Outfit recap 2016 – een jaar vol outfits

30 december 2016 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Er is weer een heel jaar voorbij en dat betekent dat er ook weer aardig wat outfitartikelen zijn verschenen op GLAMOURMOES.nl. Ik ben geregeld op pad geweest met mijn huisfotograaf en dat was altijd weer dolle pret. Marlieke, als je dit leest: Bedankt voor alle keren dat je met me mee op pad bent geweest! In het artikel van vandaag blik ik terug op alle outfits die dit jaar zijn verschenen op mijn blog. Van jurkjes met blote benen, tot jurkjes met panty’s en van korte broeken tot outfits met lange jeans. Alles komt voorbij in dit artikel en ik link door naar de blogposts, zodat je alle foto’s nog eens kan terug kijken. Kijk je mee naar de outfit recap 2016.
Outfit recap 2016

Outfit recap 2016 – een jaar vol outfits

Wil je de outfits van 2015 nog eens terug kijken, dan kan je ik je door verwijzen naar de outfit recap 2015. Als ik zo terug kijk op het jaar 2016 in outfits, dan valt het me op dat er een flink aantal echt zomerse outfits tussen zitten. En dan met name outfitfoto’s waarbij ik de spijkershorts van de H&M draag. Deze zijn highwaisted en op zoveel verschillende manieren te combineren. Verder heb ik nog steeds niet één hele duidelijke stijl, want ik vind gewoon heel veel dingen leuk. Wel merk ik dat ik de laatste maanden weer echt meer jurkjes draag. Dit heeft ook te maken met mijn werk in de bankwereld, waar dit ook heel zakelijk staat.

Outfitfoto’s maken vind ik altijd erg leuk om te doen, alleen af en toe weet je niet meer welke pose je nog moet aannemen. In 2017 wil ik toch weer proberen om iedere keer weer op andere locaties foto’s te maken en toch weer nieuwe poses uit te proberen. Kijk je mee naar de outfit recap 2016.

1 Stradivarius sweater

In Barcelona kocht ik vorig jaar deze sweater bij de Stradivarius. De tekst: No I don’t like shopping, Yes I’m Lying is natuurlijk super toepasselijk. Verder heel simpel gecombineerd met een zwarte jeans en mijn Reebok sneakers.
Outfit recap 2016

2 Tricot jurk H&M Conscious

Voor mijn werk moet ik zakelijke kleding dragen en daarom kocht ik deze jurk van de H&M. Het is een heel fijn stofje en met een jasje erover heen perfect om te dragen tijdens werkdagen.

Outfit recap 2016

3 Van Haren Enkellaarzen

Ik had nieuwe enkellaarsjes gekocht bij de Van Haren en die moesten natuurlijk ook in een outfit gecombineerd worden. Dat deed ik met een jeans, shirtje en een lang vest.
Outfit recap 2016

4 Ruitjes en faux fur

Mijn faux fur vest is nog steeds één van mijn favoriete items in mijn kledingkast. Helaas kan ik het niet zo vaak dragen, omdat het niet zakelijk genoeg is voor mijn werk. In deze outfit combineer ik het met mijn houthakkersblouse van de Primark.
Outfit recap 2016

5 NEW LOOK Top

Tijdens het weekendje Antwerpen met mijn nicht kocht ik een prachtige top bij de New Look. Uiteraard moesten er dan in Antwerpen ook een keer outfitfoto’s gemaakt worden met deze top. Ik draag ook nog steeds mijn alltime favourite sneakers van Adidas.
Outfit recap 2016

6 Stop and smell the roses

De tweede outfit die we in Antwerpen fotografeerde was deze met een heerlijke trui van Nest Warehouse. In Antwerpen heb je zoveel leuke straatjes om foto’s te maken.
Outfit recap 2016

7 Blouse Forever21

Toen ik weer thuis was gingen we het weekend erna geloof ik uiteten en toen had ik de blouse aan die ik kocht bij de Forever21 in Antwerpen. We maakte foto’s bij een kerk en daar scheen de zon gelukkig nog lekker.
Outfit recap 2016

8 Gestreepte jurk

Deze gestreepte jurk hoop ik aankomende zomer weer heel veel aan te doen! Eigenlijk kan het ook prima naar mijn werk, maar dat vergeet ik steeds. Hier is de outfit lekker stoer gecombineerd met een spijkerjasje en sneakers.
Outfit recap 2016

9 Adidas Stan Smith sneakers

Mijn Adidas Stan Smith sneakers die ik kocht in Madrid, moesten uiteraard ook een keer in een outfit geshowd worden. Hier draag ik de sneakers in combinatie met een gestreepte top, groene broek en een donker spijkerjasje.
Outfit recap 2016

10 Noisy May broek

Dezelfde broek als bij de vorige outfit combineer ik hier met een kanten kimono en bordeaux rode geprinte top van de Primark. De sandaaltjes heb ik helaas terug moeten sturen, omdat het bandje al helemaal slecht was.
Outfit recap 2016

11 Sacha sneakers

En toen werd het warm en zomers! Tijd voor mijn favoriete highwaisted shorts en nieuwe sneakers van de Sacha. Toen deze foto’s werden gemaakt, werd ik ook nog even lekker gestoken door een beest. Wat je er al niet voor over moet hebben om outfitfoto’s te maken.
Outfit recap 2016

12 Palmbomen top

Zoals je kan zien zijn de shorts favoriet in deze recap, want ook hier draag ik weer dezelfde van de H&M. Ook de super leuke palmbomentop is van de H&M. Het tasje van Ebay en de sandalen zijn van de Van Haren.
Outfit recap 2016

13 Superdry top

En nog een zomerse outfit met de H&M shorts! Dit keer combineerde ik het broekje met deze zomerse en vrolijke top van Superdry. Ik vond de achtergrond in deze foto’s trouwens ook erg leuk.
Outfit recap 2016

14 High waisted shorts H&M

Toen ik bij mijn nicht in Duitsland op bezoek was maakte we outfitfoto’s op een verlaten landweg, waar bijna geen verkeer langs kwam. Hier draag ik weer de H&M shorts maar dan met een top van de WE. Lekker zomers en casual. De schoenen kocht ik bij de opening van de Primark in Nijmegen. Ze kunnen in de was, waardoor ze voor de zomer nog perfect zijn.
Outfit recap 2016

15 Gebroken wit zomerjurkje

Dit jurkje vind ik zo mooi en is perfect voor warme dagen. Daarnaast erg leuk voor een chique feestje. Je kunt het jurkje ook combineren met hakken en een vestje als het wat kouder wordt. Het jurkje kocht ik bij een winkel in Arnhem, waar je gewoon soms even binnen moet lopen.
Outfit recap 2016

16 Stradivarius shorts

De laatste zomerse outfit van dit jaar maakte ik ook in Duitsland. Met deze crèmekleurige top, gekocht bij dezelfde winkel als het jurkje van hierboven en de legergroene shorts ben je netjes gekleed. Ik draag hierbij mijn slippers van de Van Haren.
Outfit recap 2016

17 Vila jurk en Chelsea boots

Een van de laatste outfits van 2016 is deze outfit met de groene Vila jurk. Het is een heel simpel jurkje met driekwart mouw en ik combineerde het met mijn favoriete blazer van de H&M. In deze outfit is ook mijn nieuwe look a like Michael Kors tas te bekijken.
Outfit recap 2016

18 Basic jurkje Primark

Dit jurkje kocht ik bij de Primark en het kostte maar € 5. Prachtige kleur, lekker basic en een fijne stof. Hier gecombineerd met mijn favoriete chelsea boots die ik ook kocht bij de Primark.
Outfit recap 2016

19 Lief shirt en Chelsea boots

De laatste outfit die is verschenen op mijn blog is deze met het toffe ‘Lief’-shirt dat ik kocht op het Margriet Winterfestival. Het begon al te schemeren toen de foto’s gemaakt werden, maar toch wilde ik de outfit graag delen.
Outfit recap 2016

Wat is jouw favoriete outfit van 2016?

liefs marloes

 

Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Jorinda 30 december 2016

  Wat leuk om zo terug te zien , zitten leuke outfits tussen =)
  Liefs Jorinda

 • Reageer Lonneke 30 december 2016

  Wat een leuke terugblik op je outfit foto’s. Er zitten een hoop mooie tussen vooral de outfit met het Basic jurkje van de Primark

 • Reageer Manon 30 december 2016

  Wat een leuke outfits!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Review: Hema Midnight collectie

  Ieder jaar heeft de Hema een make-up collectie speciaal voor de feestdagen. De kerstdagen zijn dan al wel voorbij, maar...

  Close