Outfit: Basic Primark jurkje

23 december 2016 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Zondag 11 december ging ik met mijn nicht weer op pad om outfitfoto’s te maken. De eerste outfit met een de prachtige Vila jurk staat al online. Vandaag deel ik de tweede outfit met een basic Primark jurkje die ik voor € 5 kocht in Eindhoven. Dit jurkje kan ik zowel zakelijk als casual dragen, dus dat is ideaal. De belichting van de foto’s is niet van topkwaliteit, omdat we wat later op de middag foto’s gemaakt hebben. Toch vond ik de foto’s te leuk om niet te delen. Kijk je mee?
Basic Primark jurkje

Outfit: Basic Primark jurkje

Tijdens mijn weekendje in Eindhoven in november, bracht ik een bezoekje aan de Primark. Ik ging namelijk op zoek naar een leuke outfit voor het stappen. De Primark in Eindhoven was echt een bende, op iedere kledingrek hingen wel 10 verschillende soorten kledingstukken en op de tafels lagen grote bulten met kleding. Gelukkig vond ik heel toevallig een perfect basic jurkje die op verschillende manieren gedragen kan worden. Het is een bordeaux rood basic Primark jurkje met driekwart mouwen. Je kunt hem combineren met mooie hakken en een blazer voor een zakelijke look. En als het weer wat warmer is kun je het jurkje zonder panty’s dragen en sneakers + spijkerjasje aantrekken.

In deze outfit heb ik het jurkje gecombineerd met een dikke panty en mijn chelsea boots die ik ook kocht bij de Primark. Daarnaast draag ik een lekker zacht en cosy jasje van de Miss Etam. Het horloge kocht ik op het Margriet Winterfestival en de ketting is van Sacha.

Jurkje – Primark / Jasje – Miss Etam / Chelsea Boots – Primark / Horloge – Kamelia / Ketting – Sacha.
Basic Primark jurkje Basic Primark jurkje Basic Primark jurkje Basic Primark jurkje Basic Primark jurkje Basic Primark jurkje Basic Primark jurkje Basic Primark jurkje Basic Primark jurkje Basic Primark jurkje  Basic Primark jurkje

Wat vind jij van dit bordeauxrode jurkje van de Primark?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Lindsey Beljaars 23 december 2016

  Leuk! Mooi kleurtje ook!

 • Reageer Jamey 23 december 2016

  Leuke outfit meid! Ziet er goed uit!

 • Reageer sammie 23 december 2016

  Leuke feestelijke outfit, mooi horloge ook!

 • Reageer evelien 23 december 2016

  Wat een leuke outfit! Heel feestelijk, leuke kleur ook van het jurkje!
  Liefs,
  Evelien

 • Reageer Bertine 23 december 2016

  oh leuk jurkje! echt geen geld zeg!

 • Reageer Lonneke 23 december 2016

  Deze herfts is bordeauxrode echt mijn favoriete kleur! Ik hou van basic dus erg leuk jurkje en goed gecombineerd.

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES WEEKLY 133: Kerstpakket, Ajax – PSV en Night run

  GLAMOURMOES WEEKLY 133 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close