Kerstoutfit 2016: Classy en zakelijk

5 januari 2017 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Het is al weer 2017, maar ik wil toch nog graag een outfit uit 2016 met jullie delen namelijk: mijn kerstoutfit 2016. Deze outfitfoto’s zijn gemaakt op eerste kerstdag terwijl het waaide en miezerde. Maar omdat ik zo blij was met de outfit, wilde ik er graag outfitfoto’s van hebben. Dus bij deze deel ik nog mijn kerstoutfit 2016 met jullie die classy en zakelijk is.
Kerstoutfit 2016

Kerstoutfit 2016: Classy en zakelijk

Op 10 december ging ik winkelen met een vriendinnetje in Arnhem en we konden beide eigenlijk weinig leuks vinden. Tot we bij de WE naar binnen liepen en ik daar een hele mooie rok zag. Ik heb hem niet direct gepast, maar het item bleef wel in mijn hoofd rondspoken. Toen we later weer langs de WE kwamen op de terugweg richting station, besloot ik toch nog even naar binnen te gaan om de rok te passen. Er waren alleen nog maar maatjes S en L, dus ik nam die mee naar de paskamer. En toen ik maat S aan had, zat deze als gegoten en was ik verkocht. Het is echt een prachtige rok die je op heel veel manieren kunt combineren. Ik koos ervoor om de kerstoutfit 2016 zakelijk en klassiek te houden met het witte blousje van de Primark. Omdat alleen een blouse met korte mouwen iets te koud was, draag ik ook een groen vestje van de New Look die de outfit net wat meer kleur geeft. Afgemaakt met heels van Van Haren en sieraden van Zinzi was ik helemaal blij met mijn outfit. En de armbandjes geven de outfit nog wat meer glam.

Outfitdetails

Rok – WE Fashion / Blouse – Primark / Vest – New Look / Pumps – Van Haren / Panty – Zeeman / Horloge – Zinzi / Ringen – Zinzi / Armbandjes – Primark.

Kerstoutfit 2016 Kerstoutfit 2016 Kerstoutfit 2016 Kerstoutfit 2016 Kerstoutfit 2016 Kerstoutfit 2016 Kerstoutfit 2016 Kerstoutfit 2016 Kerstoutfit 2016 Kerstoutfit 2016 Kerstoutfit 2016 Kerstoutfit 2016 Kerstoutfit 2016 Kerstoutfit 2016

Wat vind jij van deze outfit voor kerst?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer femketje 5 januari 2017

  mooi horloge!

 • Reageer Jorinda 5 januari 2017

  Wat een leuke outfit , echt een mooie kerstoutfit =)
  Liefs Jorinda

 • Reageer Kelly 5 januari 2017

  Ik vind hem zonder het vestje het leukste, staat je goed!

 • Reageer Jamey 5 januari 2017

  Super mooi! Staat je top!

 • Reageer manon 5 januari 2017

  Wauw wat staat dit je mooi

 • Reageer Kim 5 januari 2017

  Leuke combi! Staat je echt super goed.

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES WEEKLY 135: Happy New Year

  GLAMOURMOES WEEKLY 135 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close