Outfit: Lief shirt en Chelsea boots

28 december 2016 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Het is alweer tijd voor de laatste outfit van 2016, maar niet getreurd, want morgen staat er een outfit recap op mijn blog. Zondag 11 december maakte ik samen met mijn nicht weer een serie outfitfoto’s, waaronder deze met de Vila jurk en deze met het basic Primark jurkje. Vandaag deel ik de derde en laatste outfit met jullie, met het Lief shirt dat ik kocht op het Margriet Winterfestival. Alle outfits hebben één ding gemeen, namelijk mijn favoriete schoenen van dit moment: de Chelsea boots van de Primark. Kijk je mee naar de outfit?
Lief shirt

Outfit: Lief shirt en Chelsea boots

Toen we foto’s aan het maken waren van deze outfit begon het al bijna te schemeren, dus de belichting is niet geweldig. Ik heb met Photoshop geprobeerd, om dit nog een beetje aan te passen. Goed, de outfit daar draait het natuurlijk om. Je ziet overal tegenwoordig de truien en shirtjes voorbij komen met ‘Boef’ op de voorkant. Ik vind deze erg leuk, maar ook wel redelijk aan de prijs. Tijdens het Margriet Winterfestival kwam ik bij de kraam van The Fashiontruck een soortgelijke top tegen. In een legergroene kleur met de opdruk ‘Lief’ in hetzelfde lettertype als ‘Boef’. Voor € 20 nam ik het shirtje mee naar huis en in deze outfit combineer ik het met een jeans. Een donkerblauwe jeans van de Mango. Ik draag het zachte jasje van Miss Etam nog een keer in deze outfit. En natuurlijk mijn Chelsea boots met gouden detail. De ketting is van het merk LUZ dat te koop is bij de Sacha. De armbandjes zijn gekocht bij de Primark in Eindhoven.

Top – The Fashiontruck / Jeans – Mango / Chelsea boots – Primark / Jasje – Miss Etam / Armbandjes – Primark / Kettings – Sacha.
Liefs shirt Liefs shirt Liefs shirt Liefs shirt Liefs shirt Liefs shirt Liefs shirt Liefs shirt Liefs shirt Liefs shirt Liefs shirt

Wat vind jij van de shirtjes en truien met ‘Boef’ erop?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer Jorinda 28 december 2016

  Wat een leuke outfit weer =)
  Liefs Jorinda

 • Reageer evelien 28 december 2016

  Hele leuke outfit, leuk shirt heb je aan!
  Liefs,
  Evelien

 • Reageer Kelly 28 december 2016

  Ik vind je ketting echt ontzettend leuk, ziet er mooi uit! 🙂

 • Reageer Silkeblogs 28 december 2016

  Hele mooie outfit!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES WEEKLY 134: Onze Jongens en kerst

  GLAMOURMOES WEEKLY 134 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close