, dus de combinatie met crunchies is helemaal perfect. Verder bevat deze reep dadels, cashewnoten, rozijnen en appelsapconcentraat. Je proeft echt de banaan en de reep is ideaal voor het sporten.
Nàkd repen Banana Crunch

Nakd Apple Crunch

“Een appel per dag houdt de dokter weg”. Met zijn knapperige geblazen soja balletjes en de goede smaakzuur is het een van onze meest onweerstaanbare reep. Waan je als Eva en bezwijk voor de Apple (Crunch) 😉 ! Wij beloven dat niemand je zal straffen. Integendeel, verwen je lichaam met deze natuurlijke en gezonde traktatie. De Apple Crunch is rijk aan vitaminen en is geliefd bij iedereen!

Gelukkig hebben ze van de crunch repen nog drie andere smaken naast banaan en één daarvan is de Apple Crunch. Ook hier zitten de soja-eiwitcrunches in, die de reep een extra bite geven. Verder zijn de ingrediënten hetzelfde als de banaan, maar ipv banaan zit er appel in. Ook deze reep is lekker, maar ik vind de banaanvariant lekkerder.
Nàkd repen Apple Crunch

Nakd Strawberry Crunch

Sappig en licht, de aardbei kondigt de vrolijke zomer aan. Nog meer reden om deze smaak te kiezen ! De Strawberry Crunch weet je sowieso te verleiden door haar heerlijke smaak. Met haar volle en natuurlijke zoete smaak en de geblazen soja ballen tank je kracht en proteïne bij ! De overheerlijke Strawberry Crunch is een goede combinatie tussen delicatesse en power. Je hebt twee goede eigenschappen in één reep!

En de derde smaak van de crunchrepen die ik heb geproefd is de: Strawberry Crunch. De aardbeien ruik je overduidelijk als je de verpakking opent. Het ruikt trouwens niet naar chemische aardbeien als je dat soms denkt.  Ik vind cashewnoten trouwens helemaal niet lekker, maar in deze repen proef je ze bijna niet, dus dat is ook absoluut een pluspunt. Dit is een reep voor als je echt van zoet houdt.
Nàkd repen Strawberry Crunch

Nakd Bakewell Tart

Aaah hier een smaak die je zintuigen zal prikkelen! Bakewell Tart is een smaak die je hart zal veroveren bij de eerste hap, een smaak die je zal terug denken aan een zelfgebakken taart maar dan lekkerder. Het is natuurlijk en gezond, maar vooral ook perfect voor de extreme vraatzucht momenten! Houd altijd een reep in je tas en overwin stevige trek het gehele jaar.

Deze reep met ‘Bakewell Tart’ bevat dadels, cashewnoten en rozijnen en daarnaast natuurlijke aroma’s. Zelf heb ik nog nooit ‘Bakewell tart’ geproefd, maar het heeft volgens de reviews wat weg van peperkoek en marsepein. Dat laatste herken ik er wel in en daarnaast proef je ook de amandelsmaak. Het ruikt ook echt naar marsepein zoals je dat op taart hebt zitten. De smaak is zoet en een beetje kruidig.
Nàkd repen Bakewell Tart

Nakd Berry Delight

Wie houdt er niet van frambozen ? Je kan deze reep super gemakkelijk combineren met donkere chocolade door bijvoorbeeld je porridge of in je toetje, wij houden van deze reep ! Ontdek nu onze Berry Delight, een van onze beste creaties. Geniet met gesloten ogen van de verrukkelijke fruitige geur die het hele jaar door intens is, zonder uitzonderingen, of het nu zomer of winter is, deze reep is altijd lekker!

Deze zoete reep met dadels, cashewnoten, rozijnen en framboos is mijn favoriet van de gewone repen. Je proeft heel duidelijk de frambozensmaak en hij is lekker zoet. Ook als je deze verpakking opent, dan ruik je het fruit heel duidelijk. Een lekker zoet tussendoortje, die ook nog eens gezond is.
Nàkd repen Berry Delight

Conclusie Nakd repen

Ze zien er misschien niet even lekker uit de repen van Nakd, maar ik vind ze wel erg lekker! De verpakking is super vrolijk en iedere reep heeft z’n eigen kleur. Daarnaast bevattten de producten geen gluten, tarwe, suiker en melk. Dus ook voor mensen met een gluten of tarwe allergie zijn deze repen een perfect tussendoortje. De keuze in smaken is zeer gevarieerd, want ze hebben niet alleen zoet, maar ook smaken als chocolade en mokka. De repen zijn gezond, ze vullen goed en zitten handig per stuk verpakt.

Voor 4 Nakd repen betaal je € 4,20. Je kunt één smaak kopen of bijvoorbeeld een doos gevarieerde repen. Daarnaast zou ik ook zeker eens de TREK repen proberen, die zijn ook erg lekker.Nàkd repen Nàkd repen

Heb jij de Nakd repen al wel eens geprobeerd? Zo ja, wat vind je er dan van?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Nathalie 7 januari 2017

  Oh die lijken mij echt heel erg lekker! Vooral berry Delight!

  Liefs, Nathalie

 • Reageer Florence 7 januari 2017

  Ziet er heerlijk uit! Vooral de Berry Delight lijkt me lekker!

  Liefs, Florence

 • Reageer alexa 8 januari 2017

  Wat een super leuke verpakking, ziet er heel goed uit! Ik ben benieuwd, zou dit wel willen proberen!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Kerstoutfit 2016: Classy en zakelijk

  Het is al weer 2017, maar ik wil toch nog graag een outfit uit 2016 met jullie delen namelijk: mijn...

  Close